.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Пранебрегната

С една моя приятелка ,се скарахме.Това стана от моята ревност и от нейната .!Запо4нах да я заебавам (поне така смяташе тя).Просто имаме общи приятели ,а на мен едно мом4е от компанията ми е по добър приятел тъй де (Best FR сме) от колкото с нея !Оба4е като сме 3-мата той въобще не ми обръща внимание и това ме нерви ужасно много!Затова я помолих ..някой път да излизаме само аз и въпросния приятел!!Поради простата при4ина,4е го харесвам и тя знае този факт.Сега мом4ето ...ме пренебрегва заради нея!!Защото тя му е споделила,какво я помолих!!
    И сега той,се цупи нещо,и се държи странно КАк пак да го спе4еля,а и вси4ко да си е както преди ! Не искам да разбира за сега за 4увствата,които изпитвам,защото вси4ко ще се промени!?Искам да излиза с мен и да ми обръща внимание,а не само на другите,защото все пак той ме вика да излизаме..и ме пренебрегва,а па после ми се мазни !Моля ви,даите ми съвет
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Айдеее,отиде коня у ряката,
    няма БФ,няма ГДЖ,ебало си
    е капаците направо.
    Вече си офсайд,няма кво да
    направиш според Бай Тоя.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    София....
    Бъди искрена и му кажи всичко-че го харесваш и каква е твоита "приятелка"

Град
    V MoQtA StAq
    говори с него и му обясни всичко
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Аз лично бих направила следното,колкото и да нямам сили: Отивам при тва момче,сядаме с него и му казвам,че изпитвам чувсва към него.А тва дали ще бъда отблъсната или ще бъда разбрана-никой не го знае.Обаче по-добре да знам--или имам приятелка и бест френд,или само приятелка,или само бест френд...отколкото да стоя със скръстени ръце и да чакам работата да се оправи! Тва е.Успех и пиши :P
    I will love you forever!

Град
    Christmas Islands
    Поговори открито с него, кажи му цялата истина. Признай му, че имаш чувства, бъди откровена до край и той ще оцени това. Ако стане нещо - стане, ако не - поне ще си знаеш, че си опитала, вместо да бездействаш, да стоиш със скръстени ръце и да се надяваш напразно.

Ами пробвай се да й кажеш ,че това,което си й казала не е вярно просто си била изнервена заради лични проблеми и не си знаела какво говориш ,както и на него !Знам ,че не е лесно ,но ... какви да се прави?

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от ForgotN
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на Amateur
    Може да я е харесал!Ама дори и да е така не е прав земи си поговори с него!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от ForgotN

Град
    Paradise
    4aaakai malko... na men li4no mi se struva 4e tq si pada po tvoito mom4e i se 4udi kak da ti precaka 6ansa s nego... vqrno govori s nego i ako tq naistina se ma4i da ti podleee voda, zemi q zareji. Istinskite priqtelki ne sa takiva...

1во не се пише ''пранебрегната'' 2ро ако искаш да си само с него и да обръща внимание само на теб трябва все някога да му кажеш какво чувстваш и да видиш има ли смисъл от всичко
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    Gorna Orqhovitza
    mdamm mdamm...az ti kazvam che nai dobrata ti priqtelka te obicha i vaobshte ne si pada po nego zashtoto ne si pada po momcheta s cherna kosa Mnogo dobre znaesh che si padam po rusi momchenca sas sini ochichki :P :P Iii...miloo da znaesh kazah ti 100 pati che ako iskash moje da si izlizash samo s nego....ne iskam da precha + tva imam gadje mila!!!
    You don't want to hurt me,
    But see how deep the bullet lies.
    Unaware that I'm tearing you asunder.
    There's a thunder in our hearts, baby.......

Цитирай Първоначално написано от Bunny rabbit
    mdamm mdamm...az ti kazvam che nai dobrata ti priqtelka te obicha i vaobshte ne si pada po nego zashtoto ne si pada po momcheta s cherna kosa Mnogo dobre znaesh che si padam po rusi momchenca sas sini ochichki :P :P Iii...miloo da znaesh kazah ti 100 pati che ako iskash moje da si izlizash samo s nego....ne iskam da precha + tva imam gadje mila!!!
    тфа ли си тииииииии пфффффф ти ли си й ''приятелката'' ?
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Издебни приятелката ти когато излиза от входа,наложи я с нещо тежко у главата,хвани я за косата и я завлечи до мазето,завържи я за стол,съблечи я и я разчекни за да и влизат плъхове в шутката.След това издебни когато родителите на момчето излизат,фани една манара,замахни и насечи вратата,влез в тях,насечи го и него и го обязди докато е още топъл!
    E, па тоя направо ме изкърти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си