- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детство мое (за дърти съфорумци)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Детство мое! Аааа как се пръскахме с тия шишета от веро![]()
Някой даже вече не знаят, какво е веро. Кума Лиса... канцеларско лепило Рила!
![]()
![]()
Да излезеш 10 сутринта с шейната и да се върнеш 8 вечерта след което да ти насинят премръзналия задник - ВЕЛИКО!
Играта на ръбчета и гами - 100000000000 пъти по-добре от WoW!
Да живее истинското детство! С марципана, ожулените колена, филиите с лютеница, киселото мляко в бурканчета (с мега яките алуминиеви капачки) и сайдер и леко кисел нектар от кайсии и бебешките пюрета в малките стъклени бурканчета, дъвките Идеал, пистолетите с капси ...![]()
![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
И най-великото нещо на света - ПИСМАТА ПИСАНИ НА РЪКА И ПОЩЕНСКИТЕ КАРТИЧКИ И МАЛКАТА СНИМКА С НЯКАКЪВ БАНАЛИЗЪМ ОТЗАД - ВЕЛИКО
Grumpy old madman
14 годишни пикльовци, чиято цел в живота е максимално много абонати в скайп нямат работа тук. Едно време хората се срещаха на живо!Първоначално написано от ОсновенЕлемент
Grumpy old madman
ее аз съм младичка пък повечето неща ги помна![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Темата за абонатите е блъф, причина.Първоначално написано от Canis_Dirus
Едно време хората са имали такова обзавеждане, сега е друго, господин Мъугли.
Ми аз съм на 19 ама някои неща и аз си спомням... От къщата на баба и дядо де..
Оф и аз си имах истинско детство и мн се радвам за това.
Сега като гледам сестра ми (на 5 е) никаква фантазия няма. По цял ден или на компютъра или пред телевизора а куклите и само дето не са живи.. Ние с другата ми сестра (на 1какви игри си измисляхме и колко се забавлявахме ехееее...
Ей, едно време колко с1м играл на тоя черен пет1р... лелееее...
олее като гледам тези снимки се насълзих ..как ми липсва всичко това, хиляди пъти по-добре беше по онова време
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Всичко това ми се струва крайно непознато и много сажалявам че съм се родила толко късно и съм пропуснала тези временаВ днешно време си умираме от скука (е освен когато се наливаме с бира
) Жалко че сега компютъра заема важно място в живота ми
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
аз съм на 18,и май май и аз помня някои от нещата
имах хубаво детство![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Радвам се,че хванах и аз това време
Като цяло детството ми беше хубаво..винаги цялата в рани,по джобовете с разни камъчета и насекоми и винаги въргаляща се в пепела,за да уцеля 'дапа' (бях мн добра на топчета) както и футбола,локумените вафли ...![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
играта на ръбчета беше уникална
70% от присъстващите тук нямат представа как се играе![]()
и гама...
в моя квартал терена беше точно за тая игра
в момента е претрупан от бъгави детски катерушки
бях най лудия в квартала на колело... няма спор
и с шейната на лумбата... добре си счупих ръката![]()
Моля ?!
Сега на всички тротоари има коли и няма къде да се играе на ръбчета ...![]()
Grumpy old madman
заебете ти тия ръбчета, фунийките бяха най-култови!!!![]()
Направена тръбата с приклад и отстрани нареден "патрондаш" под формата на парчета от онова пластмасовото с малките дупки, което използваха вместо картон за опаковки. Такива равни и дълбоки и пасвана вътре фунийките. Леле. И задължитално втора "джобна" малка тръба заредена с фунийка. КУЛТ!Първоначално написано от Alco
Война на фунийки!
НА СЛЕДВАЩАТА ФОРУМНА СРЕЩА - ВСЕКИ С ТРЪБА!
Grumpy old madman
ДА!Първоначално написано от Alco
Смърт за педалите с кърфиците!![]()
we give it all.
Олеее направо ме изби на носталгия!!!!
Бяха хубави времена без WOW, CS и всякакви такива простотии, които те карат да стоиш в къщи
Вече неща като: игра на фунийки, криеница, стражари и апаши и думи като: оливия, емайл лукс и истински сух шпек няма![]()
Бяха хубави времена....
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Много е трогателно товаВярно,че не съм от вашето поколение...но и на мен ми става мъчно...времето лети
![]()