Аз бях вече 16 зена на албенаБеше много много многоо якоо и искам пак , но надали ще отида отново тази година.
![]()
А много ми се ходи пак
Ем кво да се прави
За тва са басейните ...Добрече са те , че аз не издържам дълго на сухо
![]()
Предстои ми![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
явно на 13ти заминавамдано да е супер яко хихи
![]()
![]()
Fort Minor - Where`d You Go !
Поредната такава тема ...Бях на море на Слънчев бряг , изкарах си добре , но ми омръзна още на петия ден .
![]()
V momenta sam na more, veche vtori mesec.
V Ispaniq![]()
Бях в началото на юли.На "Елените" с едни приятелисупер беше!
..this world is watching me..
Бях за един ден в Бургасмного готинко си изкарах :P И сега утре заминавам пак
само че на Крайморие
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Предстои ми!!! Ще ходим с приятеля ми за седмица на морето... Тази седмица я чакам от Коледа. Нямам думи да опиша колко имам нужда от почивка след кандидат-студентската кампания....
Утре заминаваме.
С приятеля ми, свекито, свекъра, сестричката (домашния любимец) на мъжо ми и нейният приятел. Съвсем по семейно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Такава тема има вече и то не една,но за да не е спам..Ще ходя след 1 ден ( на 11.08 ).Ще ходим до Варна и Синеморец,предполагам ще си изкараме супер.![]()
Днес тръгваме :P
Бях за седем дена, на петия ми омръзна. Бяхме на Албена в хотел Гергана.
Вече 18 годни съм на плажБахтиса ми вечеееее
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Аз бях на Несебър за четери дни и искам още, ама няма..Но поне хубаво си изкарах
![]()
To be yourself is all that you can do...
az jiveq v kraimorski grad i postoqno sam na more daje prez poslednite dni ne hodq mn tapo stana![]()
![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*
+1Първоначално написано от dark_wings
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
Ходих на Слънчев бряг.Хубаво беше,то навсякъде е хубаво де,стига да знаеш как да си го направиш![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Вече 16 години съм на мореи честно казано не ми е омръзнало. Винаги ме се ходи на плаж
![]()
![]()
Аз съм от Варна..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бях на Слънчев бряг, с мойте родители, 1 моя приятелка и нейните родители. Беше много хубаво.![]()
Момиче съм.
ами не можах да ида тая година на море но пък на басеин съм ходила знам че не е кат на морето но все пак е нещо :P
бях за 10 дена на поморие после на китен ... водеше се че бях с леля ми или брадчед ми ама се бях запознала с едно момче или там беше една приятелка и постоянно бяхме заедноискам пак беше много готино и незабравимо
![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
За месец и нещо си бях в България на море. Беше супер.В понеделник заминавам за 20 дни в Хърватия - пак на моренце, само със сестра ми и приятеля ми
.