- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ме възмутихте !
Относно тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=188406
Защо беше нужно да се подигравате на човека !?
На скоро ми се беше наложила да обеснявам на МАЙКА МИ какво е това нещо в кутиите за презервативи..........................
след това на най-добрата ми приятелка.......
След това реших да си направя нещо като анкета и да попитам други хора дали знаят...... е познайте! очакванията ми бяха неопровергани. Имаше доста хора, които НЕ ЗНАЕХА, НЕ бяха УПОТРЕБЯВАЛИ, нито ВИЖДАЛИ какво е това. (макар на опаковката да си пише лубрикант)
Всичко става с ПИТАНЕ!
Това, че момчето/момичето не е знаело, не го прави 13 годишен.....
Вие по какъв начин сте го разбрали !? Нима Господ ви е пратил съобщение "Внимание, внимание! Лубрикант в кутийката за презервативи!"
Айде, стегнете се.
Никой не се е родил научен!
Включително и вие!!!
сега видях темата подкрепям тена макс![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Omg
...
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Ми 'щото е трябвало да обяснява на майка си ..Първоначално написано от Pep1no
и на още милион хора
![]()
![]()
ne sym prawil seks ne sym si wzimal prezerwatiwi durex i wse pak znam kakwo e![]()
Е, и? Това не означава, че няма хора, които не знаят...Първоначално написано от Flipper
Ебахти тъпото поколение, толкова пъти съм го казвал. Много прости тийнове има в България...
По темата: Подкрепям те! Не разбирам защо е нужно да се подиграваш на човека, който не знае/не може...
права
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Кво са 13 годишните станахме пример за глупост,тъпота,неусведомен ост и какви ли още не гадории?
Абе оставете ги тука да си изливат злобата понеже саанонимни и никой не ги знае..Ама тва е тъпо.В тоя форум сички са ангелчетаАнти-курви-ама и те с такива общуват.'Ама може ли да правиш секс толко малка/ък!"-нищо,че тя/той на тая възраст място не си е намирал от желание.Ама нали никой не ви знае кви сте...
ПП:Далеч не се обръщам към всички от форума,но на бас че половината са такива!!!![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
са понеже пуснаха тема за онази тема дет се подиграват са всичките тея дет се подиграваха сега ще кажат ама извинявай ма такова ма онакова ще се мазнат като бедно ромче на човек с пари
Първоначално написано от emchetyyy
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Абе и аз това съм го забелязала,някой просто не се е интересувал до сега от дадено нещо и решил да пита и тъй като повечето знаят започват с подигравките,все едно те на всяка тема са компетентни.и са кво са се заоправдавали в тая тема като пак се опитват да пускат плоски шеги,тъпо е щото хората се вълнуват от нещо,притеснява ги и наистина искат мнение и точен отговор,а не подигравки.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Bravo na avtora na temata!
POzdravleniq!
I will love you forever!
Бляяяя!Не съм влизала тука от доста отдавна...и гледам че продължавате с тва...
Подигравките са право на знаещите!
Все мисля,ч е е по-добре да се подиграят на някого във форума, от колкото в истинския живот!![]()
Ииии голяма работа когато хората са решили да си направтя кефа на чужд гръб...оу да, всички са анонимни и могат да си акат колкото искат!
Анонимността е сила!
И да...повечето 13 годишни, които познавам не са с всичкия си!
И не са зрели за възрастта си, а са си просто с манталитета на хлапетии!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Умри.Ти не се ли подиграваш, на незнаещите?
Първоначално написано от Pep1no
По-смешно е, че 99% от вас не знаят кой е написал "Хаджи Димитър", но се подиграват на някой, който не знае какво е лубрикант. Да ви имам и "знанията"!
Към автора на темата: Какво се възмущаваш ? Българските тиинове са до такава степен тъпаи егоистични, че няма накъде просто.... Някой да напише някаква по-объркваща тема и всички го искарват кучка/педал/ 12 годишно хлапе и.т.н, но реално не е така.... в живота стават обърквания, които един тинейджър не би могъл да пропусне.... никой не се ражда научен... всеки се учи от живота![]()
Към всички тези, които се подиграват: Хах.. ко да ви кажа.... НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДОРИ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ ЗА ВАС..... вие сте тъпите... показвате тъпотията и простотата си по начина, чрез, който сте помогнали на момичето/момчето.... един интелигентен и възпитан човек би помогнал без някви глупости.... ПЕДАЛИ !
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !