- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детство мое (за дърти съфорумци)
Добре че допреди 2 години и нещо не знаех щое компютър.![]()
И аз съм израснала с вечните рани, футбол с батковците пред блока, добри приятели, ръбчета, народни топки /фунийките обаче не съм ги хванала :Д/, ластици и какви ли не още игри. :Д
What you give is what you get!
оо колко хубавоооне помня всичко но повечето неща-нямаше дниесеми и компове.. въргаляхме се по земята,народни топки,ластици, и да верото беше велико,ама най си ме кефеше баба като намажеше филиите с лютеница как ръфахме пред блока
абее хубаво беше.. а днешните деца не знаят какво е...съжалявам ги
![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
аз помня Черния Петър![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
и бозата я продаваха в големи стъклени бутилки от литър и половина.
Добре,че съм роден по-късно![]()
..this world is watching me..
в крайна сметка се оказа, че не си от най-старите + всеки, който е виждал къщата на баба си и дядо си след почистване, ще намери тея работи...
пък времето си минава.../мамка му, след месец и половина почвам в уни-то/
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Радвам се , че разбрах какво точно е имало години преди аз да се родя .
Честно казано съжалявам , че съм принудена да израствам във времето на компютрите и тринадесет годишните момиче , които вече правят секс .
Колко по-хубаво е било на 11 все още да тичаш около блока и да играеш народна топка , вместо да седиш на компютъра ....
Макар да не съм от "дъртите" помня доста от нещата.. .Баба ми все още има ренде като това от снимката и даже си го ползва,а аз още си пазя сметалото,с което си решавах задачите в първи клас.
Хубави времена бяха....помня игрите на криеница ,пускам ,пускам кърпичка и сляпа баба,Черния Петър,любимият ми шоколад Кума Лиса
....и обелените колена
.
Ех,носталгия.
Днешните хлапета,които прекарват времето си пред компютрите,само могат да съжаляват,че нямат истинско детство.
и бутилките кола бяха стъклени и се връщахаПървоначално написано от Alco
![]()
we give it all.
Ехааааа, бахти якото. Ама аз съм на 19 и пак ги помня нещата, какво се оплакваше някой![]()
сетих се как се бяхме качили аз и брат ми на неговото балканче без спирачки и по едно нанадолнище бръм бръм бръъъм, толкова забавно беше, струваше си всичките рани![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
А аз винаги съм си мислела че си с поне 2 години по-голяма от менеПървоначално написано от Boot
![]()
Ммм,колко такива вафли съм изяла като малкаПървоначално написано от slun4ice
,но вече я няма
.
емммм![]()
Беше ми любима като малка.. Даже и песничката от рекламата си спомнямПървоначално написано от little_elf
Жалко...
Boot просто с такова впечатление бях останала не знам и аз защо...![]()
ДЪВКИ "ТУРБО" !!!![]()
КАРТИНКИТЕ от дъвки турбо!!!
x
аь ус ефь пьтнсше
Всякакви неща с лепенки обичахме със сестра ми. Хладилника и някои от шкафовете в кухнята, както и една ракла в наща стая бяха целите облепени и мн се радвахмеА дъвките Турбо миришеха страхотно.. За мен тва си е миризмата на ДЪВКА
![]()
slun4ice имаме магазин и тука преди около година,година и половина се беше появила тая вафличка,която и аз много обичах,но нямаше почти нищо общо с това което аз помня.Иначе и аз съм на 19 и помня почти всичко от снимките![]()
Ха,
такива жестоки белези имам по краката и ръцете
Имах яко детство. Всеки ден по дърветата , на пътни знаци , на криеница вечер (какво ти вечер , по нощите се прибирах) , и аз съм играла на ръбчета ( хич не я умеех тая игра) , и с фунийки са ме целили . Сцепих си (малко) веднъж главата , играейки с момчетата на футбол
.
Събирахме се супер много хора и играехме на развален телефон.
А пък любимото ни занимание , беше да играем на Сериали![]()
![]()
....
Всяко лято , ме запришваха на село при баба и дядо. Тогава ми беше забавен сеслкостопанския труд , ама сега като се сетя , ми се приплаква![]()
![]()
.
От всичко съм опитала![]()
П.С - А как ми липсва вафла серенат(д)а)))))
Баси майката , тогава се кефех и на филия намазана със сладко))))))))))
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
А да..тва ме връща в миналото (не,че съм много голяма де)
Тва зеленото шише-спомням си,че прабаба ми си държеше в такива олиото..
Много неща са ми познати от снимките..
Ааа и дъвка "Турбо" - класика..
А добуши и меденки с боза как съм яла..То има ли ги още..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Точно оня ден си говорихме с братовчедка ми за тая игра на ръбчета. Ехеее кога беше това. А тя сега дундурка бебе.![]()
Иначе почти всичко помня, освен... каква беше тая игра 'гама'?
А после след пистолета с капси имаше пистолети с топчета.. едни такива шарени.
И магазините от кал и капачки също бяха много модерни, като играехме на 'Професии'.![]()
Ами онази, дето си събуваш обувките, ако не успееш да кажеш 'аз обичам **някакъв плод**' "Плодове и зеленчуци" ли се казваше?
апфф...![]()
А племеннкът ми предпочита да се забие пред компютъра. ;/
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.