- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 интимни въпроса
za brysneneto: ami az polzvam intimniq gel vmesto pqna 6toto ne smqtam 4e e mn polezno si maja okolo p***** takiva ne6ta(za da ima intimni gelove zna4i kakto obiknoveniite sapuni i du6 gelove ne sa prepora4itelni sigurno i pqnata za brycnene nqma da e)
za sled brysneneto: az polzvam obiknoven krem -body losion ili klotrimazol)
za prezervativite: tyi kato predimno go pravim v nas az sam si napraila skrito ko64e v moita staq (i smqtam 4e na6te vaob6te nqma da trygnat da mi rovqt v ne6tata ili o6te po malko v bokluka),koeto kogat se setq i imam vazmojnost go izhvyrlqme
za cikyla: 6tom spi6 s tva mom4e nqma ot kvo da te e sram , tva e ne6to s koeto 6te se sblyskvate vseki mesec i toi nqma kak da ne razbira 6tom imate sexualen jivot ,trq da seden6 i da go prosveti6 na taq tema ,az moq sam si go nau4ila i si znae si4ko ako mi zakasnee se pritesnqva pove4e ot men,4esto si kopuvam tamponi i prevryzkite s nego, prosto trq da mu se obqsni dobre i si4ko 6te e ok ,se pak mom4etat ne padat ot nebeto i sa 4uvali tva onva ot teb samo malko razqsnenie i bez pritesnenie![]()
накрая и рима имаше дажемерси мацка
![]()
Преди правех така. Сега го хвърлям през терасатаПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Заврете се в нета от своя дом
Първоначално написано от Nadelina
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
nqma ot kakvo da te e sram az kato bqh po-malka me be6e sram da kaja dori na nai-dobrata mi priqtelka no sega ve4e ne mi puka, v kraina smetka vsi4ki porastvame i kogato edno mom4e stane na okolo 15-16 ve4e teq ne6ta ne sa mu sme6ni taka 4e nqma ot kvo da te e sram, no ako si po malka ili ima6 ot skoro e normalno malko da se pritesnqva6 spokПървоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
(h)
az polzvam krem4e...kojata se uspokoqva...vqrno 4e 6tipe ama se tarpi!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Презерватива се оставя на нощното шкафче, за да видят всички, че се ебеш. Иначе какъв е смисъла![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
я кажете,, понеже мама ме съветва да си имам в мен винаги презерватив запо сиг. а пък скоро ще сме сами удома ии искам за всеки случай и аз да имам презервативи,макар че ме съмнява че той няма да е взел.Та така де кажете доколкото знам те са с размер и като незнам къв размер да взема ?ии другото е примерно ако е Дюрекс то има там разни Love и тн .пак дайте идея .вие какви точно ползвате ,дори и да не е дюрекс де
взимаш някъв стандартен презерватив, почти сигурно е че ще му стане
а и той ако си носи сигурно си знае размера ;]
а презерватива няма ли да е по твое желание? може да си вземеш оребрен че да ти е по-яко![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
хах как да ти го кажа... ЩОТО СИ ЛАПЕЕЕЕЕПървоначално написано от sladko_teenche_v
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!