.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Да го направя ли или не ...?

Zdraveite. Imam nujda ot suvet i se nadqvam vie da mi pomognete. Na 15 sum a priqtelqt mi na 18. V kraq nagodinata ima rojden den i az iskam da go iznenadam ... seshtate se. Zaedno sme ot 2 godini i toi vinagi e bil mnogo mil s men. Dosega ne sme pravili sex. Iskam da go napravq s nego, za6toto mu imam pulno doverie i znam 4e me obi4a. Oburkana sum imam nujda da chuq vashite mneniq po vuprosa. Blagodarq vi predvaritelno.

Moderated by Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

Град
    в мечтите ти
    Какви мнения по-точно очакваш?от много време сте заедно, връзката ви вероятно е сериозна, така че не е проблем да го направиш.Но един съвет, направи го, когато ти го искаш и се чувстваш готова, а не за подарък.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

От какво си объркана? Нали казваш, че те обича, че му имаш доверие, а и 2 години не е малко ... Особено за 18год. младеж ...
    Края на годината, е значи още имаш време до тогава, ще решиш ...
    Ние неможем да ти кажем да го направиш ли или не, щом още се чудиш, значи не си готова, или поне не напълно...
    Моето мнение е да се изясниш със себе си, да напишеш За и Против, това той да ти е първия, или да си ги нахвърляш в главата, помага, правила съм го ... Бързо ще разбереш какво да правиш, особено щом имаш още време ... Както виждам той не те кара, което е в един огромен + ... Ако бях на тфое място, бих го направила ... само незнам ... ако си много тясна или не се получи ... ще стане леко кофти, аз предлагам примерно на РД да спиш у тях, и на сутринта да го направите примерно ... ако вечерта той не дава много зор!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ако го искаш направи го Виждам ,че е свестен - 2 години и не те е насилвал ,значи според мен наистина е с теб ,заради самата теб.Според мен го направи ,защото не се знае следващият ,с който си какъв ще е

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Ако го искаш направи го Виждам ,че е свестен - 2 години и не те е насилвал ,значи според мен наистина е с теб ,заради самата теб.Според мен го направи ,защото не се знае следващият ,с който си какъв ще е
    +1
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Кондомче
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Go girl go и да не забравиш да ползваш кондом
    GTA Stunting

Тоя някакъв девственяк шом те е чакал 2 години!
    Но все пак го направете , защото все пак сте 2 години заедно и си имате пълно доверие...

Еми с него си от 2 години. Явно искаш да си с него щом сте заедно толкова време. Направи го. Поне после няма да съжеляваш,че си го направила с някой просто ей така, а че с някой на който вярваш и държиш А сама прецени дали се чувстваш наистина готова за това. В крайна сметка никой не може да ти каже какво да правиш тук. Следвай сърцето си и най-вече ума си
    "Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend."

Абе вие нормални ли сте бе 2 години без секс..момчето явно наистина те обича!Направу му го подари и не му мисли...няя кво толко да изгубиш...са аз немога да ви разбера момичетата кво си мислите като праите секс изглеждате по-лесни,по-глупави!??!Немога да разбера...и особено оня мит за първия път!?Като всички останали е само дето сте си въобразили,че трябва да е специално...кво като си загубиш девственоста...единственат разлика е че така един вид съзряваш и откриваш нова страница в живота си!Незнам може и да не ме разбирате,може и да не искате да ме разберете...а може и аз да не съм ви разбрал...ама за мене:
    #1 2 години са много...=> има някви чувства СПОКОЙНО можеш да го направиш!!!
    Това е мойто мнение!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    +1
    +1 :P
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    TaM..
    LIESSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!! abe 2god hi4 ne sa malko ...ne znaete kwo e da si mom4e i 2god da si nasuho a shtom te e chakal 2god i produljawa da chaka spored men istinski te obicha.....( ili si ima druga samo za krewatnite igri...)

Голям фен
    Щом имаш такова желание да го зарадваш направи го,
    пък както казваш че сте от 2 години заедно и ти си го държала на сухо много ще се зарадва.

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Какви мнения по-точно очакваш?от много време сте заедно, връзката ви вероятно е сериозна, така че не е проблем да го направиш.Но един съвет, направи го, когато ти го искаш и се чувстваш готова, а не за подарък.

мм подкрепям те
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми направи го!Може да си сигурна че не е с теб заради секса щом от 2 години сте заедно и не сте правили!Направи рождения му ден незабравим!

SK0RP10N
    Guest
    Napravi go
    Strahoten podarak

Blagodarq na vsichki,pomognahte mi da si izqsnq nehstata. Edno golqmo BLAGODARQ

Изясни си дали си готова.Как ние меже да кажем дали да го направиш или не!!Довери се на себе си.Хората тук (повечето) биха те дали грешен къвет.Въпрос на нагласа обмисли го,за да не съжаляваш!!

Ами направи го щом искаш :P

Ако го желаеш го направи!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black

мм подкрепям те
    и аз
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

да
    1.от мн време сте заедно
    2.познава те достатъчно добре както и ти него
    3.сега ти е времето
    4,хубава изненада ще е : )
    но го направи само ако ти го искаш,не слушай какво мислят другите,няма те да правят секс.

Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    Щом имаш такова желание да го зарадваш направи го,
    пък както казваш че сте от 2 години заедно и ти си го държала на сухо много ще се зарадва.
    дамс и аз така мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си