- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ходя на плуване
От личен опит ти казвам, че от това нещо трудно ще се отървеш. Но не е от плуването, няма нищо общо с него. Аз моя го мазах с какво ли не-лепенки, глупости и нищо не стана. Стоя ми... чакай да сметна... 3 години и половина и една сутрин станах и го нямаше. Така че... моят съвет е просто да си го чакаш да се махне.
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
едва ли е от плуването.на майка ми също й е излизало няколко пъти на пръста на сестра ми също и мисля че беше през зимата (те не плуват тогава хихи)мама каза че имало някво мазило в аптеката,но също се сещам че слагаше лук в оцет да престои 24 часа после зима люспата на лука режеш малко парченце и го превързваш и примерно лягаш с него да спиш и на сутринта го махаш и на другата вечер пак от същото парченце лук (би трябвало да остане все пак ти ще си режеш от него колкото ти е нужно а не целия да го цопваш) и така...малко гнусна работа но мисля че минаваше после![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от Liar
найстина ли незнаеш какво е ?![]()
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
По темата:Чувала съм,че в аптеките има лепенки специално за кокоши трън,но помагат само ако ги използваш още при появата на тръна.Можеш също да погледнеш линка,който дадох на Лиар.Там пише за някакво лекарство.Може също да питаш в аптеката за нещо,което да ти помогне или най-добре на лекар да го видят.Ако искаш се разрови из нета - има много инфо.
теб всеки ден ти излиза по нещо
и всеки ден нова теам![]()
пъпки по задника, кокоши трън, брадавици
смятай...
Моля ?!
Ми явно всеки ден среща "чорбари"Първоначално написано от Riot
(ако не си забелязал пише,че е алергична към тях)
Момичето е родено с късмет...какво да се прави![]()
Следващия път ще потърся обещавамПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
аз имах на пръста на ръката и ползвах едни специални лепенки за кокоши трън и брадавици в тях има някакво зелено вещество.те иначе се водят за мазоли.така де,след като я ползвах тая лепенка ми падна(поду се много,стана бял и се отлепи от кожата)от тогава не е пораствал
Не е от плуването, но от такво точно се получава - не се знае. Вид вирус е, обаче.
Лоша идея е да чакаш да се махне, защото се разпространява - малки трънчета около основния, които изчезват от само себе си, щом махнеш "майката".
По аптеките наистина има мазила и лепенки за тази цел, но те не винаги действат - по-скоро помагат ако трънчето е ново - за по-старо от един месец - трудно.
Как да се справиш:
В случая на кокошия трън "бабините рецепти" много помагат. Най-разпространеният лек е следният - счукваш малко чесън и го оставяш да престои 8 часа в оцет. (може да не са чак 8 ) Вечерта намазваш САМО кокошия трън (разранява здравата кожа!), слагаш лепенка и преспиваш. Правиш това 3-4 дни и ще падне или ще го изчоплиш много лесно без болка.
Лично е изпитано и действа, въпреки че мирише доста зле, за разлика от лепенките и мазилата.