.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    za brysneneto: ami az polzvam intimniq gel vmesto pqna 6toto ne smqtam 4e e mn polezno si maja okolo p***** takiva ne6ta(za da ima intimni gelove zna4i kakto obiknoveniite sapuni i du6 gelove ne sa prepora4itelni sigurno i pqnata za brycnene nqma da e)
    za sled brysneneto: az polzvam obiknoven krem -body losion ili klotrimazol)
    za prezervativite: tyi kato predimno go pravim v nas az sam si napraila skrito ko64e v moita staq (i smqtam 4e na6te vaob6te nqma da trygnat da mi rovqt v ne6tata ili o6te po malko v bokluka ),koeto kogat se setq i imam vazmojnost go izhvyrlqme
    za cikyla: 6tom spi6 s tva mom4e nqma ot kvo da te e sram , tva e ne6to s koeto 6te se sblyskvate vseki mesec i toi nqma kak da ne razbira 6tom imate sexualen jivot ,trq da seden6 i da go prosveti6 na taq tema ,az moq sam si go nau4ila i si znae si4ko ako mi zakasnee se pritesnqva pove4e ot men,4esto si kopuvam tamponi i prevryzkite s nego, prosto trq da mu se obqsni dobre i si4ko 6te e ok ,se pak mom4etat ne padat ot nebeto i sa 4uvali tva onva ot teb samo malko razqsnenie i bez pritesnenie

накрая и рима имаше даже мерси мацка

Град
    Нови пазар
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Завий го в салфетка и го хвърли вънка
    Преди правех така. Сега го хвърлям през терасата
    Заврете се в нета от своя дом

Цитирай Първоначално написано от elfish
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Завий го в салфетка и го хвърли вънка
    Преди правех така. Сега го хвърлям през терасата
    То не е ли едно и също

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Абе хора,как да му кажа че не може да си направим специално среща защото съм в цикъл В смисъл аз му казвам не че не искам а просто нема и той почва-ама защооо,е как така какво толкова(не мога само да си обясна как не се досеща ) напраоо
    Как да му кажа съвсем тактично
    Ne mojesh da kajesh na gadjeto si, che si v cikal? Tova e glupavo. Kaji mu "V menzis sym!". Az predi imah edno gadje, koeto mi beshe prigotvilo iznenada i ochakvashe da pravim sex estestveno, no az bqh v menzis i toi kato pochna da napredva s neshtata mu kazah direktno, che nqma kak da prodaljim, zashtoto sym nerazpolojena.
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Ох мерси!
    Ама не мога да разбера защо толкова ме е срам
    nqma ot kakvo da te e sram az kato bqh po-malka me be6e sram da kaja dori na nai-dobrata mi priqtelka no sega ve4e ne mi puka, v kraina smetka vsi4ki porastvame i kogato edno mom4e stane na okolo 15-16 ve4e teq ne6ta ne sa mu sme6ni taka 4e nqma ot kvo da te e sram, no ako si po malka ili ima6 ot skoro e normalno malko da se pritesnqva6 spok
    (h)

az polzvam krem4e...kojata se uspokoqva...vqrno 4e 6tipe ama se tarpi!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    Шопландия
    Презерватива се оставя на нощното шкафче, за да видят всички, че се ебеш. Иначе какъв е смисъла
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

я кажете,, понеже мама ме съветва да си имам в мен винаги презерватив запо сиг. а пък скоро ще сме сами удома ии искам за всеки случай и аз да имам презервативи,макар че ме съмнява че той няма да е взел.Та така де кажете доколкото знам те са с размер и като незнам къв размер да взема ?ии другото е примерно ако е Дюрекс то има там разни Love и тн .пак дайте идея .вие какви точно ползвате ,дори и да не е дюрекс де

взимаш някъв стандартен презерватив, почти сигурно е че ще му стане
    а и той ако си носи сигурно си знае размера ;]

а презерватива няма ли да е по твое желание? може да си вземеш оребрен че да ти е по-яко
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ох мерси!
    Ама не мога да разбера защо толкова ме е срам
    хах как да ти го кажа... ЩОТО СИ ЛАПЕЕЕЕЕ
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си