На Абитуриентския ми бал си изкарах много яко.По някое време край мен мина едно красиво момиче,викнах я да се запознаем,снимахме се,танцувахме,беше супер.Тя ми каза,че и е било приятно с мен,сега когато се видим се поздравяваме и тя винаги се усмихва.Изглежда съм и симпатичен.На бала обаче нямах някакви сериозни намерения за заигравки.Сега обаче съм задействал връзки от общи познати,скоро ще и взема скайпа,после и телефона,излизания, кафенца,ясно е всичко.Това добре дотук,поне така мисля.

Проблемите обаче:Сега и 2-мата си чакаме резултатите от КСИ и вероятно е наближил моментът в който аз ще отида на едно място,тя на друго.Друг проблем е,че много рядко сяда пред компютъра,така ми казаха.Освен това тя си има приятел...
Да,определено тук заигравката ще е голяма,ще изисква много старание,умения и голяма доза КЪСМЕТ...
Според вас добре ли съм си направил плана,мога ли да постъпя по някакъв по-добър начин?

Като цяло аз не виждам нищо толкова трудно освен това,че ще ходим студенти и ще отидем на различни места.Ако проработи късмета и сме на 1 място,оооо тогава всичко е лесно!!!
Това,че си има гадже също е малък проблем,но в сравнение с мен,той е грозен и смешен(звучи надуто,но нека бъдем реалисти)...
Попринцип не бих се занимавал,но момичето е много много готино и печено!Ще се изкефя много ако я съблазня!
Някакви съвети може ли да дадете?

Знам,че темата е леко тъпичка,но няма само умни теми да пускам Малко и вие да ми помогнете като доброто старо време Все пак тук съм получал най-полезните съвети в живота си!