- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато сте били малки...
Имали ли сте си база или къщичка с още ваши приятели?![]()
Аз си спомням,че когато бях а 7-8 годинки и със още 1-2 момичета и 4-5 момчета си бяхме направили нещо като база пред блока.Вътре беше огромно и имаше матрак,на който седяхме...Одпред си бяхме направили като градинка и ограда.И не знам от къде,някой беше намерил и мотика,с която да си копаем в градинката...Беше много весело.
![]()
Ами вие?![]()
![]()
Не,в нашия квартал нямаше много деца и нямаше с кой да си играя, камо ли къщи да правим![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
доста тайни места сме имали..прикрити покриви на гаражи, мазета..ама повечето ми съседи бяха момичета и не съм проучвал най-тъмните места, защото се плашеха от родителите си, ако някой ги хване..
Да, отзад, на площадката.![]()
В моя квартал има много деца и почти до всеки блок е имало такива скривалища..Даже веднъж си спомням,бяхме се събрали почти всички деца от квартала пред един блок(където също имаше къщичка
) и си бяхме направили голям огън и момчетата го прескачаха.На едно му се запалиха панталоните,но оживя.
...И си печяхме картофи на огън...
И сол имаше...
![]()
Да имахме. Едни дървета във формата на кръг на една поляна близо до блока. Имахме си и наблюдателница, че като се приберат родителите да се махаме![]()
Da.
Че и абуригенска къщичка си бяхме направили, след като ни разбиха "градската найлонова' къщурка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
........
И редовно с мъжа ми ходехме до 'пазара' и му готвех всеки ден![]()
![]()
![]()
Ем и аз като малък имах база пред блока зад гаражите,прескачахме и отзад си криехме камъни пръчки и тн бяхме трима постоянно се биехме с 2 полицейски момчета![]()
![]()
![]()
![]()
на село с брачед ми си бяхме направили база у нас, а една година бяхме разпънали палатка в задния му двор и искахме да живеем там![]()
Ооо да...супер яко беше....колко беше яко да си лапе ;\
..this world is watching me..
хаха Да! Голям майтап. Даже си прайхме състезания с момчетата на кой къщичката е по-хубава![]()
![]()
Fuck you You fucking Fuckers
Колко къщички сме си строили ... Колко питки от кал и салати от жълтурчета сме правели ... Колко игри на майка и дете сме изиграли ...![]()
![]()
Сега хората с , които съм правела всичко това вече ги няма . Макар всичко това да съм го правела само до преди две години , безумно много ми липсва ...
Естествено![]()
беше на много стратегическо място,момичетата минават и ние бомбандираме![]()
we give it all.
Еми имали сме да![]()
Ако сте нямали някога базичка(къщичка) , като малки то вие , не сте изживяли детството си...
Да,в първия квартал дето живях бяха почти само момчета и ни беше адски забавно ^^
Да,много пъти сме си правили.Понякога си носихме неща от вкъщи ,който може да помогнат да си направихме "къщичката" по-хубава.Някои деца живееха в една къщичка,другите в друга и си ходихме на гости,правихме различни манджи с пясък, листа и вода.Бееее много забавно ни беше.
![]()
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Ооо да с няколко момичета си имахме една череша,дето беше много удобна за шпиониране и клюкарене.Даже си бяхме кръстили клоните Облака,Люлката и Кончето
И крадяхме нара на комшиите,когато нямаше череши.
![]()
Още го помня въпреки че беше преди 4-5 години.
Между другото дървото още го има и една вечер ни хвана лиготията и играхме на криеница и аз се бяx
метнала на нашто дърво ама ме хванаха.![]()
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
да с едни пр-ли от съседните къщи и блокове.. в една смокиня... даже и тоалетна си имахме и кухня![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
даа много си играхме на такива неща .. правихме си бази постилахме одяла ии някакви палатки палихме огън и си пекохме ябълки със захар - пълна помия![]()
![]()
играхме на съпруг и съпруга ии някви там деца
къщи на дърветата ... замеряхме колите с гроздее
разпитвахме непознати за какви ли не неща
мазахме с кал
абе луда работа .. сега като си спомних се натъжих мн ми беше весело тогава .. ах детство детство
![]()
![]()
![]()