.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 181
    И мен ме хвана носталгията, нищо че съм на 15...
    Помня как лятото стояхме до 11-12 часа вечерта и играехме на топка, счупен телефон.. Тогава имах едно колело "Балканче" и страшно много му се радвах, а всички други ми се подиграваха.. Помня как играехме и готвехме с пясък и вода..
    А най обичах през зимата, когато поради липса на шейна взимах един плик и се пързалях по леда..
    И телевизията беше хубава, имаше само две програми, а не 1000 като сега, настройвахме си телевизора с антена, защото такова чудо като кабелна нямаше. Каквото даваха беше интересно, обожавах Сънчо и Кака Лара.
    Когато ми трябваше майка ми крещях, а живеехме на последния етаж, така че бая викане падаше..
    Филийките с масло и шарена сол също ги помня.. И лимонадата в стъклена бутилка, която трябваше да се връща. А за боза ходехме с шише и ни я наливаха на място.. И бонбонките "Детска Радост" обичах...
    Мога да кажа, че изживях хубаво детство, макар и не чак толкова хубаво като на по-възрастните съфорумци..
    http://zazz.bg/play:e809d692

Голям фен
    Адски ми липсва, но мен все още не ме е срам да съм дете. Като се заиграя с племенниците и се връщам малко назад, въпреки, че игрите им са адки скучни в сравнение с нашите Оххх а имаше едни шоколадови бонбони в буркан, опаковката им беше червена като капачка от кока-кола и само на половина като кошничка.Бяха ми любими, ама не помня как се казваха.
    Имах си Чук и гек, но предпочитах да се возя на найлон А когато мама ме пращаше до магазина отивах, яхнала кучето на съседите, което беше доста едричко и доброволно ми се предоставяше като конче И филиите със чубрица,сол и червен пипер...Виках им Пиратски сандвич А черен Петър си купих преди около месец и сега с голяма радост си играя с който набарам

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    черния петър и щоколада кума лиса са ми познати...
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    ейй, толкова обичах детското с Барбароните Дори като бяхме малки започнахме да викаме на едни хора от нашата улица семейсвто Барбарони, защото всичките бяха дебели и кръгли. И те сега имат магазин и до ден днешен всички им викаме Барбароните или "отиди да купиш кафе от Барбароните"!

И на мен ми е познато това с викането по балконите, като се почнеше наште да ме викат, а аз само още 5 мин, още 10 Ние бяхме тайфа от около 10 човека, излизахме всеки ден от 10 до 13 и от 17 до 21-22. Седяхме често в двора, играехме на шах, кент , магаре, махало и някакви такива, катерехме се на джанката и беряхме джанки. Карахме се, ппонякога се и биехме, а и играехме супер многоооо футбол, аз бях на врата И си е вярно за гумените топки, ужасни бяха
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus

А газираната вода в шишенцата по 300 мл Още я има по Пловдивско. То нали е от село Михалково, където си извира естествено газирана. Но по Софията я няма.
    Организирам екскурзия до Пловдив и околните...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на Riot
    тоя бавноразвиващият се във всеки пост намесва counter strike
    играта е тактическа (не е за невменяеми)
    пробвал си да цъкаш
    но не ти се отдава, а ?
    Моля ?!

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    тука се съмнявам,че и 10% от форумците знаят за какво става дума...

ходехме със скъсани анцузи и мръсни фанелки и блузи (щото имахме дрехи за игра и дрехи за "официално" излизане,тъй като игрите ни бяха мърляви и се цапахме,а не Counter-Strike и кафенета по цял ден),сутрин от 9,вечер до 11 по улиците,играехме мач направо на улицата (с гуменa топки "Страйкър",която жулеше страшно много като те удари) - нареждахме 4 камъка за греди на шосето,почти нямаше коли тогава и спокойно можеше да си играеш на улицата. сега от коли няма да можеш дори да наредиш камъните...

по някое време като огладнеем се прибирахме,бабите и майките ни мажеха филии с масло и поръсени с чубрица (маргарин почти нямаше или поне не помня) и пак излизахме навънка с другите да си ядеме филиите заедно по улиците... и бяхме най-големите

зимата шейни,а като нямаше шейни се пързаляхме и с пликове. аз бях единствения в квартала с "Чук и Гек",направо си беше голяма гъзария... карахме балканчета,люксове и малко по-късно се появиха БМХ-ите,които си бяха хит за времето... нямаше "байкове" с по не знам си колко си скорости и хиляди екстри...

вместо на кафе,ходехме в кварталната баничарница и ядяхме баничка с боза (когато имаше пари затова де,даваха ни супер малко пари в сравнение със сегашните деца,облечени в скъпи дрешки,с по 10-20лв на ден в джоба,телефони,очилца,мп3 плеъри и не знам си какво си)... слушахме радио на батерии,ама радио дето само радио си има на него...

