- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви дрехи имате?-поли,панталони...
Какви дрехи имате?-поли,панталони...
Извинявам се, ако темата е тъпа или се повтаря!
Момиче съм.
всякакви![]()
Всичко, без ризи, костюми и вечерни рокли.![]()
оо сякви дрехи имам..може би нямам само гащеризони xD
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
И поли, и панталони...![]()
Не се сещам за нещо,което да нямам,освен дълги поли...
Мила, не виждам как всеки ще ти опише какви дрехи има в гардероба си ... някак безмислено е.
Какви дрехи да имам - ами дънки, панталони, няколко поли, блузки, потници, рокли и още много неща.
+1 Най-на края аз и ти да сме на едно и също мнение... само дато аз имам ризи!Първоначално написано от cherinka
![]()
За всякакъв случей дрежи имам.
и аз така ама и полите изключвамПървоначално написано от cherinka
Imam vsqkakvi drehi!Mislq 4e bez rizi i ga6terizoni...![]()
![]()
Имам всякакви без гащеризони, сукмани,официални рокли и костюми.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
рокли,поли,къси панталонки,дънки,потници,т ниски,блузи,суичари,якенца ,бельо...и обувки
ааа и анцози
)))))))))))))))
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ми почти всичко ... имам дълги поли, блузи, потники, къси панталонки, дълги панталонки ... имам дори 2 гащеризона ... Нямам къси поли ... и сутиени имам.... и ризи имам... и суитчери ... и тениски ... дори и тенски с групи, ама не съм ги обличала от ехееее ... Нямам нощници и пижами, не ползвам таквиз неща ...
![]()
имам от всичко.... тениски, потници, суитчери... къси панталонки, дънкови и от плат, поли имам многоо, дънки също, имам някъф костюм.. то е пола и сако някво трябваше ми за специален случай ... имам много рокли такива летни .. 1 вечерна имам също беше купена за специален случай абе ако почна да си описвам гардероба ...