- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПроблемЧЕ
Анми ще го опиша накратко не мисля, че е толкова голям проблема. Аз съм на 16 години,а мисля , че едно 11 годишно момиче е влюбено в мен, няма да крия , че и аз имам по-специални чувства към нея , но незнам какво да правя .... все си мисля , че е много малка все ощеКажете вашето мнение?
P.P: Не става дума за Секс![]()
![]()
Аа да..не съм някой сдухан , че да немога да си намеря приятелка ... просто така стана![]()
Любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо.
Любовта е като войната - лесно е да се започне, но е трудно да се спре.
Извинявай ама ти да си на 16, а малката на 11 ?!? Само на мен ли ми се струва това нещо ненормално?!![]()
Сега разликата Ви не е голяма( 5 години), но поне на този етап не смятам ( та тя е само на 11 още), че може да има нещо между вас. А и е нормално малките момиченца да харесват големите батковци![]()
♥ ♥ ♥
Да , и аз мисля че не е нормалноПървоначално написано от Vikitooo
![]()
За това казах в първия си пост ,"все си мисля , че е много малка все още"
амм 11 години това 4-ти клас ли трябва да е?!![]()
яя по-добре си намери някоя по голяма, щото тя може да си те е харесала обаче всъщност е хлапе![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Ми нее всъщност сега ще е 6 клас и ще прави 12 години, забравих да отбележаПървоначално написано от DaRk LaDy~
![]()
![]()
. Иначе че си е хлапе - ми да , така си е...
Обаче за разлика от другите на нейната възраст ( поне които познавам) , тя мисли с главата си!
)
![]()
![]()
Е да де ама все пак.. ти как би се чувствал до шестокласничка?!Първоначално написано от bartender
Но тва си е мое мнение.. нищо лично![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Ми даа , не бих се почувствал много добреПоне да беше 7-8
![]()
![]()
Може би ти е сладка просто като....приятелка.
Когато бях на около 12 имах едно съседче на около 7-8 и ми беше адски сладко.
Може би и ти си така. Това по-специално отношение... (=
az puk mislq 4 e napalno normalno! 5 godini ne e 4ak tolkova golqma razlika! dug e vaprosa 4 tq e na 11 i e malka....pogovorete za 4uvstvata si i sled tova re6ete koe e nai pravilnoto re6enie-dali da q iz4aka6 da porasne i da zapo4nete vrazkauspeh
![]()
Тя е едва на 11.Първоначално написано от mimoza16
Какви чувства може да има едно хлапе?!
Освен към мама и тати...
И да започнете връзка, няма да продължи дълго.
Защото дори и на 14-15-16 годишните момичета им е трудно да подържат хубава връзка, защото дори и те понякога не знаят точно какво искат...а тя е дете, ДЕТЕ!
Първоначално написано от mimoza16
да я чака да порасне ли?!?!![]()
той сега ти казва че има нещо по-специално към нея, но това е!
да не говорим че тя докато порасне той ще завърши
100% не си правил секс...
ако беше правил секс и през ума нямаше да ти мине да тръгваш с шестокласничка, защотот от нея скоро време никакв секс няма да получиш. А да ходиш с 1 момиче без да има секс е... ТЪПО!
извода ми е че не ти е за секса, просто защото не си правил секс...
а съвета ми е да исчукаш някоя, и тая лапетийка ще я забравиш... това е
Raise your fist!
nqma nikvo zna4enie dali 6 zavar6i! ...abe da se opravq da ne e malak
ами очевидно не може да се оправи, за това пита!
млади момко остай дитето да си играй с куклите, за любов ши мисли след 2-3 годинки, а ти си намери някоя по-голяма какичка, щот от тва няма да има никъв смисъл![]()
![]()
Това е друга тема, но ако говорим по нея - не си прав, правил съм. И да...не ми е за секса, но не защото не съм правил , а защото го имам когато поискам ( не го приемайте като хваленеПървоначално написано от MostHated
).
![]()
Даам и извода е - ОЩЕ Е МАЛКА![]()
![]()
![]()
Мии не си в ред пич
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
И какво като е на 11.![]()
Но,като се замисля как ще изглеждате![]()
Прецени си сам-ако я харесваш много и тя теб....какъв е проблема![]()
ехее тва е сериозно![]()
![]()
абее малка е каквото и да си говорим може да си останете познати.. близки ... дори и приятели
ноо гаджетааа
едва ли
аее успех ти ше си намериш някоя готина на годините тии
![]()
Останете приятели.Разликата от 5 години по принцип не е голяма, но на този етап - е, защото съм сигурна, че имате различни интереси...Така, че останете за момента приятели, като пораснете повечко...тогава може и да стане нещо.![]()
+1Първоначално написано от Vikitooo
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Тая разлика от 5 години не е хубава..Сички викат,че не е голяма,ама това е все едно да тръгна аз с някой от класа на брат ми /разликата ни е точно 5 години(аз съм по голямата)/ ,, Просто е малка![]()
Така като го чуеш 5 години наистина не е много голяма разлика,ама ако например ти си на 20,а гаджето ти е на 25 или 14-19 така....Според мен тя все още е дете!Намери си някоя на твоята възраст!А за секса-накрая ще изпиташ нужда да не се гледате само предано в очите и тогава няма да може нищо да направиш освен да я зарежеш и да нараниш...Просто момичето не е за тебе,на нейната възраст децата още си играят с кукли едва ли не,а ти очакваш връзка...Първоначално написано от mimoza16