.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Za kakvo mechtaesh?
    Ot kakvo se nujdaesh?
    Shtastliva li si...istinski shtastliva?
    Izpadash li v depresii?
    Vqrvash li, che ima istinska lubov - edinstvena i nepodpravena, chista i iskrena, koqto te izpylva izcqlo?
    Kato ti kaja "gotin", koi ot foruma ti iznikva v akyla?
    A koi ot foruma te drazni?
    Vqrvash li v Bog? I ako ne - vsyshnost v kakvo vqrvash?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    по колко младежа цедиш средно на месец
    Различно.
    В зависимост от сезона.

Nadelina :
    Za kakvo mechtaesh? Честно казано за нищо.

Ot kakvo se nujdaesh? Спокойствие!!

Shtastliva li si...istinski shtastliva? Стига с това щастие. Щастието е моменто задоволяване на егото, а него можеш да си го задоволяваш по безброй начини..

Izpadash li v depresii? Не.

Vqrvash li, che ima istinska lubov - edinstvena i nepodpravena, chista i iskrena, koqto te izpylva izcqlo? Хич.

Kato ti kaja "gotin", koi ot foruma ti iznikva v akyla? Дразнител. Не знам що.

A koi ot foruma te drazni? Никой.

Vqrvash li v Bog? I ako ne - vsyshnost v kakvo vqrvash? Ами, честно казано да.
    Човешкото мислене е ограничено и не може да обхване неограничения Бог. Алберт Айнщайн казва: "Виждам часовника (т.е. творението), но не мога да си представя часовникаря" (твореца)... Щом има Бог, хората са братя, защото имат един общ Баща. Когато забравим Бога, ние се отдалечаваме един от друг, няма какво да ни обединява. Защото в името на какво да обичам и почитам един човек, който ми е абсолютно чужд и по произход, и по народност, по култура, може би по образование, интереси или материално състояние? Но в името на Бога ние можем да смятаме всеки човек за свой брат, независимо от хилядите различия и противоречия...
    В днешно време хората почти са изгубили вяра в Бога. В библията се говори, че Иисус е бил добър човек. Помагал е на бедните с какво може. Давал им е храна.. дрехи.. и според мен точно на това се оповава идеята на църквите. В апокрифа "Ходене на Богородица по мъките" където Богородица иска опрощение за грешниците и избавление от всевишния за мъките им, той какво отговаря? (не мога с точност да го цитирам за това малко ще го парафразирам) "Тези, които моя син им е помагал и правил какви ли не жертви за тях, и те после му се подиграха така, и те, тези, които ти искаш да опростя, точно тези грешници, които разпънаха на кръст моя син?" и така.. Изводът от целия апокриф е, че Бог е представен като всемогъщ, всесилен, коравосърдечен и безмилостен, но след като Богородица събира цялото небесно съсловие със всички пророци, ангели и т.н Бог решава да даде опрощение на грешниците от Велики Четвъртък до Света петдесетница....
    А в днешно време какво става?! Вместо църквата да се опита да ти помогне с нещо, тя единствено поглъща парите ти... за свещи, за кръщенета, за сватби...

...

не знам що се разписах толкова много

Град
    Пловдив
    От Пловдив си,нали?

Къде учиш?

Каква зодия си?

Смяташ ли да оставаш в България?

Град
    гр. Пловдив
    Dreamy:

От Пловдив си,нали? Да.

Къде учиш? ПГО "Ана Май"

Каква зодия си? Скорпион

Смяташ ли да оставаш в България? Да. Никога не съм си мислила да я напускам....

Град
    гр. Пловдив
    Тва е тайна.
    Тук се опитвам да покажа някакъв морал. Хахаха.

Какво питие предпочиташ ....
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Град
    гр. Пловдив
    Безалкохолно !

Имаш ли домашен любимец?
    Обичаш ли шоколад?А ванилов сладолед? :P
    Обичаш ли да си център на внимание?
    Мнението ти за секса за една нощ...
    Намираш ли смисъл в живота?

Град
    гр. Пловдив
    little_elf:

Имаш ли домашен любимец? Не. Ама искам да си имам скорпионче. :Р

Обичаш ли шоколад?А ванилов сладолед? :P Обичам и шоколад, и ванилов сладолед, но повече ваниловия.

Обичаш ли да си център на внимание? Есссстествено.

Мнението ти за секса за една нощ... Не мисля за секса за една нощ, правя го.

Намираш ли смисъл в живота? Да. Все пак всеки по различен начин осмисля живота си..

Мега фен
    Град
    Imash li deviz?
    Moto?
    Liubima fraza, koqto opisva jivota ti?
    Zamislqsh li se vyrhu sluchvashtoto se okolo teb i v teb? Analizirash li go? Tyrsish li simvoli...otkrivash li?

Град
    гр. Пловдив
    Nadelina:

Imash li deviz? Бори се, за да победиш.
    Moto? Няма как да формулирам в няколко думи това, в което вярвам в живота, а и не ми се ще сега да пренапиша някоя фраза наготово, но като цяло съм непоправим оптимист и ако нещо лошо ми се случи, винаги си казвам, че след това ще дойде и хубавото..
    Liubima fraza, koqto opisva jivota ti? Не се сещам..
    Zamislqsh li se vyrhu sluchvashtoto se okolo teb i v teb? Analizirash li go? Tyrsish li simvoli...otkrivash li? Ами да, доста често се замислям, анализирам си всичко случващо се, дори и хората около мен, и в крайна сметка никога не стигам до някакъв извод.

