- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се самоубили, ако гаджето ви изостави?
режа си главата на първия циркуляр, който видя !
![]()
Ценя си мн живота... по-скоро бих отнела неговия![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
ne
treniram dokato padna kato stana pak produljavam
викам си режна вените...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Не![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Това е страшно глупаво-живота си продължава...щом те е зарязал/а значи не е бил/а за теб и ще срещнеш друг човек ,с когото евентуално ще бъдеш и ще го обичаш повече от предишния..дори се чудя как може някой да си го помисли
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
NE..temata e izli6na...![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
не...
Всеки път когато ме зареже гадже се самоубивам![]()
ХАххха Аз да не съм луд е....Има много риба в морето е...То че боли,кофти ама да се убивам...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
![]()
NE!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не, не бих.
Любовта към самият теб трябва да бъде по-силна от всичко и да ти помогне да преодолееш пораженията.Раздялата с когото и да е, не бива да бъде повод за такова крайно решение, прекалено е...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да да и да лиша света от присъствието си![]()
![]()
Опитах...на 28.12.07 ....... добре че ме намериха навремеПовече едвали ще го направя
![]()
Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно.
Една пи*ка по-малко,какво толкова ? Не си заслужава да се самоубия за простотия...незаменими хора няма...Първоначално написано от tedy_hi91
![]()
Ne.Vse pak ne e do6ul kraq na sveta...![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Не,не бих го направила.
Колкото и да е трудно и тежко човек трябва да събере сили и да продължи напред.Както казват хората всяко зло за добро.Това,че са те изоставили съвсем не е краят на света,защото там някъде чака друга любов може би по-силна и по-страстна от предишната...
Не разбира се ... ще ми е много гадно ,, * но чак да посегна на живота си няма да стане!!!
Тая тема няма ли да се маха.. Разбра се, че 90% от хората тука НЕ биха се самоубилиА за останалите 10% -
![]()
![]()
![]()
по скоро бих убила него![]()
![]()
![]()
![]()
кви са тея тъпи въпроси .. човека който най много обичам и ще обичам съм самата себе си !
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..