.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams

Проблем при стартиране

Значи проблемът е следния: преди няколко дни имах малък проблем с вируси (незнам дали има значение), след като ги изчистих и мислех, че всичко вече е наред, днес се прибирам вкъщи и майка ми казва, че не може да се оправи с пц-то, нещо му станало.. Незнам какво точно е натискала но го включвам и се появи синият екран, да проверява за грешки.. Зарежда 20-тина минути и накрая ме пуска да влизам и внасям аз името и паролата ..logging on.. и няма и една минута и то ..logging off.. И аз log on и то log off.. Не мога да вляза, пробвах през Safe Mode - същата работа. Моля ви, помогнете, че не знам какво да правя...

Благодаря предварително!
    HaPpiLy EvEr AfteR

Град
    in the sky
    формат

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Ами да...формат и на чисто

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Да и аз съм за формат!Но твоя проблем е с лесно решение...аз от няколко дни се намирам на Бермудския триъгълник
    Когато чата в скайп от време на време почвам да пиша в средата на писаното...страно ама е така....Пускам ПЦ-то и преди да ми е заредил скайпа и сичко др ми пуска WC3
    Аваста ми засичаше една програма за вирус от където и да я изтегля...абе направо незнам...са е що годе добре...ама...ддз

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Да и аз съм за формат!Но твоя проблем е с лесно решение...аз от няколко дни се намирам на Бермудския триъгълник
    Когато чата в скайп от време на време почвам да пиша в средата на писаното...страно ама е така....Пускам ПЦ-то и преди да ми е заредил скайпа и сичко др ми пуска WC3
    Аваста ми засичаше една програма за вирус от където и да я изтегля...абе направо незнам...са е що годе добре...ама...ддз
    Това е защото трябва да си смениш часът и датата.Направи си ги,както са на БГ в момента или ги актуализирай с техните.
    Случвало ми е е и това объркване идва само от датата и часа.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Е кво общо има часа със играта?!

А или ти за скайп говореше!?

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    Over The Rainbow
    Аз да кажа, че ако си ъпдейтвате виндовсите се инсталира едно wsa, което се засича като вирус.Сканиращата програма я изтрива, но регистрите и са още там.Затова става и така.
    Решение на проблема:
    1.Бутваш един ВинXP диск;
    2.Влизаш в риковъри конзолата (recovery console);
    3.В конзолата пишеш C:/windows/system32;
    4.После пишеш Dir *.exe ;
    5.Ако намери нещо, пишеш copy userinit.exe wsaupdater.exe ;
    6.След това рестартираш и би трябвало да си влизаш нормално в системата;
    7.Отваряш Старт->Run->regedit;
    8.Навигираш до HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\
    9.Би трябвало да има: C:\WINDOWS\System32\wsaupdater.exe и го променяш на C:\WINDOWS\System32\userinit.exe

Това би трябвало да реши проблема без формат, рестарт, подрит и т.н.
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си