- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Mozilla Firefox
До днес бях с Интернет експлорер и преди малко си изтеглих Mozilla Firefox. Всичко беше ок, обаче не мога да си влизам в регистрациите във този форум и още 2 с нея (Мозилата), става само с интернет експлорер. Какво да направя, за да мога да влизам и от Мозилата. Моля, кажете.![]()
sxipper imash li ?
Какво е това? Не съм много на ти с компютрите. Имам от скоро.Първоначално написано от Лошко
Как така не можеш да влизаш? Грешка ли ти дава или ти иска име и парола? Защото ако е второто е напълно нормално
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
След като ми иска име и парола цъкам на влез, а то си остава просто така. Изобщо не ми влиза в профила. Става само от Интернет експлорера.
На лисицата дай на Инструменти> настройки> лични данни и слагаш чавка на разреши бисквитки. Ако не стане това - изтрий всички бисквитки да видим дали ще има ефект.
И аз като бях с Мозила, не можех да влизам с ника си и паролата си, така и не разбрах как да стане тази работа, ама си имах и един трик.![]()
Ако исках да пиша тук, влизах в някоя тема като гост и като щракнех на Добави съобщение, оттам си влизах с името и паролата и ставаше.![]()
Мерси за съвета, ама нещо не му хванах цаката - малко съм си тъпичка.
Айде айдеПървоначално написано от kiki_riki90
![]()
Значи глеаш ся тука:
![]()
Благодаря. Вече всичко е ок.![]()
![]()
Мерси за направения труд.
![]()
![]()
![]()
Моля
Радвам се, че стана нещо![]()
аз съм на друг проблем пиша тук да не се пишат по 100 теми за мозила прблеми.
проблема е че като влизам в тои сайт http://www.katehizis.com/ не мога да влизам да чета новините.дачета статийте и т.н. а с интернет експлоар става това. ама не съм му фен.хелп![]()
решен: :P