- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вредата от пресите
Хораа моля ви помогнете миипреди си третирах косата с какви ли не преси ..
... сега тя е УЖАСНА !!! моля ви кажете ми някоя бабина рецепта или ддз само ми помогнете МОЛЯ ВИ
благодаря предварително
[/b]
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
podstrigni se gola glava i kato porasne 6te ti e kato nova
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
И аз го имам този проблем .. и фризиорката така ми се накара,че само си съсипвам косата ..Иначе маски за коса си прави - бадемово масло,стимуланти,ризиново масло,с хума,използвай кристали и намали пресата
Друго не знам какво да ти кажа ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
като за начало спри да ползваш преса, подстрижи се, така че да ти се махнат цъфтящите краища, и си купи някакви подхранващи маски, не мога да ти предложа какви точно, защото не ползвам, избягвай да се сушиш с сешоар и не си реши косата докато е мокра
Izpolzvai maska za kosa na Dove. Az lichno q haresvam mnogo!
Звучи абсурдно , но пък е най-ефикасно .Първоначално написано от HaPKoMaHqk
![]()
Postriji se za da ti se mahnat caftq6ite krai6ta i kosata da ti se osveji malko!Spri napalno presite i su6eneto na kosata s se6oar!!I si vzemi KRISTALI za kosa!!!!!
къса прическа е най-добрият вариант
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз имам същия проблем.. От около 2 години се изправям почти всеки ден и косата ми е станала ужасна.. Пострижи си връхчетата, пробвай различни маски, защото на всяка коса действат различно и трябва сама да си прецениш коя ти действа добре на теб.. и спри поне за известно време да ползваш пресата..
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Домашни маски(с масла на Икаров),купешки маски,ампули и кристали.Всичките за изтощени коси.
бадевомо масло (на Икаров ползвам аз, много добър ефект)
гас+мас+оцет - смърди, ама пак е адски добро
бадемово масло + жълтък
кристали, маски от магазина
витамини от тима на Мерц
Saatana vittu perkele hate crew!
Благодаря ти мнПървоначално написано от j_adore2
![]()
![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
благодаря на всички ше пробвам :P :P![]()
Имаше една тема за тривитаминиола. Прави се маска с това + яйце + оцет и след няколко месеца косата вече наистина прилича на коса, а не на метла, както става от пресите. Освен това става по-гъста и дълга. Преди се правех така, но сега нямам много време. Фризьорката ми, майка й и още сума народ от салона така си 'поддържа(х)ме' косите.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Подстрижи се късоМоята коса беше в такова състояние и се подстригах късо - от коса до дупето -> коса до врата
Но пък се оправи (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
помага газтаПървоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ама газта не е ли за премахване на въшки както Ms.SuNsHiNe ;] каза ?Първоначално написано от Boot
![]()