- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко често ?!
с приятеля ми сме вече 3 месеца заедно и за този период от време да има най-много 6-7 дни , в които не сме били по цял ден заедно ..
та вие по колко пъти седмично например излизате с гадженцата![]()
( питам 1во , защото ми е любопитно и 2ро , защото почвам да се чудя дали не му омръзва вече всеки ден с мен)
I'm waiting ..![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
Всяка вечер по 3 часа някаде сме заедно .. През деня спим![]()
![]()
Ужасно е да трябва да се виждате всеки ден.Колкото и да се обичате,поне за единия е 100 % задушаващо.
до 4 пъти седмично макс, сега като почнем даскало сигурно по-често..
"по цял ден заедно" - това би ме убило на втората седмица
Всеки ден от почти година сме заедно...Най-често по не кой знае колко дълго време..иначе сме прекарвали и дни и нощи заедно.. Пък така като гледам никой от нас не се оплаква... след като щом се видим се държим сякаш сме от 1 седмица заедноПризнаци за задушаване няма.. не му висна на врата по цял ден
Разделяли сме се най-много за половин месец когато някой от 2ма ни е някъде на почивка или по работа примерно.. К'фо да ви кажа ... познавах 1дядо лека му пръст и 1баба, които не се бяха разделяли 48години за повече от седмица..
Това си е любов кайто и каквото и да мисли... Те до последно не се бяха карали и се обичаха както в 1вия миг щом са се видяли... Обичкайте се вие
![]()
![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
По 3 пъти на ден.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Ами ако аз не съм на даскало и той не е на работа се виждаме. Но понякога се случва, той да е на работа до късно, аз имам проекти разни за даскалото и въобще не се виждаме, само по телефона комуникираме. Но общо взето гледаме всеки ден да излизаме...![]()
♥ ♥ ♥
аамиии да речем по 3-4 пъти в седмицата се виждаме вечер за по 2-3 часа, като в промеждутъците се засичаме тук таме
общо взето избягваме да сме заедно всеки ден
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Аз пък се виждам с него всеки ден, за по 3-4 часа, с малки изключения.
Добре бе, хора, един ден ще заживеете с някой, ще създадете семейство... искате или не, всеки ден ще го виждате. И тогава пак ли ще говорите, че е задушаващо?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Всеки ден
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
оо имали сме доста дни от които не се виждаме ама винаги сме готови ако единия поиска =]
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ми ние се виждаме почти всеки ден и не сме си омръзнали ... вече сме заедно 4 месеца![]()
Аз в момента нямам сериозна връзка, не ми и трябва, но ... Много внимавам с прекалено честите виждания и особено обаждания. В един момент става досадно.
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
ne izlizahmee,zatva go skusah v4era![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
През ден-два или повече(зависи,ако някой от двамата е зает) за вечерта
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Napalno podkrepqm =D> s moq se vijdame vseki den za po nqkolko 4asa i sega (toi e na more za celi 7 dni) taka mi lipsva 4e nqmam dumi,napravo nz kvo 6e praa o6te 6 dena bez moeto slan4ice...Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми попринцип всяка вечер излизаме и сме около 3-4 часа заедно , но понякога (1-2 пъти в седмицата,дори понякога пропуска) той излиза с приятелите си и аз си стоя в къщи !
+1 malko po4ivka posleda e po sladkoПървоначално написано от fifinkathefreak
![]()
Абе и ние излизаме всеки ден, ама то в един момент писва, трябва малко разнообразие...пък и вие постоянно заедно и то по цял ден.. нормални ли сте..![]()
4 5 dni v sedmicata zashtoto raboti do kusno i ponqkoga ne mojem da se vidim, no naistina e po dobre da ima malko "free time"che posle omruzva
виждаме се всеки ден...за по 4,5 часа понякога и повече...
в първите няколко месеца бяхме по цял ден заедно,защото бяхме в едно даскало(и един клас)
И честно казано не мога да кажа че сме си омръзнали... вече повече от година и половина
даже ако трябва да не се виждаме 2,3 дена дори е много гадно и го превръщаме в ебати трагедията![]()
![]()
Еми през деня се виждаме за малко и вечерта от 19:00 до 22:20 някъде!
Еми всеки ден![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Веднъж на сто години. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.