.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

помогнете1?!?

та...срещам едно момче всеки ден на спирката и чакаме заедно маршрутката.ужасно много ми харесва но незнам как да го заговора всичко което ми хрумва ми се струва много банално и неподходящо.моля ви помогнете

˙·٠•● кФа сЪм аЗ Li?mI тi кЪФ cI? ●•٠·

[color=black]Emrine amade kalbim
    İster yak ister sevindir
    G

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми, попринцип нещо по-шик не мога да ти предложа за това ще ти кажа аз как съм постъпвала.
    Значи, просто отивам до въпросния човек (момче, момиче (+момичета такива с които сме били от едно училище, но само сме пътували заедно без да се познавам)) та.. отивам до въпросния човек казвам му "Здрасти" .. седи и ме гледа умно казвам му "Аз съм *еди коя си*" и нахално си бутам ръката в неговата, той си казва името и изтърсвам нещо от сорта на "забелязах, че използваме един транспорт и реших да се запознаем понеже всеки ден ще си гледаме муцуните и поне да си правим лаф мохабет в тъпия рейс, кво ще кажеш?" иииии така.
    Относно твоя пич, първо се настрой и дръж приятелски пък вече по-след време направи ГОЛЯМАТА крачка (ако мога така да се изразя), пък току-виж той я направил пръв

еми нещо от рода на-здрасти,може ли да се запозная с теб аз съм криси приятно ми е
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми, попринцип нещо по-шик не мога да ти предложа за това ще ти кажа аз как съм постъпвала.
    Значи, просто отивам до въпросния човек (момче, момиче (+момичета такива с които сме били от едно училище, но само сме пътували заедно без да се познавам)) та.. отивам до въпросния човек казвам му "Здрасти" .. седи и ме гледа умно казвам му "Аз съм *еди коя си*" и нахално си бутам ръката в неговата, той си казва името и изтърсвам нещо от сорта на "забелязах, че използваме един транспорт и реших да се запознаем понеже всеки ден ще си гледаме муцуните и поне да си правим лаф мохабет в тъпия рейс, кво ще кажеш?" иииии така.
    Относно твоя пич, първо се настрой и дръж приятелски пък вече по-след време направи ГОЛЯМАТА крачка (ако мога така да се изразя), пък току-виж той я направил пръв
    ми...мисля да пробвам мерси много

Приближаваш го внимателно в гръб...ръгаш го в ребрата и му казваш hi asl pls?Трябва да проработи.Пиши дали е станало.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Приближаваш го внимателно в гръб...ръгаш го в ребрата и му казваш hi asl pls?Трябва да проработи.Пиши дали е станало.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ми, попринцип нещо по-шик не мога да ти предложа за това ще ти кажа аз....
    Моя аватар е по хубав ^^.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ми, попринцип нещо по-шик не мога да ти предложа за това ще ти кажа аз....
    Моя аватар е по хубав ^^.
    добре.
    аз заради черешките съм го сложила

Промъкваш се зад него.Вдигаш се на пръстченца.Вдигаш високо ръчички като наказана.Изкарваш най-веселяшката си усмиФФФФФФка.И му шепнеш нежно на ушенце,ма със сички сили: WAZAAAAAAAAAAAAAAA
    После го питаш: Е,кфо да не те изплаших.ама е с такафа физиономия --> Показваш му зъбчета.Казваш му нещо от сорта на : Е, сори ако ти изглеждам като некфа откачалка,ма тфа ми го каза некфа дето й хлопа дъската ф един форум (гледаш да не издадеш секретната тайна от къде разбира се (тука нема ама в скайпа има една иконка --> (бандит) ) таа.. след това го заговаряш човека примерно с некфо здрасти е такоа невинно като му опираш пистолет в пишката може и къртечница .. след което му се усмихваш некфо такоа --> и бегаш към маршрутката..

Хахах това естествено е в кръга на шегата ... съжалявам че занимавам хората тука с глупости ама 1 годишно ме фаща лигнята, ама кат ме сполети става страшно.. таа мацинка примерно може да отидеш до него и да му кажеш : "ей, май не се засичаме за 1 път.. Какво ще кажеш да се запознаем най-накрая " .. това е възможно най-простия начин да се запознаете .. като причина хаха дано преудолееш срама си Успех от мене маци
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Ако си момиче,
    и ако си секси,както твърди никът ти,
    няма да ти е много трудно.
    Попитай го някоя простотия-
    да ти купи билетче,къде
    слиза или нещо подобно.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Имаше един убавец на спирката та засичахме се чат път докато чаKaxме рейса. И веднъж както всеки път аз си чакам там, и той там та рейса бая закъсня и той "ееееебати рейса пак закъсня" ..И аз естествено " да бе и на мен ми писна да чакам"..Т а така се почна..вътре седнахме на една седалка, говорехме си...

Та мисълта ми е , че от нещо дребно се почва разговора" ох кво лошо време", и т.н . Не е нужно да му кажеш някаква философия та да завържете разговора. И ако той има interes, или айде не интерес, просто е контактен, не срамежлив..ще потръгне.
    ♥ ♥ ♥

Като отидеш на спирката го питай, "абе, здрасти, понеже знам, че и ти използваш мойта маршрутка, пък аз малко бързам, отколко време я чакаш" или нещо такова ... Или ако е слънце и той е застанал на слънце ... "Не ти ли е топло на това слънце"

Град
    в мазето ;dd
    абее какво толкова кажи му здрасти да се надяваме че той ще ти отвърне после добавяш нещо от рода на - пътуваме всеки ден заедно а още не сме се запознали аз съм '' --- '' ... и подаваш ръка

П.С.
    охоо а за подписаааа
    ˙·٠•● кФа сЪм аЗ Li?mI тi кЪФ cI? ●•٠·

Град
    In every step and dance...
    Завържи разговора с нещо дребничко и простичко... според ситуацията: "Маршрутката пак закъсня..."..."Леле какво лошо време..."..."Коя е последната спирка на маршрутката...."....абе нещо такова, но трябва да си близо до него... Или се блъсни в него без да си искаш лекичко и кажи..."Опа извинявай..Ъ, познаваме ли се ?" и подай ръка със закачлива усмивка... Успех и по самоуверено !

Град
    Christmas Islands
    Иди до него и му кажи "Здрасти!" и му се усмихни. После му кажи името си и нещо от сорта на "Приятно ми е!". Или пък както ти казаха и другите в темата - кажи нещо от рода на "Виждам, че пътуваме заедно, ае си правим лаф в автобуса." ;

П.П.: В краен случай, на помощ идва: "К'фа съм аз? Ми ти къ'ф си?"

+1 добре казано
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    И аз така с 1 момиче.Чакам рейса нали и аз говорех по телефона и след това викам си:"Дай да вида днеска какво ще правя.И така гледам си тефтера поизпотих се и се качих в рейса.Тя седна срещу мен и аз си викам "мали с какво момиче се запознах в това "време" и тя се обади"Да егати времето и хубаво ли беше момичето" и аз отвръща "ДА" това си "ТИ" е тя как се изчерви не е истина
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Лелее аз бях същата !Ами значи ... питай го например колко е часа или нещо такова заговори го по някъв нячин ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си