Кофти .. Усмихни се ...
Ще ти разкажа накратко моята история от преди година и половина. Бях нова в едно даскало ... все пак бях 8 клас ... сприятелих се с 1 момиче, беше същата като твоята приятелка .. в началото супер много си пасвахме едва ли не, обаче впоследствие осъзнавах всеки ден колко сме различни, винаги до тогава бях супер лучезарна, но тогава не, а не се беше случило нищо особено .. Смених си даскалото, и с нея се отдалечихме ... Сега отново съм супер весел човек.
Смисъла беше, да много е кофти, когато някой ти налага нещата и възгледите си ... Но незнам как си го позволила .. вероятно както и аз ...
Не я зарязвай .. говори с нея, кажи и, че не ти е приятно да я слушаш как "живота е шибан, няма причина за това, за онова", кажи и че ти си позитивен човек и е търпиш някой да те сдухва, просто защото отй е сдухан и да си избива комплексите на теб. Човек, които те променя НЕ ти е приятел ... според мен прекалено много си и се доверила ... време е да прекратиш всичко, иначе рискуваш рекалено много да и повярваш и да се промениш, да станеш нейно копие .. Или просто се усмихни и не я слушай, променяй я ти ... това е по-добро, направи я ти нея усмихната