.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

2 интимни въпроса

1.(за момичетата)Към тези които се бръсна отдолу .Какво ползвате след бръснене да не се зачервява и да не се появяват петна .Ии също когато са наболи космите съвсем леко при самото бръснене малко ме боли.Само при мен ли е така
    2.И 2ри въпрос мноого ми е инт след секс каде точно си изхвърляте презерватива.Малко тъп въпрос но се замислих че никога няма да го хвърля в кофата удома щото наще като отворят и макар и да се досещат че вече водя полов живот ще ми стане тъпо да видят презерватива..нз..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Завий го в салфетка и го хвърли вънка - майка ми каза и аз така мисля
    А за другото - ползвай пяна за бръснене

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}

polzvai pove4ko pqna pri brusneneto i intimen krem sled tva
    za prezervativa emi v nqkoiq yli4na kofa za boklyk neka gadjeto ti go vzeme i go metne predi da se pribere

мм вярно .мерси

Абе хора,как да му кажа че не може да си направим специално среща защото съм в цикъл В смисъл аз му казвам не че не искам а просто нема и той почва-ама защооо,е как така какво толкова(не мога само да си обясна как не се досеща ) напраоо
    Как да му кажа съвсем тактично

А природата на заден план ли я оставяш???Пък и ако го метнеш на главата на детенце
    В кутията с цигари или в каквато и да е др кутия и право в кофата(пред блока)Я малко уважение имаите!!!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Абе хора,как да му кажа че не може да си направим специално среща защото съм в цикъл В смисъл аз му казвам не че не искам а просто нема и той почва-ама защооо,е как така какво толкова(не мога само да си обясна как не се досеща ) напраоо
    Ne mojesh da kajesh na gadjeto si, che si v cikal? Tova e glupavo. Kaji mu "V menzis sym!". Az predi imah edno gadje, koeto mi beshe prigotvilo iznenada i ochakvashe da pravim sex estestveno, no az bqh v menzis i toi kato pochna da napredva s neshtata mu kazah direktno, che nqma kak da prodaljim, zashtoto sym nerazpolojena.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Кажи че си неразположена и готово. Какво по-тактично от това. Или почни да се оплакваш че те боли я корем я кръст и трябва да се сети.

Ох мерси!
    Ама не мога да разбера защо толкова ме е срам

Супер фен
    Град
    Bourgas
    пяна за бръснене повече,а след това някакав балсам а у... а за презерватива ние си го хвърляме с кошчето у тях.. нямаме срам...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ох мерси!
    Ама не мога да разбера защо толкова ме е срам
    Ее.. няма от какво да се притесняваш, това е нещо съвсем нормално .. ... Аз на моя постоянно му пълня главата с това колко ме боли кореееем .. товаааа .. оноваааааа .. или му пращам смс "дойде ми тртябваше да е след една седмица (примерно) тц тц" Говоря му за превръзки, за тампони .. Горкото момче .. А по едно време ми следеше цикъла Ебаваше ме, че си отбелязвал кога е ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Priqtelqt mi znae datite koga mi idva i koga mi svarshva.Spokoino ne trqbva da te e sram ot tva napalno normalno e

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    А природата на заден план ли я оставяш???Пък и ако го метнеш на главата на детенце
    В кутията с цигари или в каквато и да е др кутия и право в кофата(пред блока)Я малко уважение имаите!!!

Супер фен Аватара на Amateur
    Относно презерватива:Ф салфетка или тоалетна хартия и в коша за кенефа!

Град
    с0фия
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Относно презерватива:Ф салфетка или тоалетна хартия и в коша за кенефа!
    Дам :] Едва ли ше тръгнат да ровят в кошчето ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Презервативът се увива в салфетка и се хвърля навън в някой контейнер. Не и в тоалетната, защото може да я запуши.
    А аз предупреждавам моето гадже още 2-3 седмици напред кога точно ще съм на червено(на хапчетата съм и знам със сигурност), а като знае датата, ме пита дали ми е дошло. А и му е ясно, че следващите 4 дни да не ме закач на сексуални теми, че ще го изнасиля.....

това за цикъла можеш да му го кажеш без проблем ,той ще те разбере,няма начин...аз дори с моя ходя за дамски превръзки, помага ми да си избера
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

мм ние скоро се щяхме да ходим на басеин и на мен ми дойде .казах му че няма да мога заради женски проблеми,а той почна да ми разяснява що не ползвам тампон и че с тампони може да се къпех даже

Голям фен
    След бръснене използвай афтършейв(може и спирт или парфюм)
    и ще ти излизат по-малко пъпчици,то няма как без тях гадни са ама
    при поникването на космите се открояват много гадно.
    А за презерватива ние не ползваме само 2-3 пъти и директно си го изхвърляме в кошчето в WC-то.

ама афтършеива щипее

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Impossible123
    ама афтършеива щипее
    Еее ти пък искаш хуя в путката и душата е рая!

моят сам си знае кога ми идва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си