.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 181 от общо 181
    kak se igrae6e 4eren petar ?
    edno vreme mn go igrah ama ne6to nemoga da se setq kak se igrae6e
    pomnq ne6to 4e kato ti se padne 4eren petar gubi6 li kak be6e

Цитирай Първоначално написано от Samotno_Angel4e
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    ^^^Аз пък като малка съм играла съдже...Онова с топката където ти я хвърлят бързо и там какво беше... Каква кола ше караш,на колко години ше се омъжиш някви такива...
    Даааа тва беше яко... Ама си спомням че когато ние го играехме бях на 11-12 вече
    Сиджей беше то тва... Ама аз го играх чак към 11-12 годишна като бях....
    И ние му викахме Сиджей малееее като се сетя колко сме спорили дали е Сиджей или Сидже лапета кво искаш

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от BrokenAngel
    ^^^Аз пък като малка съм играла съдже...Онова с топката където ти я хвърлят бързо и там какво беше... Каква кола ше караш,на колко години ше се омъжиш някви такива...
    Даааа тва беше яко... Ама си спомням че когато ние го играехме бях на 11-12 вече
    И ние му викахме Сиджей малееее като се сетя колко сме спорили дали е Сиджей или Сидже лапета кво искаш
    Ние му казваме Седже.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от BrokenAngel
    Ние му казваме Седже.
    Я казвайте откъде сте че явно в рзличните квартали/градове различно му викат

ми и аз като пльок съм свикнал на седже...принципно като малък дори из различните квартали в София са му викали тъй май о.О
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ми и аз като пльок съм свикнал на седже...принципно като малък дори из различните квартали в София са му викали тъй май о.О
    Явно съм се объркала нещо.. Питах сега най-добарата ми приятелка от БГ и каза че е СЕдже... Иначе съм от Дървеница

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си