когато искахме да се видим с някой - отивахме до тях,крещяхме под балкона името му,докато се не покаже той или не излезе майка му да ни каже,че няма да излиза щото еди кво си е направил... GSM не знаехме какво е,нямаше и откъде... компютър бях виждал само правец 8 це,но пък си имах електронен Тетрис,по-късно и телевизионна игра "Терминатор",с бъгави джойстици,които се разваляха 2 дена след като си ги купиш,а и самата игра си беше доста некачествена и често гърмеше или прекъсваше

имаше 3 канала - първа,втора и една руска. после се появи и нова тв. през седмицата детски даваха веднъж на ден в 5 и нещо следобед (Костенурките Нинджа,Мишел Ваян...) + Сънчо в 8 без 10. в неделя следобед даваха детски на Уолт Дисни... единствената причина,която можеше да ме прибере у нас през уикенда...

а един път на 2-3 месеца излъчваха "Милион и едно желания" с Кака Лара по канал 1. маратон на детските,беше като празник направо... събота и неделя по няколко часа анимации и то все култови... истински рай.
    lele 4ove4e se edno razkaza az kvo sym prail samo deto pri men futbola be6e na ulica s paveta i to adski neravni a osven kostenurkite ninja po vtora davaha zlatniq kondor mai taka se kazva6e su6to mnogo go gledah a tyka lqtoto 6tot sym na moreto be6e ebasi kefa otiva6 na moreto sq palno sys zavedeniq togava nqma6e takiva raboti samo pqsak sq i 4adara naslagali daje i ivicata be6e super mnogo po golqma ot sega i si praihme zamaci na plaja ili si praihme edni golemi dupki deto se pobirame celite i gi palihme s kal i ska4ahme v tqh i po cql den tva na plaja poneje ne mi davaha da se kypa ot mai mesec na6te kato bqh malak i otivah na moreto vlizah s drehite da sa kypa seda na plaja dokato poizsahna malko i otivah da kazvam na maika mi 4e dokato sme si igrali na pqsaka nqkva valna me e zalq a kato izleza termitorite lelele be6e ebasi zaribqvkata
    bqhme se zatvorili kam 20 4asa s 4 moi priqteli dokato prevartim mario
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Супер фен Аватара на Amateur
    Ем аз сън на 17 ама повечето неща ги помна,да не кажа голяма дума ама маи всичките!

Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Ем аз сън на 17 ама повечето неща ги помна,да не кажа голяма дума ама маи всичките!
    Малииии,ето един смарт уан в екипа.железна памет..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    София
    Черен Петъъъъъъъъъър... Любимата ми играаа... С баба много си играехме на нея.

Хъх много яко.. Доста от нещата ги помня.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    А "Мишки рокери от марс? ааа..
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    А "Мишки рокери от марс? ааа..
    ooooo maniq
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

E аз не съм много голяма де ,но мога да кажа,че добре си прекарах детството (в минало време,защото сега квартала се разцепихме и......... ) то не беше криеница,стражари и апаши,фунийки,народна топка,шейни,търкаляне в снега и прахта ,пръскане със шишета и сякви лапешки игри ся кат си спомня колко сме се забавлявали заедно и ми става супер гадно,че така се разделихме

Ей с този чушкопек така сме се забавлявали

А като стана въпрос за игри, имаше и една "Хоп-стоп" с едни пръчици. Не знам дали сте я играли, обаче си беше голяма зарибявка. Събирахме се цялото семейство и я играехме заедно..
    HEP is not style! HEP is my life!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ^^^Аз пък като малка съм играла съдже...Онова с топката където ти я хвърлят бързо и там какво беше... Каква кола ше караш,на колко години ше се омъжиш някви такива...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    ^^^Аз пък като малка съм играла съдже...Онова с топката където ти я хвърлят бързо и там какво беше... Каква кола ше караш,на колко години ше се омъжиш някви такива...
    Даааа тва беше яко... Ама си спомням че когато ние го играехме бях на 11-12 вече

Oу..това е толкова хубаво...

Аз, като бях малка, бях самотно дете и не знам много от тези игри за жалост...
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Град
    в мазето ;dd
    аз съм младиичка

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Даааа тва беше яко... Ама си спомням че когато ние го играехме бях на 11-12 вече
    Сиджей беше то тва... Ама аз го играх чак към 11-12 годишна като бях....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Samotno_Angel4e
    Сиджей беше то тва... Ама аз го играх чак към 11-12 годишна като бях....
    А не знам ние си му викахме СъджЕ..

Ние седже
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Минал съм и през двата периода на детство, тоя, невинен период, описан в темата и съвременния, "пропадняшки" и просташки. Е, съвременният период е 100 пъти по-забавен и добър, стига да имаш акъл и разум, който малко хора имат в тийнейджърските години.

Град
    на плажа =)
    Като ги видях тия снимки.. просто се сетих колко нормално се живееше преди и колко по - красиво изглеждаше всичко. Толкова просто, толкова обикновено.. липсва ми!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Кухненският шкаф

Цитирай Първоначално написано от BrokenAngel
    E аз съм на 14,но мога да кажа,че добре си прекарах детството (в минало време,защото сега квартала се разцепихме и......... ) то не беше криеница,стражари и апаши,фунийки,народна топка,шейни,търкаляне в снега и прахта ,пръскане със шишета и сякви лапешки игри ся кат си спомня колко сме се забавлявали заедно и ми става супер гадно,че така се разделихме
    И аз съм на 14 и при мен е същата история....Такива хубави спомени имам , а сега
    Признавам си , че тези години ми липсват страшно много....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си