- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За живота
Мила разбирам те напълно!
Знам как е защото и аз съм страдала така като тебе,
да кажем че при мен беше много по-зле положението.
Моят приятел замина за чужбина за 6 месеца,връзката ни беше само
по skype,sms и рядко разговори по телефона.
И двамата не издържахме един без друг беше голямо изпитание за нас-дали ще се задържим,дали ще истинем един към друг и какви ли не още филми.
Сега той се върна в България заради мене,да ме забере с него,
само годините ме спираха да не сме заедно.
И двамата бяхме наясно че връзка от разтояние няма! Но ето че сме още заедно,и нищо не успя да ни раздели!
абее а кажи на колко си?
Със сигурност зависи и от ситуацията, понякога просто налива солни мини в цялата работа. Сигурно защото съм още зелено хлапе, сигурно защото просто понякога чувствам нуждата да си вкарвам филма през нашивка на пръста и да гледам нещата отново, за да ми стане пак гадно, ама си трие сол. Яко, при това. Рядко лекува.Първоначално написано от exploitedteen
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
От личен опит - времето не лекува.
Така де, Цицион е прав.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Радвай се че изобщо го имаш. Но знай, че връзката ви една ли ще е вечна, и че все някога ще се разделите.Първоначално написано от KiKi07
Дори и да не се виждате често с приятеля ти, пак можете да бъдете щастливи. Така малкото време, което прекарвате заедно ще бъде наистина пълноценно. Приятели винаги можеш да си намериш. Сигурна съм, че около теб стоят истински хора, но в момента просто не ги разпозлаваш. Можеш да споделяш във форума. да пишеш на листа, който изхвърляш, на лърд, без да го запазваш...
Аз съм щастлива. Имам истински приятели, хората около мен ме обичат и ми обръщат внимание, на моменти дори прекалено... Все има някой с когото да разговарям.
Не ходя на дискотеки, рядко на партита и то само заради компанията.
=O !!!Първоначално написано от Majestic12
че защо?
аз можех и в България да си живея и така да мисля.. :\
хапчетата се казваха prozac.
Първоначално написано от exploitedteen
Именно.
След петнайстия път як рев и отчайващи мисли от типа на "Никога не ми е било по-зле и никога няма да ми мине" се замислих, че всеки път така си мисля и общо взето всеки път минава. Следователно и този път ще мине, макар и да ми е криво. Ясно осъзнавам, че ще има и следващ.. това е.
Не се мре толко лесно.
Всичко минава.. Самият факт, че съм го осъзнала, ме кара да приемам по-лесно неприятните/тежките моменти. Даже почти не им обръщам внимание - ежедневие, кво да правиш. (:
Собственост на Canis_Dirus
I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life.
Forget about our mothers and our friends
Love must be forgotten
Let's make some music, make some money
Shoot some heroin and cocaine
I'll miss the playgrounds and the animals and digging up worms
I'll miss the comfort of my mother and the weight of the world
I'll miss my sister, miss my father, miss my dog and my home
Yeah, I'll miss the boredem and the freedom and the time spent alone
This is our decision, to live fast and die young.
cut the veins![]()
Моля ?!
ooo .. mng gadni filmi si fkarvash .. !!NEDEI .. !!
she se opravish i az s1m taka .. samo deto nqmam gadje .. ami se zaribqvah s edno momche .. a toi zamina za chyjbina i sq mi e nqkfo syper shit .. ama se namira kfo da se pravi .. 1 p1t s1m "stradala" zaradi taka narechenite "priqteli
" i nqma da napraq teq greshka vtori p1t.. !! imam si edno na ym ..!!
Shte se opravish ste vidish ..ne se pritesnqvai .. samo gledai ot polojitelnata strana na neshtata :P
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.