- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не го харесвам
недей да му даваш напразни надежди, ще се почувства по-гадно!
Не трябва да допускаш от жал да му даваш напразни надежди.Така и ти и той ще се измъчва,по-добре му кажи наистина какво изпитваш,вместо просто от жал да излизаш с него,колкото и да му е гадно ще трябва да го преглътне,все пак на сила хубост не става са казали хората.Ти самата трябва да си решиш с кой ти е по-приятно.Аиде успех.![]()
Ами избери един от двамата.Помисли добре с кой искаш да си, с другия поговори откровенно и му обясни,че найстина исакш да си бъдете приятели,но нищо повече ... Но недей и двамата да ги лъжеш или пък да бъдеш с единия само,защото ти е жал .. правила съм така и разбрах,че няма смисъл и щом не харесваш един човек и няма пламък значи няма нищо да се получи и след време.Избери най-доброто за теб,така че да си щастлива с момчето с което си!Успех
![]()
Ами ако с първото момче ти е по- добре, кажи на "новият", че имаш чувства към друг, за да не го нараниш повече след това... Ако мислиш, че "новото" момче е твоя човек, обесни на другото, че си срещнала момче, което наистина харесваш и ти е добре.. Иначе ако само ще го съжаляваш.. Не постъпваш ли малко както той с приятелката си?![]()
"но един месец излизах с него и сега ми е жал" - 1-то момче е допуснало грешката от ЖАЛ да комуникира с бившата си приятелка и така да и даде напразни надежди, че може би отново ще бъдат заедно, НЕ ДОПУСКАЙ НЕГОАВАТА ГРЕШКА, а бъди с новото момче щом има чувства и от двете страни![]()
Наслаждавай се на миговете с новото сладурче![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ti mu kaji 4e ot jal 6go zareje6 bahti obitaka
ако не можеш да му кажеш, не сте толкова близки фр : D
Уредете си среща, седнете някъде, поговорете за общите неща и когато започне да ти говори за връзка или чувства към тебе му обясни, че след като си прекъснала контакт с него (макар че аС така и не разбрах какво е виновен той че бившата му ходи по гъза а той явно си е имал чувства към момичето и иска да запазят някфи смешни отношения..но това е друга тема ) таа .. обясни му че през това време си срещнала друго момче,с което мислиш че ще имаш някакво бъдеще.Няма начин да си прекратите по-личните отношения и да запазите приятелските си без да го заболи поне малко ако наистина си му влезнала под кожата както твърди, но поне опитай да му дадеш някаква поука - че следващия път трябва да бъде малко по решителен и да не оставя момичето което му е в главата да се цупка и през това време да си намира друг...
Не е най-обективния отговор който мога да ти дам в момента,защото аС самата не съм много адекватна, ама ... дано поне част от труда ми да уцеля правилните копчета ти е помогнал с нещичко ...
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Помисли си хубаво кой от двамата харесваш повече и избери сама..
Гадно е непознати хора да те направляват в личния ти живот..
Лошото е,че си позволила на второто момче да те целуни и си му дала някаква надежда..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Няма за кво да ти е гузно. Стой си с новото момче, а оня да е мислил на време. Просто не го залъгвай, кажи му така и така срещам се с друг ала бала, бе завърти си някак думите, ся искаш или не искаш пак ши му е кофти на момчето, независимо по къв начин ши му кажеш. Разреши си проблема по-скоро че да ти е по-спокойно.
остани си с 2рото момче...той те харесва и ти него...не виждам никакъв проблем..що се отнася до другият кажи му направо,без да овърташ,че си си намерила друг и така...смисъл не го заблуждавай и не излизай с него от съжаление....
той е имал време и шанс да е с теб ама не се е възползвла...напротив,играе л е по свирката на бившата си...кой знае дали няма пак да й играе някой ден...![]()
Ти избираш,или искаш и двамата да ги въртиш...повярвай ми всичко ще се разбере
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
поговори с първото момче кажи му че не изпитваш силни чувства към него но не искаш да го нараняваш таа да си останете близи ( имам предвид като приятели ) аа ти продължи с новото момче щом тка ти е добре![]()