- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направо се побърквам
От много дълго време съм влюбена в едно момче, но вече започнах направо да откачам... На кратко - не мога да стоя близо до него, защото просто краката ми омекват, погледът ми се замъглява, понякгова виждам само него, понякога нищо не виждам... Сърцето ми се блъска в гръдния ми кош и иска яростно да излезе, отива в корема и после се връща, за да ми напомни, че още съм жива...Направо се побърквам.Преди ми е предлагал, но аз на следващия ден просто го зарязах...дори и аз не знам защо...От тогава не си говорим и знам, че аз съм си виновната, но си мислех, че и вече не ме харесва, а напъследък всички ми го намекват, пък и аз от време навреме го улавям да ме гледа, да ми се усмихва или нещо такова, но веднага просто се махам, изчезвам от там....Просто нещо ми става, преобръща ми се всичко на 360 градуса...а колко се срамувам само аз си знам.... Някакви идеи как да престана да се изчервявам и всичко останало ?... Няколко пъти щях да го заговоря със старото "Здравей, как си ?"...но просто...Не мога !... Голямо момиче съм, за да става така...Плийс помогнете !
![]()
Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !