.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен

Проблем с разделите!

Значии, днес забелязах, че като съм тук, ей така ми се отварят нови раздели с теми, които даже не съм чувала и виждала! :angry:
    Това да не би да е някакъв вирус?

Голям фен Аватара на Ruthless
    Какви са тези раздели? Би ли дала screenshot?

Мега фен
    Тези съм ги отворила умишлено:

http://img181.imageshack.us/img181/9...kaaaaaalu9.jpg

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    На мен нищо не ми се отваря...

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    Over The Rainbow
    Това се появява, когато си затворила предишна сесия на браузъра.След като отвориш нова се отварят предишни страници.Има 2 случая:
    1.когато затваряш браузъра, те пита дали искаш следващата сесия да започва с тези страници;
    2.ако е затворен от краш или "неочаквано", отваря автоматично страниците преди краша.

ПС: Не съм запознат с IE като цяло, отговора ми е базиран на опит с други браузъри.

Цитирай Първоначално написано от mullated
    Това се появява, когато си затворила предишна сесия на браузъра.След като отвориш нова се отварят предишни страници.Има 2 случая:
    1.когато затваряш браузъра, те пита дали искаш следващата сесия да започва с тези страници;
    2.ако е затворен от краш или "неочаквано", отваря автоматично страниците преди краша.

ПС: Не съм запознат с IE като цяло, отговора ми е базиран на опит с други браузъри.
    Да прав си!
    И ако беше вирус сайтовете щяха да са РУСКИ или някви чеченски
    Абе аз незнам за вирус които влиза в интернет(по тази причина де,всички знаем за троянеца!)...ама кой знае

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mullated

Да, наистина като приключвам сесията, ме пита дали искам да запазя същите страници за следващата.
    Но проблема е, че това никога не съм го натискала, а и никога не съм влизала в тези теми.

Град
    Over The Rainbow
    Възможности бол... Троянски кон беше отдавна на мода...Сега имаме malware/adware, malicious execution code...etc. Преди 2 дни имах сблъсък с такъв вид злонамерен софтуер.При всяко отваряне на дял от уиндоус се отваряше браузър и ме пренасочваше към страници с "розово" съдържание

Град
    Over The Rainbow
    Да, наистина като приключвам сесията, ме пита дали искам да запазя същите страници за следващата.
    Но проблема е, че това никога не съм го натискала, а и никога не съм влизала в тези теми.
    A възможно ли е някой друг да има физически достъп до компютъра ти?Може някой да е разглеждал това-онова.

Мега фен
    Да, ама нямам вируси, ако имах, Аваст щеше да пищи като заклано..

Град
    Over The Rainbow
    Това знам, че нямаш вируси.Ако някой друг е сядал пред компютъра ти, би могъл да разглежда някоя страничка, да е затворил браузъра и когато то си седнала да се е отворила предишна сесия.

Мега фен
    Амии, едва ли..
    Пък и същият сайт...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си