В какви отношения сте с вашите бивши приятели/лки?Аз досега винаги съм запазвала страшно добри отношения с предишните си гаджета, че даже с повечето (не че са кой знае каква бройка) още поддържам много добри приятелски връзки.Но честно казано досега никога не са ме късали мен,а все аз съм била тази,която е желала да се разделим.Но в последната ситуация -мен ме скъсаха.Още съм доста наранена от случилото се,но все пак не искам някой ден като се засека с последния си приятел да се правим,че не се познаваме и изобщо да се избягваме.Всъщност 'късането' беше доста странно.Но от тогава той не ме е потърсил за нищо,не мога да разбера гузно ли се чувства или просто не иска да контактува с мен..!?Според вас дали да го потърся аз,защото наистина тва да избягвам определени места за да не го засека и да се получи неловка ситуация ми идва в повече, или да оставя нещата така?Болно ми е много от тая раздяла,не бих искала да излизаме по кафета и да си лафим както преди, но и не искам да се държим като скарани.Как мислите,да запазя някакви контакти с него или просто да забравя?