- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой виждал ли е такива?
Адки много ми харесват и искам такива!!!!Преди малко случайно ги намерих в няккаъв сайт и направо се влюбих...Спортни гуменки от Mania и ги имало в "На тъмно",ама знам ли колко е актуална информацията...Та някой съвсем случайно да е виждал такива нкяъде из София?
![]()
![]()
~[I'm not craZy...My reality is just different than yours...O_o]~
Преди доста време бях забелязала,че има такива гуменки,беше отдавна.Ся май няма.
На нашия пазар имаше такива гуменки във всякакви цветове , но вече няма .![]()
На битака до нас мангасарчетата ги правят такива.... купуват обикновенни гуменки и с пастели и фУлмастри... ги докарват 1в1 като тея...
да,добре![]()
~[I'm not craZy...My reality is just different than yours...O_o]~
![]()
Не че нещо ама ако ги видя тези някаде.. иначе има подобни в "Натамно"
^ Имаше много отдавна.
What you give is what you get!
Ъхъ Ъхъ!Първоначално написано от Desi_etnies
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Едно време имаше подобни в ''На тъмно''... скоро не съм виждала...
И аз си търся същитеТочно в деня, когато реших да си ги купя от "На тъмно" бяха свършили... Моля ви, ако някой знае от къде мога да намеря този модел в София бих му била много благодарна
ХАХАХАХАХАХАХХА ИМАМ СЪЩИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕКА ВИ Е ЯЯЯЯЯЯЯЯД![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ааа супер яките са,аз тъкмо мислех да си взимам такива,само,че тука ги имаше не като тези,ами по-високи бяха![]()
само,че не знам дали ги има още![]()
попринцип трябва да ги има в магазините,дето продават кецове на мания
Аз обиколих всички магазини където съм виждала обувки Мания и имаше само на 1 място, но бяха само детски номера...
олее искам и аз от доста време хора .Бях си взела едни от ''На тъмно'' и сега искам пакНа всякъде обаче са на конвърс а са некви скъпи а не ми се дават 100 кинта за платненки
мога да си направя и сама от на баба ми балатума
![]()
![]()
![]()
и все пак скоро никъде по Сф не съм виждала
![]()