- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ах , Любов , Любов ...
Намери си друг и ше го забравиш!Не времето а любовта лекува всички рани!
Преди няколко дни започнах да тренирам ... ама не мога по цял ден и цяла вечер ...Първоначално написано от Maja
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Търпение, Воля, Време и човек от другият пол![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Знам че е трудно и изисква много усилия, но всеки е преминал през това! Понякога съдбата ни изпраща изпитания и трябва да бъдем силни, бъди и ти силен животът е пред теб, ще срешнеш нов човек, който да обикнеш и с когото да бъдеш щастлив! Не се затормозявай, мисли положително и гледай по-малко да се сещаш за въпросния човек, с повече усилия от твоя страна ще остане само стар спомен! Ти си господар на чувствата си! Замисли се Ти контролираш мислите си, а чувствата ти се пораждат от мислите ти! Изводът е един и е ясен, че ти контролираш чувствата си! Не се затваряй в себе си, това че не си с нея е за твое добро! Успех! Всичко е в твои ръце![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
И ся като се замисля ... хем искам да я забравя , хем ... не искам ...
![]()
Първоначално написано от Miss_^Girlfriend
4esno kazano i na men tva mi e problema no 6te ti kaja gore dolu ne6to : nqma da go zabravi6 prosto kato mine dostatu4no vreme ne se znae kolko 6te svikne6 s spomenite i mislite nqma da ti pre4at da prodalji6 bez da ti e kofti otvutre![]()
dano se suglasi6 s men puk pogedni i moqta tema da mi dade6 ako moje6 nqkakv savet
![]()
![]()
Аз , аз ... аз не искам да я забравя , даже ся се чудя дали да и се обадя ... ама няма ... просто съм в супер кофти положение ... незнам вече ...![]()
Elena - Pyrvata, poslednata.mp3![]()
Ама аз не искам друга![]()
Ама ще трябва да си намериш ДРУГА - друга с душа (както се пее в една песен)
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Квото и да напраиш няма да е лесно..ама с времето..ше го забраиш![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не съм му бифша! Не е имало нищо между нас! Само приятели сме.Първоначално написано от gerinceto
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Трябва да имаш воля и да си силен характер, трябва да умееш да прикриваш чувствата си и дори когато ти се плаче, никой да не узнава това. Всичко останало си идва с времето
Ех тва време ... кога ли ще дойдеПървоначално написано от anito.sl
![]()
Да му се порадвам
![]()
С времето ще го забравиш постепенно.Наистина не е лесно,но се налага![]()
Съгласна съм с идеята да си намериш някакво занимание, за да се разсейваш възможно най-много...
Иначе идеята с друг не е много добра, защото така другия човек може да страда, ако разбере, че обичаш още бивш/а.
имай силна мн мн силна воля, другото е постоянно прави нещо... гледай ТВ , пред компа... абе все някакво занимание да имаш.... излизай с приятели/ки..... никога не се лишавах от това...така най-лесно се забравят проблеми, говорите за филми музика, ваши си общи теми
другото което е ако може да се захванеш с някакъв спорт ще е чудено! аз започнах с волейбол и си изкарвах яда на една топка в салона.... минаваше ми до известна степен
дано да съм ти помогнала УСПЕХ!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]