- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да си преисталирам компа без диск...
Моля да ми обясните подробно как да си преинсталирам компа без диск.Знам,че е възможно.Много ви моля,помогнете!!!
svalqsh si 1 windows i go puskash ot setup-a ako formatirash vnimavai da ne go iztriesh
Не те разбирам.Моля за по-подробно обяснение.
Ами сваляш си уин от някъде слагаш го в D (ако windows-а ти е в C). Aко е разархивиран отваряш от setup.exe ако е .img отваряш с daemon tools. Какво точно не разбра?
Инсталирам го и това е всичко така ли??
http://zamunda.net/details.php?id=131591-този Уиндоус... става ли??
ти въобще не разбираш, най-добре го занеси в някой сервиз да ти го оправат, че ако стане нещо има да пискаш, че са те излъгали тука във форума![]()
Няма да пискам.Само Ви моля да ми обясните подробно!!
na selqnin nemoga da ubesnqvam sry
Първоначално написано от xaxa
![]()
![]()
![]()
Виж... колко грешки имаш в изречението,а пък аз съм селянин...Вземи се оправи, че като те гледам си ми направо жалък.Айде ЛОК темата...ясно е, че няма да ми помогнете!!
1vo nese staraq da pi6a bezgre6noПървоначално написано от Miroslav__
2ro nemi i puka kak pi6a v toq forum
3to i selqnin da sam ama garantiram 4e znam mnogo pove4e za hard i soft texnikata za razlika ot teb
4ri peace
//Първоначално написано от xaxa
1.Старай се.
2.И на нас не ни пука за теб.
3.Селянин си и такъв си оставаш,от момчето може да знаеш ама от мен не!
4.Мир и не се ряпай,другия път на малките които немогат да си си направят един преинстал.
Най-добре го занеси някъде да ти го оправят или просто намери някой да ти обясни на ПЦ.
Не умея да губя !
1. kill yourselfПървоначално написано от Redo
2. me2
3. dokato az sam kisnal pred klaviaturata ti o6te si se 4udil 6to ti stava j1lto na ga6tite
4. ari be ;]
1. Ти не можеш, няма какво да се стараеш.Първоначално написано от xaxa
2. И на мен, затова скоро ще си отстранен от форума.
3. Не знам дали си, обаче поведението ти е точно селско и мога ти да ти кажа, че абсолютно нищо не знаеш.
4. От тук на татък ще е така.