.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Град
    На слънцето :>

Стана сложно ..

такаа .. сега моята дълга и оплетена ситуация ..

аз ходя с едно момче (да го наречем Дани) .. той сега е на планина .. ходим от .. почти месец (през повечето обаче той беше нанякъде и не сме се виждали толкова) .. ии .. той ще си идва на 17ти някъде .. през времето което го нямаше обаче с едно друго момче (да го наречем Иво) се забивахме .. и днес с него се целунахме .. и сега незнам какво да правя .. така де .. аз изпитвам повече чувства към Иво , но .. той заминава .. смисал той само лятото си е тук иначе живее в чужбина .. края на август си тръгва .. а Дани си е още на планина .. той си е тук , при мен .. никъде повече няма да ходи .. а и към него имам чувства .. и сега незнам .. хем искам Иво .. хем искам и Дани .. обаче Иво заминава .. а Дани си е от моя град и си е все тук .. незнам какво да правя сега .. :{ да продължавам ли с Иво .. поне до края на август .. или да оставя Иво и да остана с Дани .. незнам .. или и с двамата ?

ПП. Моля без глупави мнения ..

Остани с Дани според мен С Иво ако си ще страдаш после, защото Любовта ви ще бъде Любов от растояние, пък от нея боли и не трае много дълго, след време чувствата избледняват

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Стой си с гаджето и стои настрани от "Иво".
    Виждаш, че с "Иво" нямате кой знае колко особено бъдеще, понеже е от чужбина.
    Още сте в началото на връзката си с "дани". Според мен не е добре да му правиш тези "курвенски изпълнения", защото разбере ли те какви си ги фършила в негово отсъствие - вярвай ми, едва ли ще има прошка .
    Разбирам, че хормоните те тряскат от всякъде, но помисли кое е по-добро за теб - иво или дани. И не се оповавай само на едното привличане.

(от друга страна кой знае кви ги върши дани на балкана )

Според мен трябва да си останеш с Дани и ако тази целувка с Иво ви е първата най-добре да си остане и последната Освен това по-добре кажи на Дани за нея иначе ще стане още по-зле ако разбере от някой друг Ако той наистина те обича ще ти прости!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Стой си с гаджето и стои настрани от "Иво".
    Виждаш, че с "Иво" нямате кой знае колко особено бъдеще, понеже е от чужбина.
    Още сте в началото на връзката си с "дани". Според мен не е добре да му правиш тези "курвенски изпълнения", защото разбере ли те какви си ги фършила в негово отсъствие - вярвай ми, едва ли ще има прошка .
    Разбирам, че хормоните те тряскат от всякъде, но помисли кое е по-добро за теб - иво или дани. И не се оповавай само на едното привличане.

(от друга страна кой знае кви ги върши дани на балкана )

кофти ми е понеже имам чувството , че с Иво е нещо повече .. ние вече втора година се имаме .. ии .. незнам ..

Супер фен Аватара на Riot
    как молиш без глупави мнения
    като ти самата си глупава и невменяема
    Моля ?!

Не знаеш какво искаш и грешката ти е глупава. Не прави повече "курвенски номера",а си остани с твоето момче,но как ли би се почувствал Дани ако/като разбере за случката с Иво. Мисля,че в една връзка всичко се гради на доверие и няма да е честно да не му кажеш,но пък тогава отношенията ви са подложени на риск ... Мисля,че си постъпила адски подло зад гърба му, докато е бил далеч от теб.

Град
    да ама .. охх .. чувствата ми към Дани са много слаби .. докато с Иво ..

Град
    РЮАР
    кат' те гле'ам к'ва си арна... я ела при мене... аз ш'е се погрижа добре за тебе...

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    Така си въобразяваш!
    Просто защото знаеш, че не може да стане НИЩО между вас занапред (щот нали тъй като си заминава от България) и точно за това си втълпяваш, че изпитваш нещо по-силно към него, отколкото към Дани.
    Дани го имаш, а Иво - не! Точно за тов аи го желаеш толкова много.

Та ти си едва на 15 години...... нормално е да не знаеш какво искаш.........

Нали ти е ясно,че с Иво нямаш шанс?!Дори да сте заедно той е в града ти САМО през лятото,а през останалото време е с ДРУГА компания,ДРУГИ момичета и НИКОГА няма да си сигурна какво прави с тях!!!И в крайна сметка какво ще стане?!Ще си пишете колко се обичате и нито през празниците ще сте заедно,нито когато правите няколко месеца Вашето ще е виртуална връзка А иначе знам какво е да имаш силни чувства към момче,с което по една или друга причина не можеш да си и да ходиш с момче,към което чувствата ти са по-слаби Но въпреки това си остани с Дани!!!

