.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    да..честно срещано явление трябва да се примири...на сила хубост не става кажи му, че или приятелство, или нищо .. пък понякога е хубаво да знаеш, че има някой, който те обича

и още нещо ... м/у момиче и момче зароди ли се приятелство има 3 варианта
    1.Влюбвате се взаимно и .. става квото трябва
    2.момичето се влюбва в момчето
    3.момчето се влюбва в момичето ...

ии така изводът е, че винаги не е само приятелство цялата работа така де...няма спасение от любовта

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цениш го като приятел...Да бе,по-добре си кажи,че обичаш милите момчета да тичат след теб и да ти се молят
    Нищо лично,просто така мисля,не харесвам момичета,които постъпват като теб!
    Повдига ми самочувствието ми е ми е интересно, да. Това не ми пречи да го ценя като приятел.
    А защо го прави,защото иска да ти покаже колко те цени и колко значиш за него.Той не иска само да те забавлява,иска любовта ти в замяна.Получава се така,че го използваш...Дали го цениш,какво означава "като приятел".Като не го обичаш,просто му го кажи.Кажи му :"Ей ти не ми харесваш,пъпчив си грозен си,дебел си(примерно).Не бих си легнала с теб,ако искаш може да си ми приятел и да ми тичаш след задника докато ти писне."
    Имам предвид,така както ти не искаш любовта му,той не иска само приятелството ти!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си