Ще ме извиниш, но малко съм тъпичка :Р Това как да го разбирам? "Tyrsish li simvoli...otkrivash li?"

Мега фен
    Град
    София
    Какво може да те разплаче?

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Всичко. Най-вече когато влагам сили, упоритост и надежда в нещо, чрез което за напред ще се чувствам добре, което до някаква степен ще осмисля дните ми, нещо заради което ще се чувствам жива и пълноценна, и в което ще намирам някакъв смисъл и накрая всичко да претърпи някакъв обрат.
    Във всички случаи не плачем заради самия някой човек (близък/роднина/приятел/гадже/било то и бездомни деца/животни), а заради всичко това, което сме си втълпяваме, че си заслужава нашите сили и енергия, и което сме смятали за по-добро..... въобще заради всички надежди от наша страна....

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Всичко. Най-вече когато влагам сили, упоритост и надежда в нещо, чрез което за напред ще се чувствам добре, което до някаква степен ще осмисля дните ми, нещо заради което ще се чувствам жива и пълноценна, и в което ще намирам някакъв смисъл и накрая всичко да претърпи някакъв обрат.
    Във всички случаи не плачем заради самия някой човек (близък/роднина/приятел/гадже/било то и бездомни деца/животни), а заради всичко това, което сме си втълпяваме, че си заслужава нашите сили и енергия, и което сме смятали за по-добро..... въобще заради всички надежди от наша страна....
    Благодаря за отговора

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Къде обичаш да ходиш на море?
    А на планина?
    Всъщност, кое от двете горни предпочиташ?
    Имаш ли домашен любимец?
    Любимо животно?
    Гледаш ли телевизия?
    Любим сериал, предаване?
    Помагаш ли в домакинската работа?
    Какво е нещото, което мразиш да правиш?
    Любим емотикон?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    От какво те е страх?
    ♥ ♥ ♥

Мега фен
    Град
    Ще ме извиниш, но малко съм тъпичка :Р Това как да го разбирам? "Tyrsish li simvoli...otkrivash li?"
    Imah predvid imenno tova analizirane, prosto go dopylnih. Analiza vinagi nosi neshto novo, razgryshta, otvarq. Pod simvoli imah predvid tochno tova - malkite neshta, koito da te nakarat da dostignesh do otgovorite, koito tyrsish. Malko hora uspqvat za zabelejat tezi malki neshta, koito v posledstvie se okazvat mnogo vajni...pone spored men.

Град
    гр. Пловдив
    aLL|aLoNe:

Къде обичаш да ходиш на море? На българското черноморие....

А на планина? Най ми допада и харесва атмосферата на Боровец, също така и чепеларе.

Всъщност, кое от двете горни предпочиташ? На балкан.

Имаш ли домашен любимец? Нямам

Любимо животно? Папагалче.

Гледаш ли телевизия? Редовно.

Любим сериал, предаване? "Двама мъже и половина" , "Женени с деца", а от предаванията - "За Мама" и "Градски момичета"

Помагаш ли в домакинската работа? Ами, живея само с баща ми и цялата домакинска работа се пада на мене, защото горкия човек нито умее да измие добре чиниите, нито пуска прахосмукачката както трябва, нито обира паяажините като хората. Дори не си отсервирва таблата с приборите. И много пъти съм му се карала, защото като яде нещо мазно и после е желателно да си накисне прибора, защото после пък виждам голям зор докато го измия Дори пепелника с фасовете си оставя в хола и отива на работата....... пълна скръб е татко.

Какво е нещото, което мразиш да правиш? Да чистя мазнини, да ставам рано (6ч. до 12ч. ми е ранКо), да пера слиповете на тати.

Любим емотикон?

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    От какво те е страх?
    Ще ти копна, че по-назад ме питаха тва

Имам страх от бани и тоалетни. По-скоро от тръби и тръбопроводи. Като малко все си мислех, че има някакво тоалетно чудовище, което иска да ми направи лошо. И вече след като се изкъпя и спра водата в банята по най-бързия начин излизам, защото тишината ме плаши.. .. хаха

Nadelina:
    [Така е, но продължавам да не разбирам, понеже на мен трябва да ми се говори с примери, за да мога поне малко да схвана за какво иде реч.

От какво те е страх?
    И аз това искам да питам, приятелко!

А и:
    Има ли К-позитронни антигравитационни ускорители, базирани на ендо-фотонни процеси в антиматерията

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MegabytE
    От какво те е страх?

А и:
    Има ли К-позитронни антигравитационни ускорители, базирани на ендо-фотонни процеси в антиматерията
    За пътуване във времето ли ме питаш?

Цитирай Първоначално написано от MegabytE
    От какво те е страх?

А и:
    За пътуване във времето ли ме питаш?
    Не се ли подразбира? Максимално съм го опростил.
    Това момиче Viki, обаче... задава сложни въпроси.

Град
    гр. Пловдив
    В следващите седмици на Земята могат да се появят първите пътешественици във времето... кой знае.. ако си доошлифоват добре проекта и продукта след време сигурно ще учим за него в учебниците по история.

Кви фантасмагории ме караш да мисля самуу...

Град
    гр. Пловдив
    ГМу не съм ги пипала
    от лх много ми останаха

Град
    myReeee*..
    За какво мечтаеш?
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Град
    гр. Пловдив
    Не съм мечтателка.
    Имам си желания, но "мечта" ми се вижда някак си неподходяща дума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си