- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За живота
Стоя и плача в момента..просто искам да чуя коментарите ви, а и да си излея душата..Замислих се дали съм щастлива и живея пълноценно..И отговорът е НЕ.Единствено щастлив ме прави гаджето ми, толкова много го обичам, само с него ми е хубаво, но сега той си намери работа и ще може да се виждаме само 2 пъти в седмицата това направо ме разби още не мога да осмисля как няма да мога да го виждам.и на него също му е много гадно, но няма какво да направи.АЗ излизам само с него, имам други да кажем познати, но с тях не ми е хубаво..Приятели не може да се каже, че имам всеки те използва- не веднъж съм страдала заради това.Аз съм много емоционален човек, но няма с кой да споделям
срам ме е пред майка ми и аз самата незнам защо, но като поплаквам и ми олеква.Вие щастливи ли сте?Аз не ходя по дискотеки..бих казала, че съм затворена..не съм от отворките и лигли, които вече не си знаят бройката ..Не знам дали от пубертета, но се чувствам ужасно, постоянно ми се плаче, гадно е
((((((((((((((
Ще се оправиш.
Не си вкарвай такъв филм, че си отчаяна, че всичко е гадно и непоправимо.
Ооооще колко живот те чака...![]()
Имам позната която страда от синдрома на хроничната депресияЯвно е от побертета
Незнам какво да те посъветвам мила, но помни едно : опитай се да се радваш на малките неща в иначе гадния живот !
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Гледай позитивно на живота и ще се оправиш.
Аз бях в някфа тъпа депресия, ходих на психолози, пих някфи отвратителни хапчета, и сега толкова съжалявам за тези 2 пропиляни от живота ми години.
Разбрах,че докато аз самата съм негативно настроена и не се опитвам да направя живота си по-красив, никога няма да съм щастлива.
Но ето, че реших да оправя всичко си и се стегнах. Намерих прекрасни приятели, с които да споделям щастието; отворих се към хората(защото и аз бях много затворена); и най-важното, започнах да обръщам внимание на малките и хубави неща около мен и да игнорирам тези, които ме правят тъжна.
Днес обожавам живота си и му се наслаждавам : )
бъди щастлива, мила, животът е прекалено кратък, за това му се радвай докато още го имаш.
Живота си е гадна работа,който и квото да ми говори
Ние сами си го правим готин.Тъй че - вместо да се самосъжаляваш,да разсъждаваш над живота,губейки си времето,вдигни си Дто и излез с някоя приятелка.
Хубав ден ти желая![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ОФ, я се стегни и стига циври.
Като почнете на по 15-17 години да ми се изживявате като страдалци с най-големите проблеми, не знам кво ми става.
Прекалено насериозно се взимате, в това ви е проблемът. И адски много обичате да драматизирате и да гледате на себе си като на жертви - несправедливо наранени и нагрубени. Ох, ще ревна.
Няма нелечима болка. Времето лекува всичко, а ако човек се постарае малко повече, много по рядко изпитва тази болка за разлика от останалите.
Така че вместо да циклиш у вас и да си внушаваш колко си нещастна, просто прави нещо.
Ако имаш близки приятели от противоположния пол, излез с тях. Остави ги тия кифли и кокошки, щото само ще ти преебат и сдухат положението още.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Хахах, в много филми се вкарвате, това ви е проблемът. По - малко му мислете. По написаното разбирам, че си на не повече от 16. Животът е пред теб, толкова много неща ще ти се случат - и добри, и лоши, просто свиквай. Ако по цял ден цивриш, защото няма с кого да споделяш, няма и да си намериш с кого да споделяш. Излез, разходи се, запознай се с нови хора. Нищо не идва, като си стоиш и цивриш.
Ще се оправиш.
А по написаното аз останах с впечатлението, че е педал!
Уотева...пийни една бира и ще се оправиш!Единствено щастлив ме прави гаджето ми, толкова много го обичам, само с него ми е хубаво, но сега той си намери работа и ще може да се виждаме само 2 пъти в седмицата
Света не се върти около това с кого да излизаш или не!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Много клиширано, но важи в пълна сила - get a life!
