- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосион за тяло
Я споделете какъв лосион за тяло използвате и доволни ли сте![]()
мерси предварително
![]()
Такива теми има бол ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Най-харесвам на Нивеа - всичките им са хубавиЧат-пат сменям с Дав. Доволна съм да, хидратират много добре кожата.
Ve4e ima takava tema!Az izpolzvam losionite na AVON i kato gi svar6a mislq da si vzema na NIVEA ili na Bettyna Barty!!!
В момента ползвам един немски на AURATE и съм доволна, скоро свършва и ще ползвам един друг, пак немски, не съм сигурна на коя фирма, може пак да е на горе споменатата, с маслина. Иначе съм доволна от лосионите на Ейвън - ароматни и ефикасни!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аз съм с един на Аvon Боровинка и Ванилия...Доволна съм,а миризмата е изключително приятна....
Rest In Peace....We Will Never Forget You
^ Хубав е.
Аз сега съм с Relina Baby,като свърши почвам Shelley/много беше изгоден,не издържах да не си го купя/.![]()
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Преди няколко месеца открих ,че лосионите на Casiopea(9не съм сигурна как се пише) миришат много яко и сега съм с един с аромат на гуава и папая...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
predimno polzvam na NIVEA i sum dovolna, no mislq da si kupq nqkoi drug![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Сега съм с един намаляващ окосмяването на Ейвън,като го свърша почвам пак един на Ейвън с рози или нщ такова.![]()
и намаля ли окосмяването или не виждаш промяна?Първоначално написано от adizitk1
Cruel Intentions
На Гарниер, един в розова опаковка за суха кожа, ми не е кой знае какво ..
В момента ползвам два.Единият е на Ейвън с къпина,а другият е на Фрутини с малина.Много съм доволна и от двата![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Little Black Dress - Avon![]()
Love Ickooo
лосион на джонсън с лавандула и лайка..бебешки е,но е страхотен..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
на AVON къпинка![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Ами имам 3 на Avon - единия е с мандарина, другия е антицелулитен и третия е един за максимизиране на тена![]()
Благодаря ви много за мненията![]()
![]()
![]()
на Ейвън с банан и кокосово мляко![]()
na Bettina Barty losionite sa unikalni...mn sa aromatizirani i pravqt kojata mn nejna...am i sled kato si vzema du6 se maja s olio v/y mokrata koja...efekta e super...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()