- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в най-добрата й приятелка..
Имам проблем от няколко месеца ходя с едно момиче,имаме много проблеми по-между си,но се обичаме.Все се караме и все се нараняваме и последните пъти все говорех с най-добрата й приятелка за това,тя беше до мен нали,както и до нея де.Но тя ми помагаше и беше много мила с мен.Приятелката ми е много хубава,но е повече лигла такава оборотна лъже момчетата,това онова.А приятелката й също е хубва нали,но тя не е такава лигла и само за момчета да мисли по-сериозна е и е много мила с мен.В последно време не спирам да мисля за нея,само тя ми е в главата и вчера и признах,че много я харесвам и че май съм влюбен в нея.Тя почна да ми вика "Оф,стига лъга какво ще постигнеш така .. " и някакви такива.Защото ме мислят за женкар такъв,дето не му пука и само преебва.Преди бях така преди да се запозная с приятелката ми,но сега мисля много за другото момиче.Преди малко си писахме с нея и тя ми вика по-добре е да спрем да си пишем да си говорим.И аз и викам,че няма да правя нищо за да я спечеля и че тя никога не би имала нещо с такъв като мен.И тя ми каза "А бе осъзнай се ти си с най-добрата ми приятелка,дори да си най-прекрасния няма да стане нищо" ... ;( ;( незнам какво да правя немога да спра да мисля за нея..
като за начало недей да продължаваш да ходиш с 1, докато си влюбен в друга .. а пък за влюбването е нормално..след като си бил закопан с проблеми и тя ти е помагала..нормално да видиш в нея нещо повече от най-добрата приятелка на гаджето тие тя явно е много добра приятелка и няма за нищо на света да прецака момичето(твоето гадже)..да ти кажа ако си е решила, че не те ще, нз какво можеш да направиш
![]()
Ami slojna ti e dilemata...nai razumno e 1. da skasa6 s nai dobrata i priatelka 6toto qvno nqma6 4uvstva kam neq i e po dobre da priklu4i6 vs ot sega, 4e posle 6te q narani6 pove4e; 2. ne tragvai s drugata daje i da se saglasi.mn e gadno kogato gadjeto ti tragne s nai dobrata ti priatelka, mn 6te q zaboli a i 6te gi razdeli6 dvete koeto ne e 4estno...
![]()
![]()
![]()
Еми правилно ти го е казала. Осъзнай се няма как да стане, ако наистина са най-добри приателки надали ще се преебат така просто забравяш за нея и след като казваш, че обичаш сегашната си приателка оставаш с нея. Ако нямаш веч такива чувства към сегашнат и врзъзката ви не те одовлетворява и докато си с нея само мислиш за френдката й (сигорно и по често ще ги виждаш заедно) просто прекрати сегашната ти връзка спри контактите с двете остави ги да си живеят и продължи напред.
И както казвам винаги не мисля че си се влюбил и че си намерил момичето на живота си, повярвай ми ще имаш и други гажета в живота ще ги преживееш тези двете.
Успех, дано съм ти помогнал с нещо![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Обичам сегашната си приятелка,просто тя е като всичко момичета с който съм ходил,вече доста месеци сме заедно половин година някъде и си я обичам страшно много.Преди най-добрата й приятелка много ме мразеше,защото отначало не ми пукаше за гаджето ми и си правех каквото си искам,а тя беше много влюбена в мен,а аз само с други бях.И тя го знаеше и ме мразеше и все и казваше,че не съм за нея.Но ме опозна и видя,че мога да съм и различен и ме прие даже и винаги ме е защитавала винаги е казвала,че съм добро момче.Винаги ми казва колко съм бил хубав,сладък,добър и аз постепенно почнах да се влюбвам в нея...Неискам да им прецакам приятелството и връзката си с това момиче.Не съм се задържал с никоя толкова време ..
Ами щом не искаш да прецакваш нито връзката си нито приятелството им какъв тие проблема?Стой си при твоето момиче, а това към приятелката й рано или късно ще мине (по-скоро ще е рано отколкото късно). След като обичаш тази с която си и тя те обича ... не оставяй питомното, за да гониш дивото !
