- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол cherinka
a моят идол LHY останал ли е недокоснатПървоначално написано от cherinka
![]()
Запазвам си правото да не отговарям на този въпрос.![]()
Ебавайте се вий, ебавайте се.... ше ви го върна тъпкано![]()
Масака не е за мен.Първоначално написано от Riot
Там не мога да се оправя, от всякъде излизат пионки.![]()
Пък и съм доста слаба.![]()
Само 3вс3 или 5вс5 с приятели и познати.![]()
5v5Първоначално написано от cherinka
![]()
дай да ви пробваме ?
обичаш ли мекици ?
Моля ?!
Всички са на море.
Само с една фр сме за сега.
Може, но утре, че след малко ще излизаме.
Ша ва попилеем ей! хаха![]()
Оф.. и така..
Иначе мекиците са ми едно от любимите ястия с тестоДори мекиците ги предпочитам повече от домашната баница със сирене и кори Bella и палачинките
![]()
Ествествено![]()
Че кой не обича боб с/и зеле .......
Какво мислиш за онлайн запознанствата/приятелства?![]()
Ще идещ в "Стани богат", щи се падне тоя въпрос. После ще има да ме благославяш!Първоначално написано от cherinka
що не си признаеш че си влюбена![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами.. запознанства като запознанства.Първоначално написано от ^Santra^
Не съм против, тъй като голяма част от познатите ми в момента сме се запознали по този начин.
Иначе за онлайн приятелство.. до сега не съм чувала.
Щото не съм.Първоначално написано от tuzaro
![]()
начи ме лъжеш...Първоначално написано от cherinka
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първо: имала съм няколко контакта с теб преди много време (затова и не мисля да изпадам в обяснения кога, къде и как) и незнам защо, заради малкото контакти или заради нещо друго винаги съм те смятала за така... меко да го кажа... една от онези мадами, дето хич ги няма в акъла и с много ибанье се мъчат да наваксат. Това... което забелязвам тук от теб, това.... ти си умна! някакво развитие ли е при теб или просто не съм те дооценила?
Второ: Какво мислиш за секса за една нощ?
Трето: Какво най - обичаш да правиш, освен секса? :P
Четвърто: Вярваш ли в "голямата любов", "точния човек" или смяташ, че идеалната връзка е плод на обстоятелствата?
Пето: Има ли нещо, от което се срамуваш?
Шесто: Имаш ли си любимец от форума? Ако да кой е?
май те е нямало много повече време...Първоначално написано от Ophelia
Ше ти дойде и ше ти седне къде траааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ти па' да не ревнуваш?![]()
![]()
![]()
Яяяя го глей къв е уменПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
въпроса ми е ...
Коя твоя мечта ..която си имала не се е сбъднала..
ии още 1..харесваш ли тялото си![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първо: Права си, но нали знаеш, че винаги идва момент, в който се осъзнаваме за всички глупости, които някога сме правили през живота си и си казваме СТОП! Вече се опитвам да гледам малко по-сериозно на нещата и че не всичко е само забавления... дори на нашите тийн години и ние имаме някакви отговорности и трябва да се придържаме към тяхПървоначално написано от babity
Второ: На мнение съм, че това също е вид забавление както много други, и, лично аз, нямам против него нищо. Ноо.. да не се случва прекалено често![]()
ТертО: Доставя ми удоволствие да решавам задачи по математика. Интересно ми е. Даже много. И другото, което е - да се разхождам сред природата.. самичка.. дали вечерно време или през деня - няма значение...![]()
ЧетвъртО: Ами, според мен всеки човек има нужда да задоволява потребностите и не би могло да се каже, че един единствен човек от всички хора на земята би го направил щастлив. Така както днес обичаш един, така и след 5 години можеш да заобичаш друг, това означава ли, че срещаш любовта на живота си два пъти? И та нали тя е единствена и неповторима.. така, че по-скоро както си казала "идеалната връзка е плод на обстоятелствата".
петО: Има, да.
шестО: Да, но не е един.![]()
Дали бих, не мога да ти кажа, но ако се случи, то ще да е, заради огромен гняв от моя страна и незнанието какво върша, защото на човек като му превключат фаровете и лудва, а и аз имам доста слаби нерви, така, че не е изключено и това да направя.Първоначално написано от TheNh3
Че си помисля.Първоначално написано от ВинкелО
![]()
П.С Да ви се похфаля - имам напредък. Снощи отказах секс![]()
![]()
![]()
Много се гордея със себе си.![]()
Няма нещо, което да не се е сбъднало, защото има още мнооого много време, през което всичко може да стане реалност.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
И да, харесвам си тялото, макар, че има още доста да се доошлифова![]()
1.До каква степен си откровена с хората? Дали си казваш каквото ти е на душата, да не ти тежи или пък понякога похождаш по - тактично и премълчаваш туй - онуй?