Град
    а какво ще кажете да бъда с Иво докато си тръгне а после да остана с Дани ?

незнам но за момента искам Иво .. много силно (((

А ти вярваш ли си,че Дани ще иска да е с теб след това?!
    А ако се привържеш още по-силно към Иво?!
    •••
    ЗАРЕЖИ ГО ТОЯ ИВО И БЪДИ С ДАНИ!!!
    В случая Иво е някаква прищявка!!!В момента искаш да си с него,защото е нещо ново!!!Ще бъдеш с него известно време и ... или ще ти омръзне или ще се влюбиш в него и после ще съжеляваш!!!

Аз пък се моля да не ми се налага да се занимавам с такива като тебе!Според мен трябва да спреш да ги разиграваш и двамата и да решиш с кого искаш да бъдеш.

Браво,бе,моето момиче! Който сяда на два стола едновременно - пада ... Явно поука няма да си вземеш от нашите съвети и ще продължиш да си правиш,каквото си знаеш ... Падна в очите ми. Как може изобщо да ти хрумне да лъжеш приятеля си по този долен начин?! ... Язък за момчето ... В тазкъв случай не се занимавай и с двамата. Няма смисъл да ги нараняваш,защото си наивна и несериозна!

Град
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT

Браво,бе,моето момиче! Който сяда на два стола едновременно - пада ... Явно поука няма да си вземеш от нашите съвети и ще продължиш да си правиш,каквото си знаеш ... Падна в очите ми. Как може изобщо да ти хрумне да лъжеш приятеля си по този долен начин?! ... Язък за момчето ... В тазкъв случай не се занимавай и с двамата. Няма смисъл да ги нараняваш,защото си наивна и несериозна!
    имах предвид да звънна на дани и да му обесня какво е станало след което да му кажа , че ми трябва малко почивка или нещо от сорта и да бъда с Иво колкото мога повече време а после .. незнам

имах предвид да звънна на дани и да му обесня какво е станало след което да му кажа , че ми трябва малко почивка или нещо от сорта и да бъда с Иво колкото мога повече време а после .. незнам
    И как ще му обясниш,че ти трябва почивка при положение,че почти не сте се виждали за месец?!А и под почивка се разбира да си САМА,а не с друго момче!!!Освен това не бъди толкова наивна!!!Дани едва ли ще е толкова лудо влюбен и толкова тъп,че да ти прости за тази "почивка с Иво"

Дани и Иво на по колко са години?

Град
    за сега и двамата са на по 15 , но скоро и двамата ще правят 16 .. Иво е по-голям с по-малко от месец от Дани ..

Град
    гр. Пловдив

офффффф, не си струва да кажеш на Дани какво си правило с Иво само и само за да ти олекне, защото заради това, че не искаш да ти е гузно и да криеш нещо от него, така може да го нараниш!!!!!

Почивка НЕ ти трябва!
    Трябва ти изолация от външния свят ей така малко да останеш сама и да си помислиш мноооого добре кой какво заслужава и кое си струва да направиш!

След като искаш да си поне за малко с Иво, защо пишеш в този форум, защо въобще искаш някакъв съвет, при положение, че вече достатъчно показа ината си и няма да послушаш никоя от нас, и ще продължиш да се натискаш с иво .
    ...........

както казах, дължи се на възрастта ти това, че НЕ знаеш какво искаш!

Моето мнение е,че ти за момента не си готова са сериозна връзка,затова просто бъди с Иво щом искаш да си с него, но не очаквай нещо от тази връзка.А след като си замине реши дали искаш да си с Дани.

Не е въпроса само ти какво искаш сладурано Помисли за 'любимия' си как ще се почувства като разбере,че ти е имал доверие,а ти си го предала ... Глей само от 2та стола да не паднеш НА ЗЕМЯТА .. усех с избора и дано после не те заебе Дани ... ;]
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

От мен да знаеш - мъжката ревност е страшно нещо ... особено на мъж( по скоро момче в случая ти ), който/което те обича ... 1 приятелки съвет - не подпалвай клада за да не изгориш... Успех отново :*
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Град
    мерси на всички

Град
    РЮАР
    И ние ти благодарим, че сподели проблема си с нас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си