![]()
и да скъсаш със сегашната, вероятността да тръгнеш с приятелката й в близко бъдеще не ми изглежда много реална. трябва или да мине достатъчно много време, или те да се скарат и да не се съобразяват..
може би трябва да опиташ още малко с гаджето си и ако съвсем не се получава - разкарай я..
Първоначално написано от Bellatrix
+11
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Опитай се да спреш. Това е една отвратителна постъпка.
според мен
1-во:щом си влюбен в най-добрата приятелка на гаджето си,мисля че е време да скъсаш с нея,защото по този начин само ще я нараняваш и рано или касно тя ще разбере и тогава много ще я боли..
2-ро:щом най-добрата и приятелка е била постоянно до теб и ти е давала съвети,може би и тя те харесва,но не смее да направи нищо по въпроса,защото нали знаеш гаджетата минават и си заминават,а прителството е завинаги...
Мисля,4е ако наистина си влюбен в нея трябва да се постараеш за да я спечелиш...
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
Първоначално написано от sLadYrChoO
Ето това се нарича приятелка!!!Дори и да те харесва ,ако е доста добра приятелка на гаджето ти и не е използвачка като някой други ... няма да тръгне с теб ,заради нея,защото я уважава и ... помисли само колко ще е жалко ,ако тръгнеш с нея ... малко тъпо ще стане ...,но знам какво е
Наистина е гадно
![]()
мм по-добре ги забрави и двете ;]] .. Казвам ти го от личен опит-не обичаш приятелката си,а с най-добрата и фр нищо няма да стане ! ;]]
И все пак успех..
baD GirLs nEEd love to0 ..
лошо по-добре скъсай с първото момиче а относнно най-добрата и приятелка - трябва да се помъчиш да я забравиш може да й кажеш за чувствата си но едва ли ще стане по-добре абее намери си друга и се забавлявай лесно е на думи но трудно е да го изпълниш-знам![]()
ти и най-добрата приятелка на гаджето ти ? забрави.... мислиш ли че гаджето ти ще то позволи или че другото момиче ще причини това на гаджето ти ? ако го направи що за приятелка ще бъде това........
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1Първоначално написано от Pliok0019
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
И аз съм влюбена в брачеда на приятеля миУжас ... Не е баш истина , ама е мнооого готин .. А по-твоята тема , не знам предцени с коя искаш да бъдеш повече..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ami to veche nqma zna4enieaz priznah si4ko na priqtelkata mi tq me zarqza i sega nito edna ot 2te ne mi govori .. i sega osuznah 4e ne sum haresval prqitelkata i ... i sum super vliuben v moita veche bivsha.. no e tvurde kusno ..
![]()
![]()
![]()
Е мн гадно е станало ...ама евала на тва момиче..показва че наистина мн държи на приятелката си и дори и ти да си един от най-красивите както тя е казала няма да стане нищо..ей такиа хора траа да има повече..ама жалко,че в случая си преебан..Дано с нея си останете приятели и мисля че е по-добре да не опитваш да я спечелваш,защото ше и развалиш приятелството както с сегашното ти гадже така и самото ваше![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
to si li4i 4e ne obi4a6 priqtelkata si.ina4e nqma6e da govori6 taka 'ligla' i takiva.neznam kak da ti go kaja ama men ni6to drugo ne bi me naranilo tolkova kolkoto 4oveka koito obi4am da se vlubi v nai dobrata mi priqtelka...
makar 4e ot druga stana ako i tq te smqta za liglio nqma6 4ak tolkova golqm problemuspeh
PS:sorry za latinicata
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от пLiнцесkъ
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
и защоо...така само ще се самоизмъчва....независимо коя е ако наистина смяташ че може да излезе нещо не си потискай чувствата си ! просто недей може да ти звучи тъпо и банално но следвай сърцето си...Първоначално написано от miss_asi
Znam koq iskam i obi4am i tova ne e priqtelkata I a samata neq ama ve4e q zagubih tq me mrazi i 2te me mrazqt 6ot sum gi skaral ..![]()
![]()
![]()