- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ах , Любов , Любов ...
Знам , че има такива теми ,но съм мързел и няма да търся в търсачката.
Кажете по какъв начин мога да забравя човек в който съм бил влюбен дълго време.
Въпроса е ясен.Ако няма какво да кажете ... просто не пишете в темата.
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
ако нямаш воля просто да го забравиш - си намери друг
+ 1Първоначално написано от Andreev
Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !
Стани Екшън Мен![]()
Ами пробвай се да не мислиш за него,забавлявай се ,не говори за него ...,но знам ,че не е лесно да се забрави човек ,в който си бил влюбен![]()
ami naistina stra6no trudno se zabravq 4ovek koito naistina si obi4al.... i mislq 4 edinstveniq na4in e golqmoto raztoqnie m/u vas...
психолог
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Яж много... и най-вече шоколад, намери си работа/и и не се обкръжавай от разни двойки около теб, които само се "лигафФфФят" насреща ти с "цун-мун-гун"![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
прекарвай колкото можеш повече време с приятелите си-те ще те разсейват..или почни да ходиш на уроци по нещо..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Хаха е да ИМА хиляди такива теми в търсачката.. Хм мързел си бил .. еми добре тогава и аз съм мързел и няма пък да ти пиша съвети дето ги има в други теми![]()
just a kid۵
Ами , ако ние знаехе , щяхме да си спестим доста сълзи и теми .![]()
еми ето как се справих аз:
1-гледам тъжни филми и слушам тъжна музика за да се напла4а хуууубаво(това трае за около 1-2 седмици като през това време си мисля 4е никога няма да мога да го забравя,няма да се вляба в др и т.н. но постепенно виждам 4е пла4а все по малко за него,дните стават по розови и гледам все по ведро на живота)
2-излизам мн 4есто с приятелите ми за да се разсея и не мисля за него(или мн спорт,или няква работа)
3-по4вам леки свалки с другите мом4ета ,харесвам си някой и...ако мога си го хващам(най лесно е да го забравиш с друг)
I can't stop myself from loving you <3
Мерси на всички за съветите![]()
Абе няма рецепта за такова нещо бе деца!
♥ ♥ ♥
Не знам за кой път виждам такава тема...
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
като начало го поискай \Първоначално написано от Triple-H
/ а пък и то никой не е казал, че е лесно... има вариянт и никога да не преживееш човека..но поне трябва да претръпнеш
GoOD luCk
![]()
Може би ако не излизате, ако не си пишете вече, ако тя ти каже, че те мрази и нямаш шанс с нея - няма ли да се откажеш ??
Ако така ти е по - лесно, кажи. Никога не съм искала да ти е гадно, особено пък заради мен. Знаеш, не те заслужавам .. Немога да ти отвърна на чувствата .. Моята любов е малко по - .. приятелска ..
Хора, я кажете по - добре ли е да идем на кафе ( и да подклажда още повече чувства, може би ) или да спрем дори да си пишем ( за да ме забрави по - лесно )
П.П. Никога не сме ходили или нещо такова.. Той е от града, в който ходя от време на време лятото. Запознахме се случайно в скайп. На нова година се видяхме за малко, но той беше мъртво пиян и неадекватен. Аз го чувствам като много добър приятел и до там .. Живеем на близо 400 км. един от друг.. Знае, че вмомента съм заета, и въпреки това настоява да излезнем ?! Why ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Аре някой да отговори де ..![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
щом те мързи да ползваш търсачка,тогава как ще положиш усилия да го забравиш?!![]()
nameri si dryga ili si izmisli zanimaniq za celiq den
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Трудна ще е тас работа ... днес квото и да правех , все в някой момент се сещах за нея ... Вече започвам да изтрещявам , дразня се от всичко и всеки![]()
еми аз предлагам започни нещо да тренираш , спортуваи нещо запълваи си времето за да не мислиш за нея
Lord Give Me A Sign