- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с пиърсинг
Какво мислите за интимните пиърсинги?Има ли разлика в удоволствието?Женки вие бихте ли си жертвали "работата"?
I will love you forever!
то понеже е жертва![]()
пс- яко е, ама за момичета
Не мисля, че пиърсинга там оказва някакво влияние на удоволствието-най-много болка да причини.Аз не бих си направила пиърсинг там.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
И аз така.Имам мания за татуси и пиърсинг ама . . . . там неПървоначално написано от girl_in_black
![]()
+1Първоначално написано от girl_in_black
Аз си имам на зърното на лявата гърдаДостатъчно "интимен" ми е и не искам да си слагам на други места.А и верно там долу ще е болезнено.
Никога не бих си сложила...![]()
eбаваш ли се? работя в студио,където правим пиърсинг и съм гледала не веднъж как припадат-главно женки,щот мъже не се подлагат на подобно нищо(поне в Бг)Първоначално написано от Psychopath*
I will love you forever!
от личен опит ли казваш???Първоначално написано от Psychopath*
и аз не бих си сложила![]()
Cruel Intentions
I az ne bih si slojila nikoga.Predi vreme gleah edin film kade maja ima obica na huq i onas mu lapa i obicata se zaka4a na slivicata i![]()
![]()
(mn kofti sluchka)
Не бих си сложила, а и не вярвам да има кой знае каква разлика за мъжа - освен в лизането може би. Ама тая болка .. която предполагам е доста - мене ушите ми окапаха като си дупчих камо ли друго място, камо ли долу..
И аз така..Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Горкото ти зърно.Първоначално написано от scanadal
Гадно ли е?
za "Nai-sladkoto ne6to" li govori6?Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
Po temata: za ni6to na sveta. Kakto ne darja na bolka 6e sguna ako me produp4at tam![]()
![]()
![]()
Еми мен лично ме кефи мислила съм какво ще ми е ако си сложа ама не съм сигурна че ще е мн комфортно
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Кратко, точно, ясно - Лапи, не си го давам !ама на тебе ти седи добре
![]()
![]()
Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P
Първоначално написано от Bellatrix
Mi neznam kak se kazva filma.Predi nqkolko meseca go bqh gledala po nqkoq Diema nz tochno koq![]()
противно...Първоначално написано от zavinagi_lubov
Яко е .... особенно ако момичето има на езика ... баси яките свирки стават ... Поне на мене ми е кефИначе до сега не съм е*ал момиче с пиърсинг на оная работа ... само с татуировки ... Ама с татуировки е страшно възбуждащо ... особенно ако е пеперудка, точно над оная работа
![]()
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Болезнено е само пробиването. Зараства добре и бързо. Някой беше казал,че мацките припадали.Да,нормално е,но не толкова заради болката ами заради това,че пада кръвното и прилошава (напълно нормално е).И още нещо.В България се прави и на мъжете и на жените.
Не!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.