2.Определяш ли се като срамежлива?
3.Мислиш ли, че си перверзна?
4.Да имаш някакъв фетиш?
5.Кой ти е любимият спорт и какъв практикуваш?
6.Каква си в собствените си очи? Опиши се такава, каквато ти се виждаш.
7.Какво ти е мнението за приятелите, на коя крайност си? Отчаяно вярваш в тях и ги търсиш или си приела, че това е загубена кауза и си оплътняваш времето с приятни хора?
8.Всеки си има мания, твоята каква е?
9.Имаш ли някакви предрасъдъци?
10.Какъв жанр филми обичаш?
11.Кое е най - гадното нещо, което ти се е случвало?
12.Нещото, без което не можеш?
13.Искаш ли да се промениш? Как?
babity:
1.До каква степен си откровена с хората? Дали си казваш каквото ти е на душата, да не ти тежи или пък понякога похождаш по - тактично и премълчаваш туй - онуй? Честно казано, давам мнението си само на хора, които знам, че ще ме чуят и биха си извадили някаква поука защо им го казвам и биха се заслушали в това, което им говоря.
2.Определяш ли се като срамежлива? Мии, дам.
3.Мислиш ли, че си перверзна? Да, но не го показвам на всеки. Искам хората около мен да ме възприемат като добро и мило момиче. :РрР
4.Да имаш някакъв фетиш? Нем.
5.Кой ти е любимият спорт и какъв практикуваш? Ами, по-назад казах, че чат-пат ходя да тичам на едно игрище до нас, и , че най-много ми допада плуването като спорт и в момента се опитвам да убедя баща ми да ми даде пари да се запиша да тренирам плуване. Не знам защо е против човека.. твърди, че е трябвало още в детска ранна възраст да се запиша.... ха
6.Каква си в собствените си очи? Опиши се такава, каквато ти се виждаш. Човек има много лица. По едно за всеки случай. Не мога да дам точно определение за себе си. Като, че ли в мен се съчетават двете крайности. Поне така съм го забелязала и до сега съм си го пазила само за мен си и с никой не съм го споделяла... И много често ми изникват разни примери за това определение, което ти дадох, но в момента не мога да се сетя. ..
мм, на моменти се виждам като доста колеблива личност, която не знае какво иска за напред, в другия момент показвам, че знам какво е добро за мен. Днес съм няква малка путка, дето мисли само за себе си, на другия ден осъзнавам, че има много по-стойности неща, които съм могла да направя вчерашния ден. Днес се оглеждам и виждам, че съм адски мърезила и безотговорна, на другия ден показвам, че мога да се грижа за себе си иии ох, обърках се. С две думи след всяка глупост се опитвам да направя по-нещо хубаво, което да зарадва баща ми, или близките ми и нещо, с което да се копенсирам...
Хем съм тъпа и глупава, хем съм умна и добра.![]()
7.Какво ти е мнението за приятелите, на коя крайност си? Отчаяно вярваш в тях и ги търсиш или си приела, че това е загубена кауза и си оплътняваш времето с приятни хора? чета и препрочитам въпроса ти, обаче така и така не мога да го разбера.![]()
8.Всеки си има мания, твоята каква е? Да си правя маникюр.![]()
9.Имаш ли някакви предрасъдъци? Абсолютно никакви.
10.Какъв жанр филми обичаш? Трилъри, ужасии..
11.Кое е най - гадното нещо, което ти се е случвало? Физическо - преди 7 години катастрофирах с колелото ми и се направих цялата в белези, емоционално - нашите се разделиха.
12.Нещото, без което не можеш? Мама (!)
13.Искаш ли да се промениш? Как?[/quote] Да. Всичко става постепенно. Как?-Като не задълбавам в проблемите си, като се опитам да преценя какво би станало ако направя еди какво си... общо взето като следя внимателно всяка крачка, която права. Още съм в начален стадии.. и много много много съжалявам за всички грешки, които съм допъснало само и само заради тъпото ми мислене и за това, че твърдях, че сега ако не се забавляваш и не правиш простотии - то няма кога. Защото това изобщо не е вярно. Сега ми е времето да се уча, да се опитвам да помагам на баща ми с каквото мога, да не го ядосвам, да не съжалява, че съм останала да живея при него, а не при майка ми, защото колкото по-спокоен е човека, толкова и по-добре ще работи, защото не веднъж ми е казал, че заради мен не може да се съсредоточи в работата си и по цял ден ме мисли къде кво и що е сбъркал във възпитанието ми. Нали знаеш - децата нямат спирачки... на мене пръст д ами се подаде, лапам цялата ръка.. и малко по-малко осъзнавам, че не съм била права и ми е времето да си влезна в правия път и д слушам не само да чувам, какво ми говорят хората, които до някава степен знаят какво е по-добро за мен.
Май малко късно реших да порастна.![]()