- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детство мое (за дърти съфорумци)
И мен ме хвана носталгията, нищо че съм на 15...
Помня как лятото стояхме до 11-12 часа вечерта и играехме на топка, счупен телефон.. Тогава имах едно колело "Балканче" и страшно много му се радвах, а всички други ми се подиграваха..Помня как играехме и готвехме с пясък и вода..
А най обичах през зимата, когато поради липса на шейна взимах един плик и се пързалях по леда..
И телевизията беше хубава, имаше само две програми, а не 1000 като сега, настройвахме си телевизора с антена, защото такова чудо като кабелна нямаше. Каквото даваха беше интересно, обожавах Сънчо и Кака Лара.
Когато ми трябваше майка ми крещях, а живеехме на последния етаж, така че бая викане падаше..
Филийките с масло и шарена сол също ги помня.. И лимонадата в стъклена бутилка, която трябваше да се връща. А за боза ходехме с шише и ни я наливаха на място.. И бонбонките "Детска Радост" обичах...
Мога да кажа, че изживях хубаво детство, макар и не чак толкова хубаво като на по-възрастните съфорумци..
http://zazz.bg/play:e809d692
![]()
Адски ми липсва, но мен все още не ме е срам да съм дете. Като се заиграя с племенниците и се връщам малко назад, въпреки, че игрите им са адки скучни в сравнение с нашитеОххх а имаше едни шоколадови бонбони в буркан, опаковката им беше червена като капачка от кока-кола и само на половина като кошничка.Бяха ми любими, ама не помня как се казваха.
Имах си Чук и гек, но предпочитах да се возя на найлонА когато мама ме пращаше до магазина отивах, яхнала кучето на съседите, което беше доста едричко и доброволно ми се предоставяше като конче
И филиите със чубрица,сол и червен пипер...Виках им Пиратски сандвич
А черен Петър си купих преди около месец и сега с голяма радост си играя с който набарам
![]()
черния петър и щоколада кума лиса са ми познати...
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
ейй, толкова обичах детското с БарбаронитеДори като бяхме малки започнахме да викаме на едни хора от нашата улица семейсвто Барбарони, защото всичките бяха дебели и кръгли. И те сега имат магазин и до ден днешен всички им викаме Барбароните или "отиди да купиш кафе от Барбароните"!
![]()
И на мен ми е познато това с викането по балконите, като се почнеше наште да ме викат, а аз само още 5 мин, още 10Ние бяхме тайфа от около 10 човека, излизахме всеки ден от 10 до 13 и от 17 до 21-22. Седяхме често в двора, играехме на шах, кент
, магаре, махало и някакви такива, катерехме се на джанката и беряхме джанки. Карахме се, ппонякога се и биехме, а и играехме супер многоооо футбол, аз бях на врата
И си е вярно за гумените топки, ужасни бяха
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Организирам екскурзия до Пловдив и околните...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
тоя бавноразвиващият се във всеки пост намесва counter strike
играта е тактическа (не е за невменяеми)
пробвал си да цъкаш
но не ти се отдава, а ?
Моля ?!
lele 4ove4e se edno razkaza az kvo sym prail samo deto pri men futbola be6e na ulica s paveta i to adski neravni a osven kostenurkite ninja po vtora davaha zlatniq kondor mai taka se kazva6e su6to mnogo go gledahПървоначално написано от ATAKABG
a tyka lqtoto 6tot sym na moreto be6e ebasi kefa otiva6 na moreto sq palno sys zavedeniq togava nqma6e takiva raboti samo pqsak sq i 4adara naslagali daje i ivicata be6e super mnogo po golqma ot sega i si praihme zamaci na plaja ili si praihme edni golemi dupki deto se pobirame celite i gi palihme s kal i ska4ahme v tqh i po cql den tva na plaja poneje ne mi davaha da se kypa ot mai mesec na6te kato bqh malak i otivah na moreto vlizah s drehite da sa kypa seda na plaja dokato poizsahna malko i otivah da kazvam na maika mi 4e dokato sme si igrali na pqsaka nqkva valna me e zalq
a kato izleza termitorite lelele be6e ebasi zaribqvkata
bqhme se zatvorili kam 20 4asa s 4 moi priqteli dokato prevartim mario![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ем аз сън на 17 ама повечето неща ги помна,да не кажа голяма дума ама маи всичките!
Малииии,ето един смарт уан в екипа.железна памет..Първоначално написано от Amateur
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Черен Петъъъъъъъъъър... Любимата ми играаа... С баба много си играехме на нея.![]()
Хъх много яко.. Доста от нещата ги помня.![]()
А "Мишки рокери от марс? ааа..![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
ooooo maniqПървоначално написано от XceSS
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
E аз не съм много голяма де ,но мога да кажа,че добре си прекарах детството (в минало време,защото сега квартала се разцепихме и.........![]()
) то не беше криеница,стражари и апаши,фунийки,народна топка,шейни,търкаляне в снега и прахта ,пръскане със шишета и сякви лапешки игри
![]()
![]()
ся кат си спомня колко сме се забавлявали заедно и ми става супер гадно,че така се разделихме
![]()
![]()
Ей с този чушкопек така сме се забавлявали
А като стана въпрос за игри, имаше и една "Хоп-стоп" с едни пръчици. Не знам дали сте я играли, обаче си беше голяма зарибявка. Събирахме се цялото семейство и я играехме заедно..![]()
HEP is not style! HEP is my life!
^^^Аз пък като малка съм играла съдже...Онова с топката където ти я хвърлят бързо и там какво беше...Каква кола ше караш,на колко години ше се омъжиш някви такива...
Даааа тва беше яко... Ама си спомням че когато ние го играехме бях на 11-12 вечеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Oу..това е толкова хубаво...
Аз, като бях малка, бях самотно дете и не знам много от тези игри за жалост...![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
аз съм младиичка![]()
![]()
![]()
Сиджей беше то тва... Ама аз го играх чак към 11-12 годишна като бях....Първоначално написано от slun4ice
А не знам ние си му викахме СъджЕ..Първоначално написано от Samotno_Angel4e
![]()
Ние седже![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Минал съм и през двата периода на детство, тоя, невинен период, описан в темата и съвременния, "пропадняшки" и просташки. Е, съвременният период е 100 пъти по-забавен и добър, стига да имаш акъл и разум, който малко хора имат в тийнейджърските години.
Като ги видях тия снимки.. просто се сетих колко нормално се живееше преди и колко по - красиво изглеждаше всичко. Толкова просто, толкова обикновено.. липсва ми!
И аз съм на 14 и при мен е същата история....Такива хубави спомени имам , а сегаПървоначално написано от BrokenAngel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Признавам си , че тези години ми липсват страшно много....