Цитирай Първоначално написано от Biren911 Виж мнението
Не ми е идеята това. Може да се влюбят може и да не се. Идеята ми е това, че аз лично мисля, че е неморален полов акт поради очевидната причина, че партньорите не са обвързани по някакъв начин и го правят единствено и само за кеф. Всъщност не е толкова невинно, колкото го описваш. Действието си е доста неморално (за мене), а както защитаваме такива тип идеи, България се напълни с момичета, които са на 16-20 и са се ебали поне с 25-30 момчета, защото смятат, че половия акт, който извършват е не е неморално, нали всеки го прави, обаче това е друга тема
И кой реши, че е неморално това са си нормални взаимоотношения между мъж и жена и не е нужно да са женени или нещо за да го правят, а и хората си имат нужди, които удовлетворяват, защото той брака си е отживелица от едно време и начин за контрол над хората забележи, че в днешни дни повечето хора не се женят, а живеят само на семейни начала, защото така им е по-лесно, по-изгодно и не се чувстват под някакъв контрол! Това, че има такива по на 18 и по-малки дето са се чукали с много хора определено има, ама аз няма как да го твърдя със сигурност, защото аз не срещам такива, а обикновено го чувам от трети лица, а достоверната информация е от първо лице и демек, ако съм го видял и съм сигурен, че е така!