Здравйте хора много ми е трудно да пиша сега защото се чувствам ужасно гадно моля ви даите ми съвет може да ви се цтори ужасно тъпо , но просто незнам какво да правя скоро разбрах че човека който най-много си обичах ( като приятел разбира се) и наи-много си оважавах на този свят ,защото винаги беше до мен и видюнаги можех да разчитам на него . Та този същия човек разбрах че през цялото врем ме е лъгал че дърйи на мен че съм му добра приятелка . Започна да ми прави впечетление че спря да споделя с мен но си казах явно наистина няма какво да ми сподели , но скоро разбрах че не е тъка просто тои не е искал да споделя с мен . Тои е влубен в наи-добрата ми приятелка и мн пъти съм го подтиквала да птави разни неща за да и привлече вниманието много пъти го врънках да я покани на концертите които бяха в нашия град ,но тои е много срамежлив казвах му да я покани лично но той непожела, но това сега няма значение та винаги съм му помагала и съм го подтиквала за много неща зашото просто те са толкова хубави заедно ,но...тя накрая му би шута . Та аз и той уж бяхме приятели постоянно бяхме заедно и си бяхме поне аз си мислех че си бяхме близки ,но............... сега разбрах че тои въобще не ме признава за това ,че съм му помагала абе въобще за нищо пише на един задръстеняк да го наречем Кретен който се опитваше да покани едно момиче да излезат но понеже е много срамежлив и моя приятел постоянно го навивае да я покани и без да иска обърка чатовете и написа на мен ,че ако е имало някои като него да го подтиква тъка както моя приятел подтиква Кретен да излезе с онова момиче , когато се е опитвал да свали моята приятелка е щял да му бъде благодарен и тва го пише на ме човека дето само му опяваше и когато му намекнах за тва което е написал тои не се и устеи само видя че е збъркал чатовете чак след като му написах някои неша след като му припомних тои се усети ,но беше късно . Моля ви кажете ми има ли смисъл да съм приятелка с такъв човек макар че като се осето кво е направил започна да ми се извиняваи и започна да ми се обяснява че наистина държал на мен че ми бил много задължен а и още нещо сея кат се замислих има чувството че тои само ме е използвал преди моята приятелка да го отреже за да му давам инфорнация за нея а сега ме използваше за да идва с нас при нея в неиния град понеже тя не е е от нашия град и моля ви кажете ми има ли смисъл да сим приятелка с него дали аз не греша
каже те ми моля ви