- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- война в начален стадии........
Думата,която търсиш е - завист.Няма по завистливи от Сърбите,а от там МакедонцитеПървоначално написано от SHEMKOV
А по ТВ -то вчера казаха,че някаква област в България щяла да се провъзгласи за независима и ще искала автономност ако правителството не им дали пари (фермерите)![]()
![]()
как си мислят,че това ще стане незнам
не разбирам какво сте се озлобили срещу русия. Русия не значи комунизъм, кретени. Руския е народ е също толкова измъчен колкото нашия.
Ако Русия или Германия някой ден, по някаква причина обяват война на България - ще се бия за тяхна страна. В противен случай, ще бягам.
Пикая ви на болните патриотични представи за една болна, мижава държавица като нашата. И какво - история, голяма работа, не може да стоим с шишето ракия в ръка и да си спомняме кво е било преди 700-1000 години. Събудете се малко, дееба.
Да, Българин съм. Да, гордея се с това. Да - родителите ми са Българи.
Отвращава ме болното ви самочувствие.
Първоначално написано от ^Santra^
Един приятел в момента е в лятото при баба си и дядо си..в едно село на границата между Русия и Грузия..ше видим кво ше разказва като се върне...*ако се върне![]()
А Freak..ти си идиот. Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му, чувал ли си го тва, същото се отнася и за държавата, с такова пораженческо мислене няма да постигнеш много..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Аз пък се отвръщавам от национално-предателското ти мислене. От думите ти останах с впечатлението, че ako Русия или Германия обявят война на България, ще воюваш на тяхна страна срещу България, така ли?! Ако е така, просто за мен ти си една огромна и кръгла нула като българин и като човек като цяло и ми става ясно що за стока си...Първоначално написано от Freak.
И какво сега предлагаш, щото сме зле в момента, да хванем да се гръмнем?! Така ли, а не да се вземем в ръце и да поведем борба за правата си и един по-добър и достоен живот за България и себе си? наистина много сбъркани представи имаш. И не излизай с номерата, че се гордееш, че си българин, за да можеш по този начин да си позволяваш после да плюеш по България и българският народ на воля. Такива на мен не ми минават, а си личи колко се "гордееш" че си българин. Да, България днес е в отчайваща криза, но някой хора едва ли не заради това сте на мнение, че трябва да закрием България заради 50-60 години криза, което е безкрайно погрешно и антинационално мислене. И според твоето мислене, заради сегашното лошо и кризисно състояние на България, трябва да си забравим историята и изобщо да не си спомняме нищо от нея, а явно никак не ти е ясна поговорката, че народ който няма минало, няма и бъдеще. Пък и историята засега ни остана една от последните надежди и светлини в тунела и ни дава все още достатъчно сили и основания за гордост и ако не друго ни помага в трудните моменти и ни дава недажда, че пак един ден ще бъдем поне малко велики, колкото сме били едно време. И поне ни помага да не забравяме корена си и от къде сме тръгнали, а това е най-важното според мене. Защото загубиш ли националното си самосъзнание, губиш и вярата си според мене, а това е най-лошото.
Та за Русия, да, Русия днес не означава комунизъм в истинския смисъл на думата, но означава имперска политика и болни амбиции, подобни на американските и германските през 30-те за световно господство, които са нереални. И да отбележа, че срещу руския народ като цяло нямам лошо отношение, напротив, с руснаците, с които съм се познавал през годините и се познавам в момента, се разбирам доста добре, защото явно българи и руснаци имаме сходна душевност. Но Русия като държава, както и САЩ не я харесвам, защото води и е водила особено спрямо България една завоевателна, както казах имперска политика. Ето в това е проблема. Не съм русофоб, макари да не съм и русофил определено, аз съм просто срещу великоруския шовинизъм, които го виждаме жив и в днешни дни и то възраждащ се доста осезаемо.
Виж, нямам никакво намерение да чета мнение подобно на 100000000 други.
Само едно ще ти кажа - не става по форумите.
Първоначално написано от ^Santra^
Да знам, не става по форумите. Но действам по въпроса за да видя какво може да се направи и извън форумите, понеже имам доста съмишленици. А от друга страна и тук във форума вече се събрахме доста съмишленици, с които един ден надявам се да започнем да се събираме и да действаме и вярвам, че това може и ще се случи!!Първоначално написано от Freak.
