- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се самоубили, ако гаджето ви изостави?
Не не бих. Живота,Приятелите,Момичето и Любовта са твърде безценни за мене. Ако ми бият шута.Й го казвам. Избора си е твой. В случая на мене ще ми е през фара..защото съм прекалено толерантен и прекалено много уважавам жената. Щом мислиш че се чустваш по добре сама или с друг... Прибирам се в нас,пускам си любимата музика,излизам с цигарка и кафе и гледам бликащите звезди в небето и започвам да си мисля..все за нещо..музиката на макс хич не ме ебе дали ще ми блъскат на вратата да намаля (имате грешка..като ми блъскат по вртата хич не отварям.Ако ми блъскат по силно и ми врещят отварям..да беше ме извикал учтиво не да блъскаш. Затварям и ако ще да вика куките..през фара ми е.) И в такива моменти често ми е през фара..ако щат да викат..през гъза ми е..
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
На мига!
лол...Първоначално написано от plmn``
Изоставяй безценното,100% си некфа недорасла кифла която не знае какво иска..
![]()
BobMarleyForever
Ами не точно.По-скоро съм момче на 16, което цени най-много от всичко живота си, близките си и тн.Просто някои хора не разбират от базик.Първоначално написано от pavkata91
![]()
![]()
Бтв сори...да беше написала...
BobMarleyForever
Това може да г направи човек с адски слаба психика,а аз не съм такава!![]()
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Естествено, че какво ще правя без 'Единствената'![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
хахахахахахахах абсолютно..
Ами да си призная НЕ![]()
Ако ме изостави, не е единственото момиче на света
![]()
![]()
![]()
Ама как да се самоубия заради някоя тъпа путка
![]()
![]()
нормален ли си бе човек,бати темата,ти за гаджето ли живееш или заради теб
![]()
Пука ли ти ?
Разбира се,че не....нито живота ми е започнал с него,нито ще свърши с него....пък и няма да е единствения мъж...![]()
Как ли пък не, ще се самоубивам заради някой сиДа си гледа работата... 'и сам война е войн'
![]()
![]()
nicolepcd
К'во?!?! - Не!
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Ne e purviq,nito e posledniq...o6te po-malko takava pri4ina zaslujava samoubiistvo!!!
Първоначално написано от LoViN`You
![]()
da da kak ne 6te si slagam krai na jivota za da mu privleka vnimanieto edva li ne![]()
![]()
KATEGORI4NO NE!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много жалко ,че има хора , които мислят като теб..Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Не ъпсурд![]()
po sveta ima hilqdi umira6ti de4ica,hilqdi bolesti,voini,bolka,stradanie,a az 6te trugna da se samoubivam zaradi nqkakav idiot?! omfg vie 4uvate li se ako iska zlaten da e,kolkoto i da go obi4am,kolkoto i da me boli ne bih go napravila...
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Както беше написала една колжекаПо-добре да го убия отколкото да се самоубия
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
мм не никога не бих се самоубила заради момче .. тва е най-тъпото нещо,защото живота не свършва с негоо ии след извесно време ще си намеря друг,а за този вече ще съм забравила![]()
Да се самоубия?!Това ще е проява на слабост.Никога не бих го направила,и за нищо на света.Това за мен ще е най- най- глупавото нещо.