Не ходела по дискотеки... Ти ако си мислиш, че това е истинския живот - да си средностатистическа шматка, да ходиш по дискотеки и да кълчиш баджак, яко в грешка си.
Споко , ще отмине...
Само не се самонавивай , че просто ти е бедна фантазията до къде може да стигнеш !!!!!!!!!!!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
.. аз бях щастлив... поплакнах си малко и вече не с1м... ; ]
Индийд.Първоначално написано от Orono
Това, че "нямаш приятели" далеч не е най-лошото нещо, което може да ти се случи в момента. Този образ на вечните приятелства от детски години с перфектните моменти и перфектните усмивки е измишльотина на Холивуд. Красива измишльотина, но все пак... измишльотина
Не се вкарвай в някакви измислени депресии за такива неща, ами си гледай живота - той е твоя, а не на хората около теб. Когато си с гаджето - супер, радвай му се, скъсвай го от секс, прекарвайте си добре. Когато си сама - бъди сама и прави онези неща, които само сама можеш да правиш със себе си!
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
хапцелютно...слушай радио, музика, прочети някоя интересна СМИСЛЕНА книжка...Първоначално написано от Sam90'
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
бръснача
банята
Гаден е животът,ма кво да правиме...Като се депресираш така си го правиш още по-гадно,за тва вземи и направи нещо за себе си,нещо,което искаш от много време...намери си някво заниманийце и му се радвайРадвай се и на малките неща и всичко ще е по-розово
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
От побертета е,спокойно!...С времето ще се примириш,че живота си е гаден и няма да ти прави впечатление.![]()
Щом предполагаш, че може да е от пубертета съдя, че възрастта ти е някъде около 14-15 годиниВ тоя период всички сме се чувствали така - точто през тези години всеки има поне по 1 момент, в който се депресира и си мисли, че е нещастен, че животът му е свършил...Но не е така. Животът е пред тебе и ако още от сега тръгнеш с нагласага, че е скапан... Той е гаден ама трябва да се бориш с него. Както казаха - ние сами си определяме какъв да е
За това вместо да се сдухваш вземи излез някъде навън с приятелка, забавлявай се. По дискотеките не ходят само лигли, които не си знаят бройката..Ходят и нормални хора с цел забавление
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
не ми е ясно що сички обаче казвате, че животът е гаден?!
животът е повече от прекрасен!
а и ето нещо, което ми се струва подходящо за темата:
http://www.32keys.com/ : )
Дали аз съм щастлива в момента отговорът е Да,но моментите с отрицателни отговор бяха повече ..но ги преживях...а ти се "отвори" за нови запознанства и приятели за да ти бъде по-добре когато няма да имаш винаги най-близкия ти човек до себе си![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
What if healing takes forever?Първоначално написано от _Cuddly_
Мразя я тази фраза, ужасна е. :Р
-------
Нормално, в пубертета сме едни постоянно клатени лодки, направо не знаеш къде се намираш, особено ако си по-емоционален. Важното е, че си си намерила близкия човек, който да ти помага и да те поуспокоява. За пред майка ти - не се притеснявай, особено ако сте малко по-близки и разбиращи се с нея може да е от доста голяма полза и тя също да ти помага в трудните моменти.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Рано или късно нещата се оправят,всичко си идва на мястото.
Не се притеснявай,не си единствената с такъв проблем,просто бъди оптимист и мисли положително![]()
аз също не излизам по барове и дискотеки и по цял ден съм с приятеля ми![]()
няма ли начин да седнеш с твоя и да си поговорите,защо е почнал точно такава работа,а не друга,та да имате повече време да се виждате?
Успех ти желая![]()
Don't think about yesterday!
Ето от това можем да разберем, че си от Канада.Първоначално написано от Iowa
К'ви хапчета за депресия ле?
А пък тея, всичките позитивисти - кур.
От сега да й е гадно, като порастне, да не се разочарова повече.
А авторката - лигла. К'во ни интересуват проблемите ти всъщност?
Тръгнала си да се оплакваш, че те мързи да се запознаеш с нови хора, че всъщност си толкова ленива, че си станала зависима от гаджето си. Предполагам, скоро няма да си му интересна и ще останеш баш тогава сама.
Лоокинг форвард да се посмея на следващата ти тема.