Няма по-големи курви от русофилските курви живеещи на територията на България.
Ние истинските българи помним какво са правили Кнаяз Александър Батемберг І и Стефан Стамболов с русофилските курви, просто са ги окачвали на бесилото!
Помним как Русия насъска "бартята" не сърби да ни ударят в гръб след Съединението.
Помним как Русия насъска Румъния да ни удари в гръб през 1913 година.
Помним как през 1918 година русите воюваха срещу нас и рамо до рамо с румънците.
Помним как легендарните ген. Колев и ген. Тошев размазаха Русия и освободиха Добруджа.
А за периода 1944-1989 да не говорим!
Първоначално написано от petet
Боже боже за какво става въпрос! Докато го гледах настръхнах от ужас, не искам повече да ги виждам тея снимки![]()
Днес гледах по канал 1 че Грузинците искали незабавно примирие.
Казаха също, че убитите са много а тези които са напуснали са хиляди.
Айдееееее и САЩ се намесиха щели да се развалят още повече отношенията между Москва и Вашингтон
Pisal li si fentazi knigi zashtoto imash talant.
Съгласен съм с кристо и експлоатиранияГрузинците не знам какво се опъват, протакат и очакват чужда помощ, която няма да дойде. А за създателя на тема- понякога войната е необходимото зло.
Една идея не може да бъде унищожена!
Първоначално написано от Proud Bulgarian
Аз лично не съм съгласен. Като искат война да хванат да се истепат политиците за какво трябва да избиват народ който няма нищо общо с политиката нз нз
Точно, не хванат хората да се обарнат към тея лайнари та .....Първоначално написано от exploitedteen
Shtom Gruzincite sa loshite zashto Rusnacite se pregrupirat sled obqweno prekratqwane na oganq
ee zako se rusnacite sa vav voina ;( i to s tehnite det i te sa si rusnaci.... dano i amerikancite da si napraqt o6te edna grajdanska voina i da se iztrepqt
mama im mrusna
Дано скоро бъде прекратен целия този ужас. То вече така или иначе си отидоха доста хора, голяма част от тях мирни граждани, ами поне незабавно да приключи, та да няма повече жертви. Абе ужас, нямам коментар просто, гадна работа отвсякъде.
Последствията от воината ще са че най накрая ще се види колко пропаднала е Русия и неините ГНУСНИ имперски интереси!Първоначално написано от SHEMKOV
Долу Русия! Свобода не за Южна Осетия(под грузинска окупация) а за СЕВЕРНА ОСЕТИЯ(под руско робство)!!!!
Не може да се отрече че Руснаците са силни и то много, но не трябваше да правят така, в такова модерно време живеем - войната е най тъпото нещо ВИЖТЕ КОЛКО СМЕ СИЛНИ тва сигурно искаха да кажат.
Чудят се за какво да се захванат.
То май Грузинците са поискали незабавно примирие, обаче незнам Руснаците какво са направили, аз понеже съм на работа и не мога да гледам новините и незнам Руснаците оттеглиха ли се не се ли незнам незнам........
Русия ще се оттегли ама де де ... грузия дръпнаха лъва за опашката и сега ще си го отнесат ! Танкист голям си шовинист !
Добре де хора, когато казаха по новините че Русия е започнала война казаха само, че Грузинците са пуснали бомба в някаква казарма!
Някой знае ли защо са я пуснали?
Шибанитее твари-американци се целиха нарочно в заводите за коли на Сърбия,защото това беше една от най-силните сфери на Сърбия.А не помнят как всички американци караха сръбски коли.Неблагодарни кучи синове...
Има още МИЛИОНИ други причини,които медийте не са споменавали,но тук не му е мястото
Прав си...Първоначално написано от Diam0nD
Той танкист още живее в Ледената епоха,ненормалника...
Toi tankista ima gigantsko waobrajenie.Sega w izto4na ewropa nqkoi shte serat w gashtite.Kato Ukraina koqto kandidatstwa zaNATO i mai shte razmisli.
О Господиииии
“Грузия иска да стане член на Европейския съюз и на НАТО, но това не се харесва на Русия и затова ни наказват”, обяви посланикът на Грузия у нас Михеил Уклеба на прескоференция днес.![]()
Някой да му осигури Спешна Помощ,че е много зависим от алкохола.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Олееее Господи,Русия наказала Грузия,горкитеще се разплача...
гадни отрепки![]()