.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Помооооооооооооооощ относно Смолян..

Здрасти.. утре ми се налага да пътувам за Смолян, от Пловдив съм, а приятелят ми е там в момента на лагер и супер много искам да го изненадам като му се плъосна пред хотела.. ..Та тук идва и проблема.. ..нз как да стигна от автогарата до въпросния хотел "Макрелов".. моооооля ви се ако има някой от Смолян тук помагайте, че си избодох очите да ровя из нета и пак не мога да се ориентирам изобщо..
    P.S. Кракът ми не е стъпвал в Смолян..

Супер фен Аватара на Dumb
    Здрасти Аз мога да ти помогна, но мисля, че е по добре да ми пишеш по skype прати ми ЛС и нямаш проблем

Град
    Bulgaria
    защо просто не хванеш такси от автогарата до хотела
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Цитирай Първоначално написано от shady^baby
    защо просто не хванеш такси от автогарата до хотела
    Защото съм скарана с родителските тела и не съм особено сигурна дали ще ме финансират..

Супер фен Аватара на Dumb
    И с автобус е лесно След като слезнеш на автогарата хвашташ градски автобус, питаш някой в автобуса за спирката на супера ( всички я знаят) слизаш там и тръгваш по стълбите покрай църквата "Света Неделя" след като слезнеш стръмния път, завиваш на ляво има магазин "Океан" тръгваш на долу по улицата и хотела се пада в дясно Надявам се да съм била полезна Опитах се да ти го обясня най-просто
    ПС приятелят ти футболист ли е?

ako ne se spravi6 vse pak 6te pita6 tam horata ili nqkoq i druga babka te samo tva 4akat osven tva smolqn ne e 4ak tolkova golqm nqma da e mn mn trudno..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си