.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Парене при пишкане

Kato malka imah kamu4eta v bubrecite i sigurno e nasledstveno za6toto i maika mi e imala problemi s bubreite. Vinagi kogato nastina zapo4vat da me bolqt bubrecite, no s edno hap4e kato aulin ili nurofen mi minava. Problemut e 4e sega zapo4na da mi pari dokato pi6kam i da mis e pi6ka postoqnno...use6taneto e ujasno. Nz dali e ot bubrecite ili e ot sexa, predi kogato ne praveh sex ne mi se e slu4valo takova ne6to. Kupih si Neorenal i nqkakv 4ai za bubreci i dano pomognat, no edva li ako e ne6to seriozno. Nz kakvo da napravq, na lekar me e strah da otida a na maika mi ne moga da kaja za6toto tq dori ne znae 4e ve4e pravq sex. Chudq se dali izob6to bi trqbvalo da pravq sex v tova polojenie, no ne moga da ostavq gadjeto si bez sex. Nz kakvo da pravq...MOLQ POMOGNETE

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    СофиЯ
    ами иди на лекар!на колко години си?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    говори с майка си,и заедно идете на лекар.да ти пари,докато пишкаш не е на добре,надали чай ще го оправи,това не е настинка все пак
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Звучи идентичнокато: LINK, но не е задължително да е това. Не е и задължително да е заради секса. Особено ако се пазите и не го правите злобно.

Симптомите ми приличат на цистит. Бисептол по 1 таблетка на 12 часа трябва да те устрой.или си вземи от онези хапчета уронат и пий профилактично понякога

Аз казах същото

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    не съм чела останалите мнения но това може да е цистит направи си една промивка със топла вода и малко йод разтворен но не слагай йода направо върху кожата защото ще я изгори казвам от личен опит и утре на лекар между другото аз дори не ходих на лекар ами само с вода и йод и крем бочко е бях малка бсе пак
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

При все че може да имаш проблем с бъбреците или цистит не виждам защо да идеш на лекар. Като не искаш майка ти да знае, иди сама, ако няма начин да идеш сама, все пак е по-добре да споделиш с нея, че имаш проблем и да те заведе тя. Предполагам, че сексът няма нищо общо, освен ако не се протриваш много при секс. Но ако е от това ще го усетиш.

Може да е цистит.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

На колко си? От кога са симптомите? От колко време водиш полов живот? А иначе наистина това може да е цистит. Най-добре е да се консултираш с лекар.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Циститче/болест на младоженките/ май Лекува се с Нолицин- не е скъпичък

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    говори с майка си,и заедно идете на лекар.да ти пари,докато пишкаш не е на добре,надали чай ще го оправи,това не е настинка все пак
    +1

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!]Nk@
    Може да е цистит.
    +1 и да отиди на лекар

Миличка, мисля че нямаш повод за притеснение.Някъде нагоре из мненията мисля, прочетох обяснение,какво прави постинора, та вероятността да не го е направил е много малка.Все пак задължително отиди на лекар, най - вече заради твоето собствено спокойствие

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    Миличка, мисля че нямаш повод за притеснение.Някъде нагоре из мненията мисля, прочетох обяснение,какво прави постинора, та вероятността да не го е направил е много малка.Все пак задължително отиди на лекар, най - вече заради твоето собствено спокойствие
    Да не се притеснява от парене при уриниране?! А като стигне инфекцията до бъбречното легенче, тогава ли предлагаш да започне лечение?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

и на мен ми се струва, че е цистит, наскоро и аз имах парене... пих уринал, щото е на билкова основа и няма да има други проблеми (в смисъл, че не е някакво силно лекарство с 1000 странични ефекта)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си