- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детство мое (за дърти съфорумци)
^ Ахахахаха, това винаги го е имало. :Д
А покемоните не са от отдавна. Аз дори спечелих някакви, заради попълнения албум.![]()
What you give is what you get!
ДаааааПървоначално написано от Rowdy
И понеже ние бяхме мн деца във входа и само гледаш как се показва една на третия, 2 на петия, 2 на шестия, 1 на седмия, 1 на деветия
Малеее мн беше забавно..
А последния път като си бях в БГ и с мойта приятелка седяхме в градинакат пред блока до няква групичка деца и по едно време на всички почват да има звънят телефоните..Изобщо не е интересно така.
аххах, няма проблем, само стискай палци да ги намеря, и дано не забравим до тогаваПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз няма да забравя не бери грижи. Ти само ги намери :PПървоначално написано от ScionOfStorm
а мене колко пъти са ме търсили наще... не е истина, акато ми купиха първото колело (с 2 гуми.. БМХ син .. с тугрови лепенки...
) вече беше абсурд да ме открият. Не че не съмсе прибирал 12 км пеша, бутайки колелото, защото е със спукана гума.. сега като се замисля, не знам защо не съм го карал
![]()
Да...тва е вярно...Първоначално написано от halino0r
![]()
ехе .. къде стигнахте вие - покемон ;@
списания мики маус, педя човек от 8 без 10 и .... кеворк![]()
да ве, с тоя покемон ;@ аз вече излизах с амдамите от класо, те теа на покемонс а играели.. заеби майна
Мн си го обичах...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Имаше къде къде по-хубави детски като бях малка. Сега като гледам сестра ми какво гледа направо лошо ми става.
Педя човек, лакът брада!![]()
Е аз сам си казах, че покемон е доста по-късно бря, той е от по-модерните "стари" неща и няма място в темата :Д
Аз съм мъничко човееечеее![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
...на децата мил другаар, имам шарено елееечее![]()
къде ми са детските книжки, кажи ми мой прашен съндък
закусиха сивите мишки с вълшебните букви, язък! =D>
Интересно колко деца в момента четат тази книга, чиито главен герой е на аватара ти, или поне не в електронния и вариант!?Първоначално написано от OtherDimension
даже е той, обаче, мачок, не мисля, че еднод ете под 12 години, ще разбере нещо и ще му бъде интересна тази книга..
Онзи ден играх Черен Петър![]()
А някой помни ли ''Банани с пижами''?
Ами Сънчо?
http://zazz.bg/play:28bfd4de
И за финал, поздрав с любимата ми песничка, която вече не беше популярна по мое време, но много си я обичам
http://zazz.bg/play:b57dd0ef
К сожаленью, день рожденья только раз в году![]()
нямах търпение да дойде 24 декември и 1 юни заради....
МИЛИОН И ЕДНО ЖЕЛАНИЕЕЕЕЕЕЕ
леле полудявах като започваше .... още си спомням мелодията и влакчето
първата част беше анимация, а след това игрални филми![]()
Кой не ги помни.. :Д
'да ти се накъдри мустака'..или там както беше.![]()
Кака Лара?С мама са били съученички. :Д
Спомням си как всяка вечер в 8 веднага след Сънчо си лягах.
Ами Пинко помните ли?
Поздрав с двете ми любими песнички:
http://zazz.bg/play:e809d692
http://www.vbox7.com/play:32fba45c
все си мисля, че на еврото трябваше да сложат като символ лютеница "Хоро"![]()
Виждам един интересен факт - всички си спомняте телевиознни предавания или детски филми - явно и тогава, както и сега повечето от нас са израстнали с телевизията - но тогава нямаше такова разнообразие, за това всички помним едно и също.
До сега много малко, освен автора, се похвалиха с ранички по колената, народна топка, жмичка, стражар и апаши, нощните 'събиранки' пред блока/на центъра на селото но не с бира в ръка, със среднощни разговори, трепата на детските 'любовни' терзания и всичко онова, което е ЖИВО, а не на екрана.
Ами аз не се имам за престарила свят, но помня бурканчетата кисело мляко, детските филмчета по канал 1 всяка недеря от 17.00 часа- Спасителен отряд, Мечо Пух.... Помня игрите на криеница, индианско око и ходенето до Дунава без знанието на мама и тате, плячкосването на рози от градинките, хлябът беше стотинки....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хлябът беше стотинки, ама по едно време и хляб нямаше
няма да забравя никога един случай
пращат ме до магазина и аз съвестно дете .. седя час и половина на опашката
и най-накрая казвам на лелката : едно тесто
и тя : абре дете, защо не мина по-напред ... всички чакат тук за хляб...
голяма трагедия беше, полагаше се по хляб на човек, на места се режеха и наполовина.... чакаше се на огромни опашки
Уолтдисни в неделния късен следобед си беше култово. ЧИп и Дейл, черноклия паток, чичо Скрудж, Ариел и какво ли още не.![]()
А сега какви са тия недорисувани, грозни анимации по cartoоn network, дето ги гледат.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хах за какво се сетих сега... Като бях някъде на 6-7 си харесвах съседа от горния етаж който беше 1 година по-голям от мене и всяка вечер като се приберяхме се показвахме на терасата (той живееше точно над нас) и си говорехме с часове (или поне така ми се струвашеПървоначално написано от machoka
)... После винаги мн ме болеше врата защото все трябваше да гледам нагоре
А след някоя и друга година почнаха да се харесват със сестра ми(тя е една година по-малка от мене) и си бяха направили нещо като асансьор за бележчици от кофичка от кисело мляко. Той я пускаше с конец и вътре слагаше нещо написано и после ние четяхме и му отговаряхме
![]()
А иначе аз не отричам че сме малки още... Пък и аз бях кротко дете. Не обичах мн да тичам и да беснея и за това нямам нито един белег от падане но това не значи че не излизах и не си играех![]()