.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Когато сте били малки...

Имали ли сте си база или къщичка с още ваши приятели?

Аз си спомням,че когато бях а 7-8 годинки и със още 1-2 момичета и 4-5 момчета си бяхме направили нещо като база пред блока.Вътре беше огромно и имаше матрак,на който седяхме...Одпред си бяхме направили като градинка и ограда.И не знам от къде,някой беше намерил и мотика,с която да си копаем в градинката... Беше много весело.

Ами вие?

Град
    в мечтите ти
    Не,в нашия квартал нямаше много деца и нямаше с кой да си играя, камо ли къщи да правим
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    София....
    Да

И тоалетна си бахме напраили

Голям фен Аватара на asasfdf
    доста тайни места сме имали..прикрити покриви на гаражи, мазета..ама повечето ми съседи бяха момичета и не съм проучвал най-тъмните места, защото се плашеха от родителите си, ако някой ги хване..

Град
    Пловдив
    Да, отзад, на площадката.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    В моя квартал има много деца и почти до всеки блок е имало такива скривалища.. Даже веднъж си спомням,бяхме се събрали почти всички деца от квартала пред един блок(където също имаше къщичка ) и си бяхме направили голям огън и момчетата го прескачаха.На едно му се запалиха панталоните,но оживя. ...И си печяхме картофи на огън... И сол имаше...

Супер фен
    Да имахме. Едни дървета във формата на кръг на една поляна близо до блока. Имахме си и наблюдателница, че като се приберат родителите да се махаме

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Da.
    Че и абуригенска къщичка си бяхме направили, след като ни разбиха "градската найлонова' къщурка ........
    И редовно с мъжа ми ходехме до 'пазара' и му готвех всеки ден

Супер фен Аватара на Amateur
    Ем и аз като малък имах база пред блока зад гаражите,прескачахме и отзад си криехме камъни пръчки и тн бяхме трима постоянно се биехме с 2 полицейски момчета

на село с брачед ми си бяхме направили база у нас, а една година бяхме разпънали палатка в задния му двор и искахме да живеем там

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Ооо да...супер яко беше....колко беше яко да си лапе ;\

..this world is watching me..

хаха Да! Голям майтап. Даже си прайхме състезания с момчетата на кой къщичката е по-хубава
    Fuck you You fucking Fuckers

Колко къщички сме си строили ... Колко питки от кал и салати от жълтурчета сме правели ... Колко игри на майка и дете сме изиграли ... Сега хората с , които съм правела всичко това вече ги няма . Макар всичко това да съм го правела само до преди две години , безумно много ми липсва ...

Естествено

беше на много стратегическо място,момичетата минават и ние бомбандираме
    we give it all.

Еми имали сме да

Ако сте нямали някога базичка(къщичка) , като малки то вие , не сте изживяли детството си...

Да,в първия квартал дето живях бяха почти само момчета и ни беше адски забавно ^^

Да,много пъти сме си правили.Понякога си носихме неща от вкъщи ,който може да помогнат да си направихме "къщичката" по-хубава. Някои деца живееха в една къщичка,другите в друга и си ходихме на гости,правихме различни манджи с пясък, листа и вода.Бееее много забавно ни беше.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Ооо да с няколко момичета си имахме една череша,дето беше много удобна за шпиониране и клюкарене. Даже си бяхме кръстили клоните Облака,Люлката и Кончето И крадяхме нара на комшиите,когато нямаше череши. Още го помня въпреки че беше преди 4-5 години. Между другото дървото още го има и една вечер ни хвана лиготията и играхме на криеница и аз се бяx
    метнала на нашто дърво ама ме хванаха.
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

да с едни пр-ли от съседните къщи и блокове.. в една смокиня... даже и тоалетна си имахме и кухня
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Град
    в мазето ;dd
    даа много си играхме на такива неща .. правихме си бази постилахме одяла ии някакви палатки палихме огън и си пекохме ябълки със захар - пълна помия играхме на съпруг и съпруга ии някви там деца къщи на дърветата ... замеряхме колите с гроздее разпитвахме непознати за какви ли не неща мазахме с кал абе луда работа .. сега като си спомних се натъжих мн ми беше весело тогава .. ах детство детство

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си