.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Обезболяване на кожата при епилация?!

Hi! Въпросът ми е използвате ли някакви обезболяващи средства или локални анестетици върху кожата си преди кола маска или епилатор? Чувала съм за Lidocain spray 10% продава се в аптеките, някоя от вас използвала ли го е и какъв беше ефекта?

зрасти.аз съм пробвала с лидокаин,но при мен нямаше никакъв ефект.пробвай все пак защото зависи от човека и от нервната му система...но колкото и да те боли това ще бъде първите два-три пъти.също можеш да пробваш и с лед-на мен ми помагаше до някаква степен.вземи 3-4 кубчета лед и ги сложи в наилонка.сложи си я на крака(ако там ще се епилираш)и подръж 2-3 минути.усеща се леко изтръпване и до някаква степен се губи чувствителността.дано съм ти помогнала.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Доколкото съм запозната не е полезно да се използва Лидокаин често, защото не е безвредно.

Град
    Велико Търново
    kato si kypih epilatora zaedno s nego si ima6e nqkakav specialen gel za obezbolqvane namqstoto po vreme na epilacia,no ne go izpolzvam poneje ne use6tam bolka ,a samo leko 6tipvane...tarpi si i ne mi e nujno ni6to.
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    да ви светна...няма да има почти никакво действие по крака, триъгълник и тн...лидокаинът е упойка, която действа само на лигавици
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Доколкото съм запозната не е полезно да се използва Лидокаин често, защото не е безвредно.
    +1 така е,все пак това си е вид упойка ,но има безнадеждни случаи ,при които всичко се използва (аз бях също много тежък случай,но веднъж стиснах зъби и издържах,само първият път боли толко много)

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    зрасти.аз съм пробвала с лидокаин,но при мен нямаше никакъв ефект.пробвай все пак защото зависи от човека и от нервната му система...но колкото и да те боли това ще бъде първите два-три пъти.също можеш да пробваш и с лед-на мен ми помагаше до някаква степен.вземи 3-4 кубчета лед и ги сложи в наилонка.сложи си я на крака(ако там ще се епилираш)и подръж 2-3 минути.усеща се леко изтръпване и до някаква степен се губи чувствителността.дано съм ти помогнала.
    На мен ми тр. точно за първите няколко пъти... Нз наистина при вс е различно, но се надявах именно на лидокаина Моята кожа е чувствителна и не търпи на болка. Дали в салоните предлагат обезболяващи средства за кожата?...

Moje da predlagat!Porazpitai!!!

наистина трябва да поразпиташ.знам колко е гадно първите пъти- и аз съм с много чувствителна кожа.все пак пробвай това ,което ти казах с леда.а и защото незнам дали знаеш(не се обиждай-просто и аз доскоро не си бях дала сметка за това),но след епилация не трябва да си слагаш нищо на кожата-имам предвид крем или лосион,защото се запушват порите и кажата не може да се възстанови след епилацията.аз веднъж направих тази грешка,като мислех ,че ще ми поуспокои кожата,защото е страшно чувствителна и с часове имам зачервяване от самата епилация.ефектът беше-не 1 ,а 3-4 дни със зачервени крака и много щипеше.

Град
    София
    Ехх,не е болка за умиране.Тези глупости -разни спрейчета,кремчета и пр. ,нямат никакъв ефект.Ако пък толко те боли, иди да ти бият упойка.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Вече и лицето ли си епилирате

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    Вече и лицето ли си епилирате
    кой е казал че става дума за лицето ?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Ехх,не е болка за умиране.Тези глупости -разни спрейчета,кремчета и пр. ,нямат никакъв ефект.Ако пък толко те боли, иди да ти бият упойка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    след епилация не трябва да си слагаш нищо на кожата-имам предвид крем или лосион,защото се запушват порите и кажата не може да се възстанови след епилацията.
    По принцип може да се намаже с бадемово масло,защото то е напълно естествено и безвредно.Аз така правя. Някой каза,че лидокаинът действа смо на лигавици,напълно е прав!То затова понякога го слагат на венците,като ще ти правят нещо зъболекарите.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Лед му е майката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си