- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятел за секс?
Какво мислите за така наречените "fuck buddys"? Момче й момиче (или момиче и момиче...?), които се събират единствено за да праят секс и нищо повече, докато намерят правилният човек за връзка.
Обичам шопската салааата...
Оуу.. friends with benefits. Много радва![]()
![]()
Готино е, щото хем имаш постоянен партньор, хем не е нищо обвързващо.
![]()
This is 10% luck, 20% skills, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name.
http://ag-to.hit.bg/avatar_forum.gif
Наскоро говорих с един приятел по тази тема. Той от доста време има само такива френдс уит бенефитс..
Аз за себе си не мога да го въприема но както той каза аз съм живяла в клетка. До преди 4 месеца имах сериозна връзка която продължи 2 години и половина и само с този човек съм правил секс...
Не се знае как ще мисля утре![]()
ами аз лично съм против ... но това го мисля сега,а за в бъдеще нищо не се знае... всичко се променя:P
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ама това всъщност е подобреният вариант на One-Night-Stand =) По-добре friends with benefits, отколкото всяка вечер с различен![]()
This is 10% luck, 20% skills, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name.
http://ag-to.hit.bg/avatar_forum.gif
Какъв е смисъла да правиш секс без нищо повече?!?Без чувства,без обвързване.Според мен секса е нещо,което се споделя единствено с човека ,който обичаш,а не с някой ,за който хабер си нямаш представа.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Разни хора,разни идеали какво повече да кажа.
В днешно време какво ли няма да се случи,та роднини с роднини
абе ужас направо.Не съм си и помисляла за приятел за секс,защото съм наясно че приятелство между момче и момиче не съществува.
Всичко най-хубаво мисля за този вид взаимоотношения, но прост толкова много пъти съм си повтаряла мнението именно в този форум, че ме мързи вече дори да мисля по този въпрос......
Туу мъч ОТН..Не съм фенн, не бих имал такава приятелка само за секс, но кой знае хората се променят![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
А защо неНе виждам нищо кой знай колко грешно в това
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Абе не ме интересуват к'во си прайкат хорицата... Аз иначе едва ли някога ще имам такъв приятел, ама не изключвам възможността (просто не правя секс все още).
...
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
оооооооо зверскооооо еееее![]()
![]()
аз няма време за друг вид връзки сега, а ми писна да масторбирам и си намерих приятел за секс
![]()
ама той не ми е само за секса де, мисля че мога да разчитам на него. в смисъл такъв че ако ми е кофти нещо винаги мога да вдигна телефона и да му се оплача![]()
![]()
аз лично го препоръчвам.![]()
стига да е с правилния човек
![]()
be a good boy!!!
...м1рзи те ама кройме п1клени планове...Първоначално написано от cherinka
mislq 4e e strahotno rre6enie poneje predotratqva "kurventiqta" i v sa6toto vreme ti dava sexualnite jelaniq
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Аз съм против такова нещо.
Не мога еновременно хем да бъда приятелка с тоя човек, хем и партньорка в сексуалният му живот.![]()
♥ ♥ ♥
И аз съм против това, защото имах такова преживяване ... и естествено се влюбих .. таа, мисля, че винаги единият чувства другия като повече от приятел. И накрая - наранено сърце .. кофти.
На мнение съм,че на кой както му е най-добре.Аз лично съм с положително мнение към такива "връзки".
Не мога да спя с човек, който ми се води "само приятел", докато аз или той си намерим нещо сериозно. И добре, при един такъв тип взаимоотношения, ако единият от двамата започне връзка, какво? - заявява на другия: вече имам официално с кой да спя ли?
Не ме радват подобни отношения![]()
Имал съм такава връзка и общо взето не знам с положително или отрицателно мнение съм. Секса си е секс и определено е по-добре така, отколкото всяка вечер с различна, не знаеш к'во ще ти лепне. Но както се случва в повечето случаи, не завърши добре, аз се влюбих в нея, а тя в друг и то стана една.....абе аз излязох наранения. Ако не сте намерили още точния човек, който да обичате безумно много - защо не, но от личен опит казвам, че секса с любимия човек е нещо върховно, защото не е просто секс.....ама май излязох от темата вече. Та пробвайте, ако има навити, разбира се.
Ако сте приятели от много време , защо НЕ?![]()
Абе странно е но е лесно постижино![]()
Ходиш дълго време с някой и като скъсате изведнъж се появява на вратата и секс секс уж нали да се съберете пак..... да ама земете че не се съберете и като се повтори няколко пътии вече осъзнаваш че този човек като личност и приятел за теб е приключил и остава само секса.Наистина за мен за е странно но се свиква като си тръгва да не казваш "ше се видим" или "ше се чуем"
тъпа раота ама засега на мен ми изнася
![]()
понякога интимни отношения с приятел могат да помогнат.... не визирам секс,защото все още не съм правила,но колкото до др неща с приятел мхммисля,че за в бъдеще не бих имала нищо против да си имаш приятелче за секс
![]()