- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето с което се запознах на бала :)
На Абитуриентския ми бал си изкарах много яко.По някое време край мен мина едно красиво момиче,викнах я да се запознаем,снимахме се,танцувахме,беше супер.Тя ми каза,че и е било приятно с мен,сега когато се видим се поздравяваме и тя винаги се усмихва.Изглежда съм и симпатичен.На бала обаче нямах някакви сериозни намерения за заигравки.Сега обаче съм задействал връзки от общи познати,скоро ще и взема скайпа,после и телефона,излизания, кафенца,ясно е всичко.Това добре дотук,поне така мисля.
Проблемите обаче:Сега и 2-мата си чакаме резултатите от КСИ и вероятно е наближил моментът в който аз ще отида на едно място,тя на друго.Друг проблем е,че много рядко сяда пред компютъра,така ми казаха.Освен това тя си има приятел...
Да,определено тук заигравката ще е голяма,ще изисква много старание,умения и голяма доза КЪСМЕТ...
Според вас добре ли съм си направил плана,мога ли да постъпя по някакъв по-добър начин?
Като цяло аз не виждам нищо толкова трудно освен това,че ще ходим студенти и ще отидем на различни места.Ако проработи късмета и сме на 1 място,оооо тогава всичко е лесно!!!
Това,че си има гадже също е малък проблем,но в сравнение с мен,той е грозен и смешен(звучи надуто,но нека бъдем реалисти)...
Попринцип не бих се занимавал,но момичето е много много готино и печено!Ще се изкефя много ако я съблазня!
Някакви съвети може ли да дадете?
Знам,че темата е леко тъпичка,но няма само умни теми да пускамМалко и вие да ми помогнете като доброто старо време
Все пак тук съм получал най-полезните съвети в живота си!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ех...пак разделяне на влюбена двойка. Не ти ли омръзна?
Изчакай малко да видиш къде сте приети и тогава действай.
Това с чакането добре,обаче ако закъснея?Май не мога и не трябва да чакамПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ако те двамата са щастливо влюбени , ти не можеш да ги разделиш... Според мен може да не сте само познати ами и леко приятелски взаимотношения да завържете и така, по този начин ти ще разбереш какви и са намеренията за нейният пич..От там нататък всичко е ясно.![]()
♥ ♥ ♥
Бъди реалист и ти - това, че момчето не е пръв красавец, не означава, че няма по-добри качества от теб, например. Не искам да ми се обиждашПървоначално написано от vamp
Просто бъди самоуверен, но не подценявай "врага"
Тук идва един въпрос - ти само да я съблазниш ли искаш? Чук, бяг и не ме търси повечеПървоначално написано от vamp
Поне аз така разбирам това, което си написал
![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Ти вече си закъснял, след като тя е с друг. Винаги ще имаш еднаква възможност да ги разделяш. Проблемът е че ако учите далече един от друг няма да има смисъл да бъдете заедно.Първоначално написано от vamp
Ти не каза ли,
че не можеш да забравиш няква
и че сиг ще тръгнеш с някоя 14-годишна
просто така..![]()
Кво стана с любовта към 1вата
или вече си влюбен в новата![]()
Аз не се забавлявам като разделям другите,просто си търся моето щастиеПървоначално написано от Pliok0019
Ако замина другаде може и да не се сетя за нея,просто няма смисъл да мисля за нещо,което не мога да имам.Обаче ако се получи голямата любов и големия филм сега след като се запозная с нея и нещата се наредят?
Първоначално написано от vamp
![]()
Тогава, като се разделяте ще ти бъде кофти..
ако не сте в 1 град - КОФТИ...
а тя обича ли го онзи другиятова, че ти мислиш че е смешен не значи, че и тя го мисли.. ако са отдавна заедно няма да бъде честно
![]()
Според мен определено трябва да изчакаш.Постави се на мястото на приятеля и .Някъв си паднал по гаджето ти и решил да ви раздели, макар че даже не е е убеден в причината поради която иска да е с нея. Няма да ти е мн хубаво нали ?И това, че ти и бил по-готин от него няма абсолютно никакво значение ако тя си го обичаи иска да е с него. И така като гледам не икаш да си с нея заради нещо друго ами просто както някой тук вече се беше изразил " чук и бяг .. ".Така че по добр си стой на задника и остави момичето с приятеля си, и когато се разделят вече говори с нея .
Да,планът ти е разумен според мен.Първоначално написано от vamp
Трябва да действаш полека,
с чар и пинизи...
Да я омаеш хубаво,и
после ако се паднете на 1 място
е твоя,щото сигурно ще зареже другия
(или лека-полека ще избере теб).
Успех!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
не можеш да разделяш хората ей така... и това "грозно момче" може да значи много за нея ....наистина прозвуча надуто!
Не е хубаво да разделяш хората, ако трябва ще чакаш. Така е по-добре, от колкото да разделиш двойката, само и само да "спечелиш" момичето. Може и да си много красив, но да не притежаваш нещо, което момичето вижда у конкурента ти.
Пробвай, защо не, опитай! А това с различните места, в които ще учите, при повече късмет ще сте на едно място, ако не за любовта няма граници!![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Момичето ми харесва бе хора!Ами ако се окаже голямата любов?Или големия секс?За какво трябва да се лишавам.Стига лицемерие вече,всички сте го правили
Въобще не ме бърка,че си има приятел,че може да го цени и т.н. Просто ще направя да цени мен повече от него,не мисля,че ще ми е трудно!
Ще ви помоля,не се опитвайте да бъдете съвестта ми,а който има желание нека ми напише как по-лесно да я сваля или той какво би направил на мое място
п.п.Ако ми пукаше,че дадено момиче си има гадже все сам щях да седя,защото всички хубави момичета са заети.Да чакам означава да я подаря на друг или да и се правя на приятел за да дебна да я изчукам,аз не съм от тия долни типове.Поне им показвам какво искам от тях и те искат същото от мен,това ми е политиката![]()
Естествено, че ако я искаш трябва да се бориш за нея, независимо дали е заета или не.Първоначално написано от vamp
Казах ти да изкачаш, защото ако сте в различни градове няма да има смисъл да сте заедно и ще страдате, след като може да го избегнете. Скоро излизат резултатите.